Photo Gallery, Αθλητισμός

Εξαιρετικοί οι Νέοι της ΕΠΣΘ

Κέρδισαν εκτός έδρας τη Λάρισα με 1-0, ενώ οι Παίδες ηττήθηκαν με 4-1 

Η ομάδα Νέων της ΕΠΣΘ

Για την 5η αγωνιστική των πρωταθλημάτων προεπιλογής Εθνικών ομάδων η μικτή Νέων της ΕΠΣ Θεσσαλίας πανηγύρισε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Λάρισας με 1-0. Αντίθετα, οι Παίδες δεν τα κατάφεραν, καθώς ηττήθηκαν με 4-1. Και τα δύο ματς διεξήχθησαν στη Νεάπολη Λάρισας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Οι Παίδες

Πρώτος χρονικά έγινε ο αγώνας των Παίδων. Οι «πιτσιρικάδες» του Παναγιώτη Ζορδομπά ήταν …απόντες σε όλο το α’ ημίχρονο. Φάνηκε να επηρεάζονται περισσότερο από τον κακό αγωνιστικό χώρο και στο διάστημα αυτό δέχθηκαν τέσσερα γκολ. Στην επανάληψη συνήλθαν κάπως, αλλά ήταν αργά. Τουλάχιστον πέτυχαν το γκολ της τιμής και μείωσαν στο τελικό 4-1.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 3’ με τον Γκατζούλη και στη συνέχεια πετύχαιναν γκολ ανά δέκα λεπτά. Έτσι στο 13’ ο Τσιούτσιας έκανε το 2-0, στο 23’ ο ίδιος παίκτης το 3-0 και στο 33’ ο Κοντοθανάσης το 4-0. Για την ΕΠΣΘ σκόραρε ο Τζοβάρας στο 50ο λεπτό.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν κ. Μανασής με βοηθούς τους κ.κ. Τσοφώλη και Τζανή της ΕΠΣ Τρικάλων.

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Σκούρας, Καρακώστας, Μαστακούλης, Παπαδήμος, Παπακώστας, Μπούρας, Τσιούτσιας, Μακροβασίλης, Γκατζούλης, Κοντοθανάσης, Οικονόμου.

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Τσιόρτας, Κρανιάς, Λεβαντής, Λυμνιώτης (40’ λ.τ. Μεσήνης), Ευθυμιόπουλος, Παπακώστας, Ματθαίου (60’ Λιάκος), Βουρδάκης, Τζοβάρας, Δαμάσκος (60’ Τσιάνος), Αγιώτης.

 

Οι Νέοι

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τους Νέους της ΕΠΣΘ που επιβλήθηκαν της πρωτοπόρου Λάρισας με 1-0. Αυτό ήταν το δεύτερο «διπλό» για το συγκρότημα του Τάκη Τσόγκα, που μείωσε την απόσταση από την 1η θέση στους δύο πόντους. Μάλιστα θα μπορούσε τώρα να απολάμβανε και τη μοναξιά της κορυφής αν δεν «πετούσε» πέντε βαθμούς σε παιχνίδια έδρας.

Οι παίκτες της ΕΠΣ Θεσσαλίας πραγματοποίησαν θαυμάσια εμφάνιση και η επιτυχία τους χαρακτηρίζεται απόλυτα δίκαιη. Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 20ο λεπτό. Τότε οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ένα φάουλ έξω από την περιοχή που ανέλαβε να εκτελέσει ο Καρακίτσος. Ο παίκτης του Μαγνησιακού σημάδεψε σωστά και ανάγκασε τον τερματοφύλακα Χαρισούλη να μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα του (0-1).

Στην αναμέτρηση αυτή «σφύριξε» ο κ. Τζοφώλης, ενώ οι κ.κ. Μανασής και Τζανής ήταν οι δύο συνεργάτες του.

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Χαρισούλης, Κοιλιάκος, Ανδρέου, Κωστούλας, Ακρίβος, Μπλάνας, Παϊτέρης, Καραποστόλης (70’ Δάσιος), Γκατζούλης (70’ Αγγελακόπουλος), Μπαλογιάννης (46’ Στατήρας), Γελαλής.

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Μπουργάνης, Παρασκευόπουλος, Αργύρης (50’ Βαν Ντε Γουίχε), Γαρυφάλλου, Ράπτης, Στρούγγης, Πέτσης (65’ λ.τ. Αδάμος), Κοτσέλος (75’ Μπούσης), Σιώμος, Πολυχρόνου, Καρακίτσος.

 

Τα αποτελέσματα

Λάρισα-Θεσσαλία 4-1 (Παίδες), 0-1 (Νέοι)

Τρίκαλα-Καρδίτσα 2-0 (Παίδες), 2-2 (Νέοι)

Ρεπό: Πιερία

 

Οι βαθμολογίες

 

ΠΑΙΔΕΣ

(5η αγωνιστική)

1. Πιερία 18-1 12

2. Λάρισα 14-6 9

3. Θεσσαλία 10-10 6

4. Τρίκαλα 5-15 3

5. Καρδίτσα 1-16 0

 

ΝΕΟΙ

(5η αγωνιστική)

1. Λάρισα 9-3 9

2. Θεσσαλία 4-3 7

3. Καρδίτσα 6-7 5

4. Τρίκαλα 8-10 4

5. Πιερία 4-8 3

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το