Αθλητισμός

Στην τελική ευθεία η Δ’ Εθνική

Πύρασος-Α.Ο. Καρδίτσας και Πυργετός-Ρήγας σήμερα για τον 4ο όμιλο

Ο 4ος όμιλος της Δ’ Εθνικής βρίσκεται πλέον στην τελική του ευθεία. Σήμερα θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής με τον Πύρασο να υποδέχεται στη Νέα Αγχίαλο τον Α.Ο. Καρδίτσας, ενώ ο Ρήγας Φεραίος θα παίξει στον Πυργετό Λάρισας με την ομώνυμη τοπική ομάδα. Τα παιχνίδια θα αρχίσουν στις 4 το απόγευμα.

Πύρασος-Α.Ο. Καρδίτσας

Ο Πύρασος έχει διαφύγει του κινδύνου και πλέον στοχεύει στην τιμητική 4η θέση, αυτή δηλαδή που κατέχει αυτή τη στιγμή ο σημερινός του αντίπαλος Α.Ο. Καρδίτσας. Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδρας για τους Αγχιαλίτες που με νίκη θα «πιάσουν» στη βαθμολογία τους φιλοξενούμενούς τους.

«Οι στόχοι μας πλέον έχουν αλλάξει. Σωθήκαμε και πλέον κυνηγάμε ένα καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία και συγκεκριμένα να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη τετράδα. Αν κερδίσουμε τον Α.Ο. πιστεύω πως θα υλοποιήσουμε τον στόχο αυτό» τονίζει στη «Θ» ο τεχνικός του Πυράσου Λευτέρης Καλογήρου και συνεχίζει:

«Περιμένω να γίνει ένα κλειστό ματς με λίγες φάσεις. Αν εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Απών θα είναι μόνο ο τιμωρημένος Γεωργιάδης, ενώ σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα επιστρέφει ο Διαμάντης που αποθεραπεύτηκε. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι:

Στούκας, Τσιλίγκος, Αναστασίου, Αρσένος, Κόκκας, Γκάγκας, Στεφανής, Αποστολίδης, Κοντοβάς, Τανάγιας, Κωνσταντάκος, Μπούτλας, Φασουράκης, Αναγνώστου, Γκικιλασβίλι, Νούσιας, Κίτσος, Ζαρίφης, Βούλγαρης και Πετρίδης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γρεβενιώτης κ. Καραλιόλιος με συνεργάτες τους κ.κ. Χαραλαμπίδη και Κωνσταντή.

Πυργετός-Ρήγας

Δύσκολη αποστολή θα έχει σήμερα ο Ρήγας Φεραίος, αφού καλείται να μείνει «όρθιος» στην έδρα του δεύτερου της βαθμολογίας Πυργετού Λάρισας. Οι Βελεστινιώτες παλεύουν για τη σωτηρία και είναι διατεθειμένοι να «πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους», όπως δηλώνει και ο παίκτης-προπονητής τους Παναγιώτης Κουντούρης:

«Θα πάμε στον Πυργετό για …πόλεμο. Ξέρουμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για ένα θετικό αποτέλεσμα. Πάντως, εμείς δεν ζητάμε χάρες από κανέναν. Αν έχουμε καλή ομάδα να σωθούμε. Αν δεν έχουμε ας πέσουμε» κατέληξε με νόημα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στον Ρήγα. Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Σφυρής, Τσουμπέκος, Γούτσιος, Αλεξίου, Βουραζέρης, Γρούνας, Καρλιάμπας, Σπαθής, Προβιάς, Ζαχαράκης, Μπίκας, Μαυρίδης, Μπλότσικας, Χατζής, Μόσιος, Μπακάλης, Κουντούρης, Τσιαντής, Λαμπρογιώργος, Μιχολίτσης, Γάρος, Ντόντος, Μπάτης και Δανιλόπουλος.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο κ. Λυμπούδης με βοηθούς τους κ.κ. Κατσικογιάννη και Νικολαΐδη της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής είναι το κάτωθι:

Πύρασος-Α.Ο. Καρδίτσας

Μετέωρα-Απόλλων Λαρ.

Αγρότης-Οικονόμος Τσαρ.

Σπερχειάδα-Απεραντιακός

Μουζάκι-Θύελλα Π.

Πυργετός-Ρήγας Φεραίος

Ελασσόνα-Λαμία

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το