Photo Gallery, Αθλητισμός

«Συναγερμός» στη Νίκη

«Συναγερμός» έχει σημάνει στις τάξεις των φιλάθλων της Νίκης για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Οργανωμένοι και μη, αναμένεται να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας του Στέλιου Μανωλά που θα επιδιώξει να κατακτήσει το «τρίποντο» με το οποίο θα διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Football League.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

 

Αγώνας καθοριστικής σημασίας για την περαιτέρω πορεία της Νίκης χαρακτηρίζεται αυτός με την Παναχαϊκή. Η ομάδα του Βόλου βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας και θα επιδιώξει το νικηφόρο αποτέλεσμα για να διατηρηθεί σε αυτή ή και να ανέβει στην κορυφή αν τυχόν ο νυν πρωτοπόρος Απόλλων Σμύρνης αποτύχει να κερδίσει στα Γιαννιτσά την τοπική Αναγέννηση.

Θεωρητικά η Νίκη είναι το φαβορί του κυριακάτικου αγώνα. Έχει συγκεντρώσει 11 πόντους παραπάνω (28 έναντι 17) από την 16η Παναχαϊκή (οι Πατρινοί ισοβαθμούν με τον Πιερικό) και φυσικά θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Μάλιστα, οι «κυανόλευκοι» κέρδισαν τα τελευταία τρία ματς που έδωσαν στο Πανθεσσαλικό και φυσικά θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί αυτό.

Στην προσπάθειά τους αυτή αναμένεται να έχουν τη θερμή συμπαράσταση χιλιάδων φιλάθλων. Ο κόσμος της Νίκης έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι με τις εκδηλώσεις του μπορεί να αποτελέσει τον 12ο παίκτη της ομάδας και το ίδιο καλείται να κάνει και την Κυριακή.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις τάξεις των οπαδών επικρατεί ξεσηκωμός για τον αγώνα αυτό. Οργανωμένοι και μη, αναμένεται να δημιουργήσουν «καυτή» ατμόσφαιρα γι τον αντίπαλο και να δώσουν την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες του Στέλιου Μανωλά για να πανηγυρίσουν μία ακόμη επιτυχία. 

Από την πλευρά του ο Έλληνας τεχνικός έχει επισημάνει στους ποδοσφαιριστές ότι η Παναχαϊκή δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Στο Βόλο θα έλθει για να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και γι’ αυτό είναι πιθανό να παίξει πολύ κλειστά προκειμένου να εξασφαλίσει το «μηδέν» στην άμυνα. Έτσι, οι παίκτες της Νίκης οφείλουν να είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι και βέβαια να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους, προκειμένου η πλάστιγγα να γείρει προς τη δική τους πλευρά.

 

Ο Φωτιάδης

θα διευθύνει

το Νίκη-Παναχαϊκή

Ο κ. Φώτιος Φωτιάδης της ΕΠΣ Καστοριάς ορίστηκε να διευθύνει την κυριακάτικη αναμέτρηση της Νίκης με την Παναχαϊκή που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Βοηθοί του θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Λαφαντζής της ΕΠΣ Πιερίας και ο κ. Ιωάννης Καραγκιοζόπουλος της ΕΠΣ Ημαθίας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Δημήτριος Καραντώνης, επίσης της ΕΠΣ Ημαθίας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Νικόλαος Ιωσηφόγλου από την Αθήνα.

Το κοινωνικό του

πρόσωπο έδειξε

το Blue Club

Κάθε επαίνου αξίζει η πρωτοβουλία του Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης» που προσέφερε ένα πλήρες δείπνο στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο τσιπουράδικο «Ο Τόμυς» και πλέον έχει καταστεί ως θεσμός για τον συγκεκριμένο σύνδεσμο φιλάθλων, μια και την διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Το κατάστημα γέμισε με παιδικές φωνές και χαμόγελα. Τα αστεία έδιναν και έπαιρναν και τα παιδιά δεν έκρυβαν τη χαρά τους, ενώ αμοιβαία ήταν τα συναισθήματα και των μελών του Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης». Οι τελευταίοι χάρισαν στους «πιτσιρικάδες» και από ένα ημερολόγιο του συνδέσμου τους, ενώ το αποκορύφωμα στην εκδήλωση ήταν η τούρτα προς τιμήν ενός αγοριού που γιόρτασε τα ενδέκατα γενέθλιά του σβήνοντας τα κεράκια.

Τα μέλη του Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης» έδειξαν για μία ακόμη φορά την κοινωνική τους ευαισθησία και σίγουρα η πρωτοβουλία τους αξίζει να βρει μιμητές. 

 

Οι Blue Angels

κόβουν την πίτα τους

Εκδήλωση για την κοπή της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας διοργανώνουν για την ερχόμενη Παρασκευή στα γραφεία τους οι Blue Angels, που εξέδωσαν και την κάτωθι ανακοίνωση:

«Πέρασαν επτά χρόνια από τότε που μια παρέα οπαδών της Νίκης Βόλου ξανάφερε στο προσκήνιο τον σύνδεσμο φιλάθλων Blue Angels (Γαλάζιοι Άγγελοι) που είχε ιδρυθεί το 1994.

Από τότε αυτή η παρέα όλο και μεγαλώνει και γιγαντώνεται. Μεγαλώνοντας ταυτόχρονα και τη δυναμική της  Νίκης Βόλου και ανεβάζοντας επίπεδο το οπαδικό της κίνημα. Πιστοί όλα αυτά τα χρόνια στις ιδέες που πρεσβεύει αυτή η ομάδα συνεχίζουμε να τη 

στηρίζουμε και να την ακολουθούμε παντού. Κάθε Κυριακή γράφουμε χιλιόμετρα για τη Νίκη για ένα και μόνο λόγο: Γιατί ήταν, είναι και θα είναι για πάντα η ομάδα της καρδιάς μας.

Κλείνοντας αυτά τα επτά χρόνια ενεργής συμμετοχής στα κοινά της Νίκης Βόλου, θα θέλαμε μέσα από την  καρδιά μας να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας στήριξαν  όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια που περάσαμε σαν σύνδεσμος και σαν οπαδικό κίνημα 

της Νίκης Βόλου.

Την Παρασκευή 18/1/13 λοιπόν και ώρα 20.00, στα γραφεία του συνδέσμου θα γίνει ένα πάρτι και μαζί θα κόψουμε και την πίτα του συνδέσμου. Όλοι οι Νικιώτες είναι καλεσμένοι σε αυτή τη γιορτή. Κάθε αγώνας της Νικάρας μας θα είναι γιορτή φέτος».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το