Αθλητισμός

Καμία ανησυχία στη Νίκη

Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και οι οφειλές θα εξοφληθούν


Τα χρέη εξακολουθούν να …κυνηγούν τη Νίκη, καθώς ήδη μπροστά της έχει να πληρώσει δόσεις από παλιότερα χρέη. Ωστόσο η ΠΑΕ μέσω του Στράτου Γιδόπουλου διαβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα, καθώς τα θα καταβληθούν τα χρήματα και οι «κυανόλευκοι» δεν θα υποστούν κάποια τιμωρία.


Οι «αμαρτίες» παλιότερων ετών εξακολουθούν να βασανίζουν τη Νίκη. Μέσα στην εβδομάδα η ΠΑΕ έπρεπε να καταβάλλει χρήματα για τις δόσεις των Κώστα Σβανιά και Νίκου Βούλγαρη, ενώ μπροστά της έχει και την οφειλή του πρώην μέλους του προπονητικού τιμ, Σούλη Κατσικαδάμου, στον οποίο επιδικάστηκε ποσό 6.100 ευρώ.

Τώρα η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε κι άλλες αποφάσεις για προσφυγές που κέρδισαν ποδοσφαιριστές εναντίον συλλόγων της Β’ και Γ’ Εθνικής. Ανάμεσά τους συγκαταλέγεται και ο Βαγγέλης Κωστής, ένας ομογενής παίκτης από τη Γερμανία που είχε περάσει από τη Νίκη χωρίς να καταφέρει να καθιερωθεί. Ωστόσο υπήρχαν χρέη προς το πρόσωπό του, τα οποία φτάνουν τις 8.500 ευρώ (συν 200 ευρώ για έξοδα δικαστηρίου), σύμφωνα με την απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, τα οποία αν δεν καταβληθούν, η βολιώτικη ομάδα κινδυνεύει με μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ, στο σημείο που αφορά τη Νίκη, αναφέρει τα εξής: «Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την με αρ. πρωτ. της Ε.Π.Ο. 2700/2011 αίτηση του ποδοσφαιριστή Ευάγγελου Κωστή κατά της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Π.Α.Ε. Γ.Σ. Νίκη Βόλου». Υποχρεώνει την καθής Π.Α.Ε. στην άμεση εξόφληση – καταβολή προς τον αιτούντα του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 8.500,00 ευρώ, και ειδικότερα, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 1141/2008 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. «με το νόμιμο τόκο κάθε ενός εκ των ανωτέρω υπό α) – στ) κονδυλίων, ως στο σκεπτικό της παρούσας αναφέρεται και προσδιορίζεται», καθώς και ποσό εκ 200 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη. Επιβάλλει στην καθής Π.Α.Ε., για την περίπτωση της μη αμέσου ως άνω εξοφλήσεως του συνολικού ποσού των 8.700,00 ευρώ, τις εξής ποινές: α) Της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ανωτέρω ποσού στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης δυο βαθμών».

Πάντως από την πλευρά της ΠΑΕ Νίκη δεν υπάρχει ανησυχία, καθώς υποστηρίζεται ότι οι παραπάνω ποινές ισχύουν για όλες τις προσφυγές και δεν είναι κάτι καινούργιο. Μάλιστα ο Στράτος Γιδόπουλος διαβεβαιώνει ότι όλες οι εκκρεμότητες θα τακτοποιηθούν στο ακέραιο, προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή περίπτωση να τιμωρηθεί η ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης της «κυανόλευκης» ΠΑΕ ήδη πλήρωσε για τις δόσεις του Κώστα Σβανιά και του Νίκου Βούλγαρη, ενώ αναμένεται να καταλήξει σε συμφωνία με τους νομικούς εκπροσώπους τόσο του Σούλη Κατσικαδάμου, όσο και του Βαγγέλη Κωστή, με σκοπό η ομάδα να συνεχίσει απερίσπαστη τη «μάχη» για άνοδο στη Football League. Βέβαια οι παλιές οφειλές πάνω λίγο πίσω και τις πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά από την ΠΑΕ καταβάλλεται προσπάθεια να μην υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση στην εξόφληση του προπονητικού τιμ και των παικτών.

Τέλος, όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ατομικό πρόγραμμα ξεκίνησε ο Περικλής Μπουσινάκης και υπάρχουν ελπίδες να προλάβει την αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης με τη Ζάκυνθο.

Ανακοίνωση του Blue Club

Έκτακτη γενική συνέλευση συγκαλεί το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» για σήμερα Κυριακή και γι’ αυτό το λόγο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«To Blue Club «Π. Ντοκούζης» καλεί τα μέλη του σε έκτακτη γενική συνέλευση σήμερα Κυριακή 27 Μαρτίου και ώρα 7 το απόγευμα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία

του συνδέσμου μας Μαιάνδρου 14. Όλοι μαζί, μία γροθιά. Πίστη ,Τιμή, Αφοσίωση. Νίκη Βόλου 1924, μία πόλη, μία αγάπη ,μία Ομάδα Εδώ μόνο εμείς…».

Ντέρμπι με ΑΕΛ

η Νίκη στο βόλεϊ

Με το κλασσικό θεσσαλικό ντέρμπι της Νίκης Βόλου με την Α.Ε. Λάρισας που θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή και ώρα 13:00, στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας, ξεκινά ο δεύτερος γύρος της τελικής φάσης ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία βόλεϊ γυναικών. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής ο Γ.Σ. Ελασσόνας υποδέχεται την Φθία και ο Γ.Σ. Λαμίας τον Α.Ο. Σουφλαρίων.

Επίσης για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου του πρωταθλήματος βόλεϊ παγκορασίδων θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις: Α.Ο. Σουφλαρίων-Γ.Σ. Αλμυρού, Γ.Σ. Βόλου-Γ.Σ. Ελασσόνας, Γ.Σ. Φαρσάλων-Α.Σ. Αργώ, Α.Σ. Αστραπή-Ερμής Αγιάς και Νίκη Βόλου-Γ.Σ. Τυρνάβου (Κυριακή 11:00, κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας). Στο συγκεκριμένο αναπτυξιακό πρωτάθλημα μετέχουν αθλήτριες γεννημένες το 1996 και μικρότερες.

Αύριο Δευτέρα

η συνέλευση της

Ερασιτεχνικής Νίκης

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου καλεί τα μέλη της σε έκτακτη Γενική Συνέλευση αύριο Δευτέρα 28 Μαρτίου στην αίθουσα του Μεταξουργείου Ν. Ιωνίας με ώρα έναρξης τις 7.μ.μ. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα παρακάτω:

1) Ενημέρωση της πορείας του συλλόγου και όλων των τμημάτων του. 2) Προετοιμασία για την τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Μαΐου. 3) Ελεύθερη συζήτηση σε θέματα που αφορούν το σύλλογο και τις προοπτικές του.

Καλούνται τα μέλη, φίλαθλοι και γονείς να συμμετέχουν ενεργά με την παρουσία τους. Υπενθυμίζεται για όσους θέλουν να τακτοποιηθούν οικονομικά, πως η ελάχιστη συνδρομή είναι 2 ευρώ το μήνα, ενώ η εγγραφή νέων μελών είναι 10 ευρώ. Για εγγραφές νέων μελών και για τακτοποίηση συνδρομών οι φίλοι του συλλόγου μπορούν να ενημερώνονται από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης, στην οδό Μαιάνδρου 14 μέχρι και σήμερα τις ώρες 11:00-13:00, με τηλέφωνο επικοινωνίας το 24210 60320.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το