Αθλητισμός

Φιλικό με Πανελευσινιακό στις 19/8 η Νίκη

Τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει μέσα στο καλοκαίρι οριστικοποιεί σιγά-σιγά η Νίκη. Τον Πανελευσινιακό θα αντιμετωπίσουν οι «κυανόλευκοι» στο Πανθεσσαλικό στις 19 Αυγούστου, ενώ στις 25/8 θα παίξουν με την ΑΕΚ. Επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές μετά το χθεσινό ρεπό.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Το πρόγραμμα των αναμετρήσεων που θα δώσει στο πλαίσιο της προετοιμασίας της συγκροτεί αυτές τις ημέρες η Νίκη. Χθες έγινε γνωστό ότι κλείστηκε το δεύτερο φιλικό παιχνίδι. Αντίπαλος θα είναι ο Πανελευσινιακός, ο οποίος αγωνίζεται στη Football League 2, ενώ οι φίλοι των «κυανολεύκων» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά και έναν γνώριμό τους, τον 30χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό μέσο Ντάνιελ Ουέλινγκτον που την περασμένη σεζόν έπαιξε στη Νίκη (φωτό).

Το ματς αρχικά ορίστηκε να διεξαχθεί την Κυριακή 18 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό. Ωστόσο μετά από δεύτερη σκέψη η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη αποφάσισε να αλλάξει κατά μία ημέρα (Δευτέρα 19/8) τον ορισμό του αγώνα, προκειμένου να έχει επιστρέψει περισσότερος κόσμος από τις διακοπές, αφού προηγείται η αργία του Δεκαπενταύγουστου. Άλλωστε οι «κυανόλευκοι» έχουν ανάγκη από την παρουσία των φιλάθλων στα φιλικά παιχνίδια, τόσο για οικονομικούς λόγους, όσο και για να δείξουν ότι στηρίζουν τη φετινή προσπάθεια που ξεκινά ο Ανδρέας Πάτσης με το νέο προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα και την καινούργια ομάδα που δημιουργείται.

Αυτό μέχρι τώρα είναι το πρώτο χρονικά φιλικό της Νίκης μέσα στο καλοκαίρι, καθώς ακολουθεί εκείνο με την ΑΕΚ την Κυριακή 25 Αυγούστου επίσης στο Πανθεσσαλικό, το οποίο έχει ήδη κλειστεί μετά από πρόσκληση της διοίκησης της βολιώτικης ΠΑΕ προς την «Ένωση», η οποία έγινε αμέσως αποδεκτή.

Από κει και περά η Νίκη βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλους συλλόγους για να δώσει αγώνες προετοιμασίας. Δύο από αυτοί είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας και ο Πιερικός, τους οποίους -εκτός απροόπτου- θα εντάξει στο καλεντάρι του το βολιώτικο συγκρότημα.

Ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιες ημερομηνίες και σε ποια γήπεδα θα γίνουν οι παραπάνω αναμετρήσεις. Όπως και να έχει, όμως, πρόκειται για παιχνίδια τα οποία θα δώσουν την ευκαιρία στον Παναγιώτη Τζαναβάρα και τους συνεργάτες του να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για το έμψυχο δυναμικό που έχουν στα χέρια τους.

Στο μεταξύ εκπλήξεις περιμένουν όσους σπεύσουν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο διαρκείας των εντός έδρας αναμετρήσεων της Νίκης για τη νέα αγωνιστική περίοδο της Football League. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2013-2014 ξεκίνησε και η διοίκηση της ΠΑΕ καλεί τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια διαρκείας με όλα τα προνόμια και τις εκπλήξεις που αυτά προσφέρουν, ώστε να γίνουν και εκείνοι κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας.

Ο αριθμός των εισιτηρίων που θα κυκλοφορήσουν θα είναι 1.500 και έχουν χωριστεί σε επτά κατηγορίες. Οι παροχές θα δίνονται ανάλογα με την κατηγορία του μπλοκ. Τα μπλοκ είναι χωρισμένα σε επτά κατηγορίες και στοιχίζουν ως εξής:

1. Gold VIP – Επετειακό: 200 θέσεις 400 ευρώ

2. Silver -Προνομιακό: 400 θέσεις 200 ευρώ

3. Blue – Economy: 400 θέσεις 150 ευρώ

4. Συνδεσμιακά: 200 θέσεις 90 ευρώ

5. Ανέργων: 100 θέσεις 80 ευρώ

6. Οικογενειακό: 200 θέσεις 250 ευρώ

7. Μαθητικό έως 17 ετών: 20 ευρώ

Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα πραγματοποιείται από το κέντρο πληροφορικής intered Βόλου, Τοπάλη 32 – Ερμού, 2ος όροφος. Το ωράριο λειτουργίας για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα είναι:

10:00 – 21:00 Καθημερινά

10:00 – 14:00 Σάββατο

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 24210 35060 και 24210 35039

Φαξ: 24210 35069

E-mail: [email protected]

Οι ενδιαφερόμενοι για να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν την αίτηση αγοράς εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να κάνουν κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

«Αίτηση_Αγοράς_Εισιτηρίου_Διαρκείας»

Επίσης όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν για τα είδη των εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να επισκεφθούν τον παρακάτω σύνδεσμο:

«Παρουσίαση Εισιτηρίων Διαρκείας 2013-2014»

Σημειώνεται ότι εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί η διαδικασία έκδοσης των μαθητικών καρτών διαρκείας.

 

Ανακοίνωση

της Ερασιτεχνικής

για τα διαρκείας

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 εξέδωσε η Ερασιτεχνική Νίκη, όπου αναφέρει τα εξής:

«Η προσπάθεια του συλλόγου συνεχίζεται. Μια νέα χρονιά, νέα όνειρα, νέοι στόχοι. Κοινός παρανομαστής, οι φίλοι της ομάδας που όλα τα χρόνια στηρίζουν τις προσπάθειές της. Με την πεποίθηση ότι και σε αυτή την προσπάθεια θα είναι αρωγοί και συμπαραστάτες εξέδωσε τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική χρονιά 2013-2014. Η τιμή τους είναι 40 ευρώ και διατίθενται αποκλειστικά από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και από καταστήματα που θα ανακοινωθούν σύντομα. Η αγάπη και η συμπαράσταση στην ομάδα είναι… διαρκείας».

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το