Photo Gallery, Τοπικά

Στο Βόλο σήμερα ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

O υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης, Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος

O υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης, Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος θα επισκεφθεί το Βόλο, πραγματοποιώντας ομιλία στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην πόλη μας.

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 14 Ιουνίου, στις 8.30 μ.μ., μπροστά στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας επί της Ιωλκού, μεταξύ Ιάσονος και Δημητριάδος.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία της ΝΟΔΕ ο κ. Σπηλιωτόπουλος θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Στο μεταξύ, προεκλογική εκδήλωση θα πραγματοποιήσει η Ν.Δ. στον Αλμυρό αύριο Παρασκευή στις 21.00 στην κεντρική πλατεία με ομιλήτρια την ευρωβουλευτή και αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρόδη Κράτσα.

Επίσκεψη κλιμακίου στη Νέα Αγχίαλο

Κλιμάκιο υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από τους Θανάσης Νάκο, Αργύρη Μποτό και Μαρία Καπάνη, επισκέφθηκε χθες Τετάρτη τη Νέα Αγχίαλο, όπου συναντήθηκε με τους κατοίκους, αντάλλαξε απόψεις και παρουσίασε τις βασικές θέσεις του κόμματος εν όψει των εκλογών της Κυριακής.

Ο Θανάσης Νάκος απευθυνόμενος στους κατοίκους τόνισε την ανάγκη η χώρα να εκμεταλλευθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και τις ήδη υπάρχουσες υποδομές της. Όπως είπε, χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί «το αεροδρόμιο Κεντρικής Ελλάδας, το οποίο δεν έχει αξιοποιηθεί στο βαθμό που θα έπρεπε. Ειδικότερα, δεν έχει στηριχθεί με συγκεκριμένα μέτρα η ανάπτυξη του αεροδρομίου και η περαιτέρω αξιοποίησή του και δεν έχει γίνει καμία συντονισμένη διαφημιστική προβολή, ώστε να γνωρίζουν οι κάτοικοι όλης της χώρας και οι ξένοι επισκέπτες, τις δυνατότητες που αυτό προσφέρει. Κατά συνέπεια, καθυστερεί η περαιτέρω ανάπτυξή του, αλλά και στερείται ολόκληρη η περιοχή τις αναπτυξιακές προοπτικές που η πλήρης λειτουργία του αεροδρομίου περιμέναμε ότι θα προωθούσε δυναμικά».

Στη συνέχεια, ο κ. Νάκος αναφέρθηκε στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο δίνει προτεραιότητα στην ολοκλήρωση σημαντικών υποδομών και έργων, που σήμερα είναι ανενεργά ή συνεχίζονται με απαράδεκτα χαμηλό ρυθμό υλοποίησης, μέσα από την αξιοποίηση του ΕΣΠΑ και την εφαρμογή πολιτικών ανάπτυξης στην περιφέρεια, όπως η αναβάθμιση των αεροδρομίων της χώρας και η στοχευμένη αξιοποίησή τους με συμβάσεις παραχώρησης κατά τα πρότυπα του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος». «Η γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας της παρέχει τη δυνατότητα, αξιοποιώντας τις θαλάσσιες και αεροπορικές συνδέσεις, την ανάπτυξη των συνδυασμένων μεταφορών, καθώς και της εφοδιαστικής αλυσίδας (logistics), να εξελιχθεί εκτός από τουριστικό προορισμό υψηλής επισκεψιμότητας και σε σημαντικό διαμετακομιστικό εμπορευματικό κέντρο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νάκος.

Κλείνοντας, ο βουλευτής του Νομού μας επεσήμανε ότι «στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής ζητούμε και διεκδικούμε τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας, για να γίνει η Ελλάδα μία ευνομούμενη χώρα, με ασφάλεια για όλους, ανάπτυξη και διασφαλισμένη ευρωπαϊκή προοπτική».

Η κ. Μακρή

Στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου συνέχισε τις περιοδείες του το κλιμάκιο της Ν.Δ, αποτελούμενο από στελέχη, συνδικαλιστές και τους υποψήφιους βουλευτές, Ζέττα Μακρή και Σπύρο Δεσύλλα. Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών, που είχαν με κατοίκους και επαγγελματίες τα στελέχη της ΝΔ έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη εξασφάλισης της ασφάλειας των πολιτών.


Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το