Photo Gallery, Τοπικά

Σημαντικές αλλαγές στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ

Αύριο στις 7.30 μ.μ. η συνέλευση των μελών και φίλων του κόμματος στη Μαγνησία


Ανανέωση που μπορεί να αγγίξει και το 50% σε σύγκριση με το συνδυασμό της 6ηςΜαΐου, εξετάζουν τα στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Μαγνησία για το ψηφοδέλτιο – λίστα της 17ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ΔΗΜΑΡ με τα 7079 ψηφοδέλτια στη Μαγνησία (5,99%) όταν πανελλαδικά ήταν 6,11% και στη Θεσσαλία 6,34%, επιθυμεί  να εμφανιστεί στις 17 Ιουνίου πιο ενισχυμένη και ήδη εξετάστηκε η αναπλήρωση υποψηφίων που για διάφορους λόγους δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στις 17 Ιουνίου.

Σίγουρη θεωρείται η μη συμμετοχή του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Βόλου κ. Φώτη Λαμπρινίδη (ήταν τέταρτος στις 6 Μαΐου με 1.037 σταυρούς), ενώ πληροφορίες φέρουν κι άλλους 2-3 υποψήφιους να μην εντάσσονται τελικά στη λίστα, στην οποία φέρεται να εντάσσεται ο δικηγόρος κ. Βασ. Νιζάμης, υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία το 2009 καταλαμβάνοντας την προτελευταία θέση με 6.540 σταυρούς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΕ της ΔΗΜΑΡ, «η Νομαρχιακή Οργάνωση Μαγνησίας της Δημοκρατικής Αριστεράς εργάζεται εντατικά και είναι απόλυτα έτοιμη για την επόμενη και πιο κρίσιμη εκλογική μάχη, που θα καθορίσει το μέλλον της χώρας.

Αύριο Παρασκευή 25 Μαΐου, στις 7.30 το απόγευμα, στο πρώην Δημαρχείο της Ν. Ιωνίας, θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση των μελών και φίλων του κόμματος για να συζητήσουν και να αποφασίσουν για το νέο ψηφοδέλτιο Μαγνησίας της ΔΗΜΑΡ, που φιλοδοξεί να οδηγήσει το κόμμα βήματα μπροστά και να διευρύνει ακόμη περισσότερο τους δεσμούς του με την κεντροαριστερά.

Την πρόταση για το ψηφοδέλτιο – λίστα θα καταθέσει η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας, η οποία ήδη συζήτησε και το ενέκρινε στοχεύοντας, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διεύρυνση  της Δημοκρατικής Αριστεράς και ζητεί από τους ψηφοφόρους να δώσουν δύναμη, ώστε να λειτουργήσει καταλυτικά για τις εξελίξεις.

«Να δώσει προοδευτική λύση στα προβλήματα του τόπου, με σταθερή την πολιτική που υπηρετεί την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη και την αντιμετώπιση των προβλημάτων της κοινωνίας».

Αντ. Φωκίδης

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το