Αθλητισμός

Σήμερα ξεκαθαρίζει για Σοϊλέδη, δοκιμάζει Παναγιώτου η Νίκη

Στο Βόλο αναμένεται σήμερα ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος θα έχει την τελική επαφή με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκη Ανδρέα Πάτση, με τις πιθανότητες να αποκτηθεί να είναι πολλές. Δοκιμάζεται ο 21χρονος Κύπριος μεσοεπιθετικός Αιμίλιος Παναγιώτου (φωτό), ενώ παρελθόν από τη βολιώτικη ομάδα αποτελεί ο Σωτήρης Χάμος. Ανακοίνωσαν το πρόγραμμα των φιλικών οι «κυανόλευκοι».

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Σημαντική είναι η σημερινή ημέρα για την υπόθεση του Άρη Σοϊλέδη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα έρθει στο Βόλο, προκειμένου να έχει την τελική επαφή για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο 22χρονος εξτρέμ θα μιλήσει αυτοπροσώπως με τον Ανδρέα Πάτση, ο οποίος αναμενόταν χθες αργά το βράδυ στην πόλη μας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Νίκη βρίσκεται πολύ κοντά στην πραγματοποίηση μιας σπουδαίας μεταγραφής. Στα περισσότερα τα έχουν βρει, ωστόσο υπάρχουν ακόμη κάποια ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ο Άρης Σοϊλέδης θα βρεθεί σήμερα στην πόλη μας, με τις πιθανότητες να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές να είναι πάρα πολλές.

Σε περίπτωση που η Νίκη αποκτήσει τον νεαρό διεθνή με τις Ελπίδες θα έχει θωρακίσει σημαντικά την αριστερή πλευρά χαροποιώντας ιδιαίτερα τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, που επιθυμεί την απόκτηση του εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Στο μεταξύ στις προπονήσεις της Νίκης μετέχει και ένας Κύπριος. Πρόκειται για τον Αιμίλιο Παναγιώτου, ο οποίος είναι γεννημένος στις 22 Σεπτεμβρίου του 1992 και ανήκει στον ΑΠΟΕΛ. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και πέρσι δόθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό Λευκωσίας με τον οποίο είχε 15 συμμετοχές και ένα γκολ. Ο Παναγιώτου

Ο Αιμίλιος Παναγιώτου έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Κύπρου, ενώ έχει δοκιμαστεί στη Μάντσεστερ Σίτι, στη Σαουθάμπτον και στην Αϊντχόβεν, χωρίς ωστόσο να αποκτηθεί. Η τεχνική ηγεσία της Νίκης θα παρακολουθήσει τον Παναγιώτου και εφόσον ικανοποιήσει θα εισηγηθεί την απόκτησή του.

Αντίθετα ολοκλήρωσε τη θητεία του στη Νίκη ο Σωτήρης Χάμος. Ο νεαρός μέσος βλέποντας ότι δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Παναγιώτη Τζαναβάρα για την ενδεκάδα υπέβαλε αίτημα να μείνει ελεύθερος. Μετά από συζητήσεις με τη βολιώτικη ΠΑΕ βρέθηκε τελικά η «χρυσή» τομή και λύθηκε το συμβόλαιό του. Ο Χάμος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Λάρισα, η οποία φέτος θα παίξει στη Football League 2 και αυτός ήταν ο λόγος που ζήτησε να φύγει από τη Νίκη. Θυμίζουμε ότι ο 20χρονος ποδοσφαιριστής ήρθε πέρσι από την Ελασσόνα, αλλά τον Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στον Τηλυκράτη για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Τελικά δεν κατάφερε να στεριώσει στο βολιώτικο συγκρότημα και χθες η ΠΑΕ Νίκη ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους με την εξής φράση: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Χάμο Σωτήρη».

 

Τα φιλικά της Νίκης

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει η Νίκη ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ. Όπως έγινε γνωστό και επίσημα η αποστολή θα αναχωρήσει για τα Τρία Πέντε Πηγάδια το ερχόμενο Σάββατο και θα επιστρέψει στις 14 Αυγούστου. Το πρώτο φιλικό θα δοθεί στη Νάουσα με τον Αχαρναϊκό, ενώ στις 14/8 θα υποδεχθεί τον Αιγινιακό. Κατόπιν θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια με Πανελευσινιακό (19/8), ΑΕΚ (25/8), Αναγέννηση Καρδίτσας (1/9) και Πιερικό (7/9).

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Αναχωρεί το Σάββατο (3/8) για τα Τρία-Πέντε Πηγάδια της Νάουσας η αποστολή της Νίκης όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Κατά τη διαμονή της εκεί, η ομάδα θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό ενώ κατά την επιστροφή της την Τετάρτη 14/8, θα αναμετρηθεί με τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο. Τη Δευτέρα 19/8 η Νίκη θα φιλοξενήσει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Πανελευσινιακό, ενώ την Κυριακή 25/8 θα διεξαχθεί το μεγάλο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ακολουθούν δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια για τους «κυανόλευκους», την 1η Σεπτεμβρίου στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση και με τον Πιερικό στην Κατερίνη στις 7/9».

Τέλος η ΠΑΕ Νίκη ευχαριστεί τον Αετό Κερασιάς για την παραχώρηση του γηπέδου προκειμένου να προπονηθεί η ομάδα. «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί τον σύλλογο του Αετού Κερασιάς και τη διοίκησή του, για την παραχώρηση του γηπέδου για την χθεσινή (σ.σ. προχθεσινή) προπόνηση της ομάδας μας καθώς επίσης και για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στο τεχνικό επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές μας».

 

Τα εισιτήρια διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2013-2014 και η διοίκηση της ΠΑΕ καλεί τους φιλάθλους να τα προμηθευτούν έγκαιρα με όλα τα προνόμια και τις εκπλήξεις που αυτά προσφέρουν, ώστε να γίνουν και εκείνοι κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας. Ο αριθμός των εισιτηρίων που κυκλοφόρησαν είναι 1.500 και έχουν χωριστεί σε επτά κατηγορίες που έχουν ως εξής:

1. Gold VIP – Επετειακό: 200 θέσεις 400 ευρώ

2. Silver -Προνομιακό: 400 θέσεις 200 ευρώ

3. Blue – Economy: 400 θέσεις 150 ευρώ

4. Συνδεσμιακά: 200 θέσεις 90 ευρώ

5. Ανέργων: 100 θέσεις 80 ευρώ

6. Οικογενειακό: 200 θέσεις 250 ευρώ

7. Μαθητικό έως 17 ετών: 20 ευρώ

Η διάθεση των καρτών διαρκείας πραγματοποιείται από το κέντρο πληροφορικής intered Βόλου, Τοπάλη 32 – Ερμού, 2ος όροφος. Το ωράριο λειτουργίας για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων είναι:

10:00 – 21:00 Καθημερινά

10:00 – 14:00 Σάββατο

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 24210 35060 και 24210 35039

Φαξ: 24210 35069

E-mail: [email protected]

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το