Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Σοκ στη Μαγνησία από τρεις θανάτους

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Θρήνος στην κοινωνία της Σκιάθου με τον αδόκητο χαμό ενός παλικαριού, ηλικίας μόλις 34 ετών, του Β.Σ, πιθανότατα από παθολογικά αίτια. Ο άτυχος νέος βρέθηκε χθες το μεσημέρι πεσμένος στο δρόμο, δίπλα από το δίκυκλο που οδηγούσε και όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν ότι υπέστη κάποιο καρδιακό επεισόδιο.

Ωστόσο η σορός του  μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου προκειμένου να υποβληθεί σε νεκροψία – νεκροτομή και να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Ο άτυχος νέος εργαζόταν ως ιδιωτικός υπάλληλος και δεν είχε προλάβει να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

49χρονος πέθανε

από αλλεργικό σοκ

Χθες λίγο πριν τις 21.00 μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου 49χρονος άντρας με συμπτώματα αλλεργικού σοκ. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Βόλου όμως λίγα λεπτά μετά την παραμονή του στο Κέντρο Υγείας, η καρδιά του άτυχου άντρα δεν άντεξε και κατέληξε. Όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο Κ.Υ. Βελεστίνου παρέλαβε τον άτυχο άντρα και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Αυτοκτόνησε 75χρονος

στο Νοσοκομείο Βόλου

Έπεσε από τον 3ο όροφο της Χειρουργικής Κλινικής στο αίθριο του 1ου ορόφου χθες το βράδυ ένας 75χρονος ασθενής. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ της Κυριακής, χθες, 75χρονος ασθενής, ο οποίος νοσηλεύονταν στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου του Βόλου, μετά από τροχαίο ατύχημα, έβαλε τέλος στη ζωή του, πέφτοντας από τον 3ο όροφο της Κλινικής στο αίθριο του 1ου ορόφου. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο άντρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύονταν μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου του σε τοίχο.

Φωτιά σε ξυλουργείο

ξέσπασε χθες το πρωί

Φωτιά ξέσπασε χθες το πρωί, στις 07.10 π.μ., στην περιοχή της Νεάπολης σε μία βιομηχανία επίπλων, από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια. Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία λίγο μετά τις 7 π.μ. δέχθηκε κλήση για φωτιά σε αποθήκη ξυλείας-βιομηχανία επίπλων. Η φωτιά κατασβέστηκε στις 10.30 πμ ενώ η αποθήκη, έκτασης 100 τμ κάηκε ολοσχερώς. Κάηκαν ξύλα, μπογιές και μηχανήματα.

Σύλληψη φυγόποινων
στο Βόλο

Συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου  στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ένας 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών για το αδίκημα της εξύβρισης.
Επίσης το βράδυ του περασμένου Σαββάτου συνελήφθη  στη Νέα Ιωνία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ιωνίας μία 32χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δύο μηνών για το αδίκημα της απείθειας.

Κλοπή από ιδιωτική
μαιευτική κλινική

Προχθές το μεσημέρι στη Λάρισα, άγνωστη δράστιδα αφαίρεσε από χώρο αποδυτηρίων ιδιωτικής μαιευτικής κλινικής, τσάντα 27χρονης ημεδαπής που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, μία κάρτα ανάληψης χρημάτων και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.
Στο μεταξύ συνελήφθη στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ένας 26χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14 ναρκωτικά χάπια.

Σύλληψη για κατοχή
μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, δύο 21χρονοι ημεδαποί, διότι σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (1,6) γραμμαρίων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το