Photo Gallery, Αθλητισμός

Σήμερα αγωνίζονται Α.Σ. “Βόλος 2004” και Μαγνησιακός

 

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει σήμερα η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Σ. «Βόλος 2004», αφού θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Καβάλας. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 17.00 και διεξαχθεί στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων είναι πραγματικά τεράστια και αυτό καθιστά τον Α.Σ. «Βόλος 2004» αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο παιχνίδι του α’ γύρου οι «ερυθρόλευκες» είχαν συντρίψει τις αντιπάλους τους με σκορ ρεκόρ 12-0. Έτσι, μπορεί η Καβάλα να «καίγεται» για βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να σωθεί, αλλά πολύ δύσκολα θα πάρει έστω και έναν με αντίπαλο την ομάδα του Βόλου.

Η προπονήτρια των «ερυθρολεύκων» Σουζάνα Στανόγεβιτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες της τερματοφύλακα Αναστασάκη που για προσωπικούς λόγους δεν θα αγωνιστεί ξανά για φέτος και της Παρασκευοπούλου μετά από απόφαση της διοίκησης. Εκτός αποστολής είναι κι η Τιμέα Γκαλ που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ουγγαρίας.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι και οι: Κανιάκα, Γουγούση, Πελεκούδα, Πρασσά,  Μπαλαμούτη, Αναγνωστοπούλου, Δημητριάδη, Ζήγρα, Κλόντζα, Μαλισιώρα, Τσιρδάνη, Τραΐκοβιτς, Οικονόμου, Γάτσιου, Γιοβάνοβιτς και Αλεξοπούλου.

Το παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο κ. Απόστολος Τζουμαλάκης με βοηθούς τους κ.κ. Στέφανο Κωνσταντινίδη και Ανέστη Βασιλειάδη της ΕΠΣ Σερρών. Επίσης σήμερα θα γίνουν οι αγώνες ΠΑΟΚ-Κρήσσες Ρεθύμνου (11.15), και Οδυσσέας Γλυφάδας-Ελπίδες Καρδίτσας (17.00), ενώ ο Άρης παίρνει στα «χαρτιά» το παιχνίδι με την Αίγινα. 

Εκτός με Πιερίδες Μούσες ο Μαγνησιακός

Για την 11η ημέρα στον βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής γυναικών ποδοσφαίρου ο Μαγνησιακός «εκστρατεύει» στον Μιλαύλακα Κατερίνης για να κοντράρει στις 5 το απόγευμα τις Πιερίδες Μούσες. Οι «κυανόλευκες» θα έχουν δύσκολη αποστολή κόντρα στην 2η ομάδα της βαθμολογίας, αλλά θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η τραυματίας Κατσαβριά και για διαφόρους λόγους οι Φέγγερ, Κουλοχέρη και Κατσιώτη δεν θα αγωνιστούν σήμερα, με τον τεχνικό Θόδωρο Κατσαμόρα να υπολογίζει στις: Μαργαρίτη, Γαγάρα, Μακρή, Μεγαγιάννη, Ε. Παπασακελλαρίου, Ζ. Παπασακελλαρίου, Καλουδάκη, Χατζηλιόντα, Μήτα, Κέκου, Λιάκου, Καλαπαναγιώτου, Κοσμοπούλου, Σιδεροπούλου, Χαραλάμπου, Κουτσαδημούδη, Κοντούλη και Μακεδών.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Απόστολος Κοζακτσίδης της ΕΠΣ Μακεδονίας με συνεργάτες τους κ.κ. Αλέξανδρο Γκέντζο και Γιώργο Βουκουρέσλη της ίδιας Ένωσης.

Επίσης σήμερα στις 5 μ.μ. θα γίνουν οι αγώνες Αμαζόνες Δράμας-Φιλυριακός και Πανσερραϊκή-Αμαζόνες Μεγάλων Καλυβίων, ενώ το ρεπό της θα κάνει η ομάδα των Μετεώρων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το