Photo Gallery, Τοπικά

ΣΥΡΙΖΑ: Ο λαός να μη φοβηθεί από τα ψευτοδιλήμματα

Από τη χθεσινή ανοικτή λαϊκή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στην πλατεία Δημαρχείου Νέας Ιωνίας

Να μη φοβηθεί ο κόσμος και να στηρίξει το ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές για να αλλάξει η πολιτική στη χώρα καλούν στελέχη του κόμματος τους πολίτες τονίζοντας πως στις 6 Μαΐου έγινε μια μεγάλη ανατροπή με την τεράστια νίκη του λαού απέναντι στην εξαθλίωση. Χθες το βράδυ έγινε ανοικτή λαϊκή συνέλευση, στην πλατεία Δημαρχείου Νέας Ιωνίας, όπου τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιοι βουλευτές μίλησαν στους πολίτες για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως δίνει ελπίδα στην κοινωνία. Οι κ.κ. Αλέξης Μεϊκόπουλος, Νίκος Βαγδούτης και Γιάννης Αντωνιάδης έκαναν απολογισμό του εκλογικού αποτελέσματος της 6ης Μαΐου τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να αφυπνίσει την κοινωνία. «Ανέτειλε η εποχή που η κοινωνία θα ορίζει το μέλλον της. Ο ΣΥΡΙΖΑ συνδέθηκε με τη διέξοδο και την ελπίδα της κοινωνίας» τόνισε ο πρώτος σε σταυρούς του ψηφοδελτίου του κόμματος στη Μαγνησία κ. Αλέξης Μεϊκόπουλος. Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα των πολιτικών του πεποιθήσεων. Και συνέχισε λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δέχεται λυσσαλέα επίθεση και επιχειρείται τρομοκρατία του κόσμου με ανόητα επιχειρήματα. «Επιχειρούν να διχάσουν τον κόσμο και να κρύψουν έτσι την εγκληματική τους ευθύνη για τη διάλυση της χώρας. Μάταια όμως» ανέφερε και πρόσθεσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα με ευρωπαϊκό προσανατολισμό». Μίλησε για την κατάσταση στην Ελλάδα με την τεράστια ανεργία, τους χαμηλούς μισθούς και συντάξεις και υπογράμμισε πως «επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η έξοδος από το ευρώ και την Ε.Ε. αλλά η ανατροπή της διάλυσης της κοινωνίας». Ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος σημείωσε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να μοιράσει ρουσφέτια, αλλά θέλει να οδηγήσει τον κόσμο στην παραγωγή και να δημιουργήσει η χώρα το δικό της πλούτο. Και κατέληξε λέγοντας με έμφαση πως «η κοινωνία δεν έχει να φοβηθεί τίποτε σηκώνοντας το κεφάλι ψηλά. Η πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η στήριξη της κοινωνίας».

Ο Νίκος Βαγδούτης, επίσης υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα στη Μαγνησία, ανέφερε πως σκοπός των λαϊκών συνελεύσεων που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ όλη αυτή την προεκλογική περίοδο είναι η συμμετοχή του κόσμου με την κατάθεση προτάσεων και ιδεών. «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολιτική ελπίδας και ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος στην ελπίδα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο επίσης υποψήφιος βουλευτής κ. Γιάννης Αντωνιάδης υπογράμμισε πως το αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου ήταν μία τεράστια νίκη του λαού απέναντι στην εξαθλίωση και σημείωσε ότι από το δικομματισμό χάθηκαν 3,5 εκατομμύρια ψήφοι. Ανέφερε πως οι εκλογές του Ιουνίου γίνονται κάτω από συνθήκες εκβιασμού και κάλεσε και εκείνος τους πολίτες να μην φοβηθούν και να στηρίξουν το ΣΥΡΙΖΑ. «Οι δημοσκοπήσεις φέρνουν το ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα. Οδεύουμε σε μία πρωτόγνωρη νίκη για τη χώρα με κυβέρνηση αριστεράς και επίκεντρο το ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις από πολίτες που στηρίζουν ενεργά το ΣΥΡΙΖΑ και οι οποίοι ανέφεραν πως τίθενται ψευτοδιλήμματα για να φοβηθεί ο κόσμος, αλλά ο κόσμος πρέπει να στηρίξει το ΣΥΡΙΖΑ για την ελπίδα και τη διάσωση της κοινωνίας. Με ιδιαίτερα υψηλό τόνο μίλησε ο πρόεδρος των επαγγελματιών περιπτερούχων της Μαγνησίας κ. Κων. Κόγιας, ο οποίος ανέφερε πως τελευταία έρευνα της ΓΣΕΕΒΕ δείχνει 200.000 νέα λουκέτα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και 890.000 επαγγελματίες να έχουν υποθηκεύσει τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα, ενώ τεράστια είναι η έκρηξη των ακάλυπτων επιταγών.

Όπως τονίστηκε από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ οι ανοικτές συνελεύσεις θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου σε όλο το Νομό.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το