Photo Gallery, Αθλητισμός

Σε δύσκολο όμιλο ο Ο.Υ.Κ.Β. στην Α2 πόλο

 

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΕ η κλήρωση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών, αλλά και της τελικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης νέων ανδρών. Σε αυτά μετέχουν οι ομάδες του Ο.Υ.Κ.Β. που δεν στάθηκαν τυχερές. Τόσο οι άνδρες, όσο και οι νέοι άνδρες μετέχουν στους πιο δύσκολους ομίλους, ενώ ειδικά για την ανδρική ομάδα θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν θα δώσει κανέναν αγώνα στο Βόλο, εξ αιτίας του νέου τρόπου διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Οι όμιλοι της Α2 ανδρών είναι οι εξής:

Νότιος Όμιλος:  Γλυφάδα, ΚΟΠΙ, ΟΦΗ, Ηλιούπολη, Ηλυσιακός, Ν.Ο. Σύρου.

Βόρειος Όμιλος: Ηρακλής, ΝΑΟ Κέρκυρας, Ν.Ε. Πατρών, Ν.Ο. Λάρισας, Τρίτων Αμαρουσίου, Ο.Υ.Κ. Βόλου.

Οι αγώνες της Α’ Φάσης θα διεξαχθούν σε δύο γύρους. Για τον νότιο όμιλο, οι αγώνες στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας «Αντώνης Δημητρόπουλος» (20-22 Απριλίου και 11-13 Μαΐου), ενώ για τον βόρειο όμιλο στα κολυμβητήρια Κέρκυρας (20-22 Απριλίου) και Λάρισας (11-13 Μαΐου) αντίστοιχα.

Στη συνέχεια, οι τρεις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα αγωνιστούν στην τελική φάση (22-24 Ιουνίου και 13-15 Ιουλίου οι δύο γύροι) για τις θέσεις ανόδου (1-6) και οι υπόλοιπες τις ίδιες ημερομηνίες για τις θέσεις καθόδου (7-12). Ο τόπος θα καθοριστεί αργότερα.

Η 1η και 2η ομάδα του ομίλου ανόδου προβιβάζονται στην Α1 Εθνική, ενώ η 11η και 12η του ομίλου καθόδου υποβιβάζονται στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Η τελική φάση

των νέων ανδρών

Η τελική φάση των νέων ανδρών (γεννηθέντες το 1994 και νεότεροι) θα γίνει από 9-11 Απριλίου στο κολυμβητήριο «Αντώνης Δημητρόπουλος» του ΑΝΟ Γλυφάδας. Οι όμιλοι έχουν ως εξής:

Α’ Όμιλος: Ν.Ο. Χανίων, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Γλυφάδα.

Β’ Όμιλος: Πανιώνιος, Παλαιό Φάληρο, Ν.Ο. Βουλιαγμένης, Ο.Υ.Κ. Βόλου.

Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε γκρουπ (σύνολο 4), θα διεκδικήσουν τα μετάλλια της διοργάνωσης, ενώ οι υπόλοιπες θα παίξουν για τις θέσεις 5-8. 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το