Τοπικά

Συλλήψεις για οφειλές προς το Δημόσιο

Μεταξύ τους και ένας 46χρονος στο Βόλο που χρωστούσε 135.865 ευρώ
Μεταξύ τους και ένας 46χρονος στο Βόλο που χρωστούσε 135.865 ευρώ

 

Συνελήφθη και στο Βόλο 46χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το δημόσιο

συνολικού ύψους 135.865,05 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου για τα περαιτέρω.

Συνελήφθη, χθες το πρωί στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, 63χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο συνολικού ύψους 45.438,17 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Συνελήφθη στην Καρδίτσα 73χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το δημόσιο συνολικού ύψους 242.965,81 ευρώ

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά την τροποποίησή του με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Διάρρηξη οικίας

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, άγνωστοι δράστες, αφού παραβίασαν μπαλκονόπορτα οικίας 55χρονου ημεδαπού, εισήλθαν στο εσωτερικό και αφαίρεσαν διάφορα χρυσαφικά.

Σύλληψη φυγόποινης

Συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας, μία 59χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος της απόφαση για παραβίαση της νομοθεσίας «περί αλλοδαπών», με την οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών μηνών.

Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης μεταναστών

Κύκλωμα διακίνησης μεταναστών από την Ελλάδα σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, εξάρθρωσε η Αστυνομία. Συνελήφθησαν τέσσερα μέλη του, μεταξύ αυτών μία 42χρονη Ελληνίδα, στην οποία αποδίδεται «ηγετικός» ρόλος στη δράση της σπείρας, ενώ αναζητούνται τρία ακόμη άτομα. Η σύλληψη τους έγινε χθες το πρωί, στη νέα εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, έξω από χωριό του Κιλκίς, όταν αστυνομικοί της διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης εντόπισαν φορτηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν συνολικά 41 μετανάστες (νόμιμοι και μη), στην πλειονότητά τους από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν. Σε απόσταση λίγο μέτρων επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο τρεις εκ των συλληφθέντων, που λειτουργούσαν ως «προπομποί». Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι το κύκλωμα αναλάμβανε τη μεταφορά των μεταναστών αρχικά από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, όπου διέμεναν προσωρινά σε διάφορα καταλύματα, και στη συνέχεια τους προωθούσε σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. Όπως ανακοινώθηκε, η αμοιβή της οργάνωσης ανέρχονταν σε 1.250 ευρώ, για κάθε μετανάστη, ενώ εκτιμάται ότι τα μέλη της αποκόμισαν από την παράνομη δραστηριότητα πάνω από 50 χιλιάδες ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την τυχόν συμμετοχή κι άλλων ατόμων στην υπόθεση.

Σπείρα διέρρηξε 18 βενζινάδικα

Τρεις ανήλικοι, 14 έως 16 ετών, κι ένας 43χρονος είναι οι δράστες των αλλεπάλληλων διαρρήξεων που σημειώθηκαν τον τελευταίο μήνα σε πρατήρια υγρών καυσίμων του νομού Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για αθίγγανους, οι οποίοι συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Κατηγορούνται ότι με Ι.Χ. αυτοκίνητα εμβόλιζαν τις τζαμαρίες των βενζινάδικων, από το εσωτερικό των οποίων άρπαζαν χρηματικά ποσά, τσιγάρα, ποτά και ηλεκτρονικές συσκευές. Η «λεία» τους ανέρχεται σε 17 χιλιάδες ευρώ. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, από τις 21 Απριλίου, διέρρηξαν συνολικά 18 πρατήρια υγρών καυσίμων, ενώ τα Ι.Χ. αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν ήταν κλεμμένα. Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το