Photo Gallery, Αθλητισμός

Στην τελική φάση οι Νέοι Άνδρες του Ο.Υ.Κ.Β.

 

Με τη συμμετοχή του Ο.Υ.Κ.Β. και επτά ακόμη ομάδων αρχίζει αύριο Μ. Δευτέρα στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας «Αντώνης Δημητρόπουλος» η τελική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών (γεννηθέντες το 1994 και νεότεροι). Το συγκρότημα των Τάσου και Ζαφείρη Μαρινάγη κληρώθηκε σε δύσκολο όμιλο, αλλά θα επιδιώξει να εκπροσωπήσει επάξια το βολιώτικο πόλο, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια. 

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Σε μία ακόμη τελική φάση πρωταθλήματος πόλο μετέχει ομάδα των υποδομών του Ο.Υ.Κ.Β. Αυτή τη φορά είναι οι γεννηθέντες το 1994 και νεότεροι, δηλαδή οι Νέοι Άνδρες του συλλόγου που θα επιδιώξουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους καταλαμβάνοντας μία όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση.

Αυτό, πάντως, δεν είναι απλή υπόθεση μια και βρίσκεται στον Β’ όμιλο της διοργάνωσης που είναι και ο πιο δύσκολος. Κατά σειρά θα αντιμετωπίσει τους Παλαιό Φάληρο, Πανιώνιο και Βουλιαγμένη, που έχουν μεγάλη παράδοση στις «μικρές» ηλικίες.

Επιπλέον, οι Γραμμένος, Νικολέρης, Κούτρας και Βαρδάκης έμειναν εκτός αποστολής διότι προετοιμάζονται για τις Πανελλήνιες εξετάσεις, αλλά το βέβαιο είναι πως οι υπόλοιποι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο. Όσον αφορά τον Α’ όμιλο, σε αυτόν μετέχουν οι Ν.Ο. Χανίων, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός Π. και Γλυφάδα. 

«Ο Ο.Υ.Κ.Β. είναι πιστός στο ραντεβού του με μία ακόμη τελική φάση Πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης. Τα παιδιά έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και ευελπιστούμε σε όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα» τόνισε στη «Θ» ο κ. Τάσος Μαρινάγης που στα τρία πρώτα παιχνίδια δεν θα είναι στον πάγκο επειδή είναι τιμωρημένος.  

Ο Ο.Υ.Κ.Β. έφτασε με σχετική άνεση στην τελική φάση έχοντας συνολικό απολογισμό οκτώ νίκες και μία ήττα. Στην Α’ φάση κυριάρχησε στον όμιλό του κάνοντας το «πέντε στα πέντε». Συγκεκριμένα κέρδισε τον ΝΟΒΑ με 14-2, τη Ν.Ε. Λαμίας με 17-4, την Αναγέννηση Λαμίας με 25-1, τον Νηρέα Λαμίας με 11-7 και τον Ν.Ο. Λάρισας με 9-7. Στα ημιτελικά της διοργάνωσης πήρε τη δεύτερη θέση στο γκρουπ του, πίσω από το Παλαιό Φάληρο από το οποίο ηττήθηκε με 14-10. Όμως πήρε το δεύτερο εισιτήριο της πρόκρισης διότι νίκησε τη Ν.Ε. Λαμίας με 13-1, τον Ν.Ο. Λάρισας με 7-3 και τον Κ.Ο. Καρδίτσας με 5-0 α.α.

Οι πολίστες που έχουν στη διάθεσή τους οι προπονητές Τάσος και Ζαφείρης Μαρινάγης είναι οι εξής: Κωνσταντίνος Τσιανάκας, Μάνος Πάκος (τερματοφύλακες), Μάριος Χατζηγούλας, Αργύρης Μαρασλής, Άγγελος Μαρτζούχος, (αμυντικοί), Γιώργος Μαρινάγης, Κωνσταντίνος Παπαναστασίου, Ιάσων Μάρκου, Νίκος Ιωάννου, Χρήστος Χατζόπουλος, Ευθύμης Δημητρίου, Δημήτρης Τσιανάκας, (περιφερειακοί), Γιάννης Ιωαννίδης, Στέργιος Παπαβασιλείου, Αλέξανδρος Κολημήτρας, Χρήστος Δανιηλίδης (φουνταριστοί). 

 Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα της τελικής φάσης στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών είναι το εξής:

Μ. Δευτέρα

16.30 Πανιώνιος-Βουλιαγμένη (Β’)

18.00 Π. Φάληρο-Ο.Υ.Κ.Β. (Β’)

19.30 Ν.Ο. Χανίων-Ολυμπιακός (Α’)

20.30 ΠΑΟΚ-Γλυφάδα (Α’)

Μ. Τρίτη

09.30 Πανιώνιος-Ο.Υ.Κ.Β. (Β’)

11.00 Π. Φάληρο-Βουλιαγμένη (Β’)

12.30 Ν.Ο. Χανίων-Γλυφάδα (Α’)

14.00 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (Α’)

18.00 Π. Φάληρο-Πανιώνιος (Β’)

19.00 Βουλιαγμένη-Ο.Υ.Κ.Β. (Β’)

20.00 ΠΑΟΚ-Ν.Ο. Χανίων (Α’)

21.00 Ολυμπιακός-Γλυφάδα (Α’)

Μ. Τετάρτη 

10.30 Α1-Β2 (Ημιτελικός)

11.30 Β1-Α2 (Ημιτελικός)

12.30 Α4-Β4 (7η-8η  θέση)

13.30 Α3-Β3 (5η-6η θέση)

17.30 Μικρός τελικός (3η4η θέση)

18.30 Μεγάλος τελικός (1η2η θέση).

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το