Photo Gallery, Τοπικά

Συλλήψεις οφειλετών στη Μαγνησία

Ο 62χρονος επιχειρηματίας εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Σκιάθο όπου διαμένει το τελευταίο διάστημα

Τρία εκατομμύρια ευρώ χρωστάει στο Δημόσιο ένας 62χρονος, η εταιρία του οποίου δεν λειτουργεί, όμως έχει εκκρεμότητες εδώ και πολλά χρόνια. Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Ο 62χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Σκιάθο όπου διαμένει το τελευταίο διάστημα. Η μόνιμη κατοικία του είναι στη Γλυφάδα Αττικής, όπου φέρεται να ήταν και η έδρα της εταιρίας του. Ο 62χρονος οφείλει (με τις προσαυξήσεις) το συνολικό ποσό των 3.087.307,83 ευρώ.

Χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Υπηρεσίας στο Βόλο, όμως διατάχθηκε να παραπεμφθεί στην Αθήνα, λόγω αναρμοδιότητας της Εισαγγελίας Βόλου. Η εταιρία του 62χρονου, όπως έγινε γνωστό, δεν λειτουργεί και βρίσκεται υπό καθεστώς εκκαθάρισης.

Ένας ακόμη οφειλέτης του Δημοσίου συνελήφθη χθες στο Βόλο. Πρόκειται για ένα 47χρονο ημεδαπό, πρώην ιδιοκτήτη κέντρου διασκέδασης, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο. Συγκεκριμένα, ο 47χρονος προσήλθε αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και συνελήφθη, διότι δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο, ατομικά χρέη συνολικού ύψους 214.216,11 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Υπηρεσίας. Αφέθηκε ελεύθερος καθώς υποστηρίζεται ότι θα προβεί σε ρύθμιση. Κατηγορείται για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 25, παρ.1 του Ν. 1882/90, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 3, παρ.1 του Ν.3943/2011.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το