Photo Gallery, Αθλητισμός

Συνεχίζεται σήμερα η Δ’ Εθνική

 

Το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής συνεχίζεται σήμερα Κυριακή με τους εκπροσώπους της Μαγνησίας να δίνουν αγώνες γοήτρου. Ο Πύρασος θα υποδεχθεί στις 5 το απόγευμα τα Καμένα Βούρλα, ενώ την ίδια ώρα ο Γ.Σ. Αλμυρού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αμπελωνιακό.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Πύρασος-Καμ. Βούρλα

Να υπερασπιστεί με επιτυχία την έδρα του και να επιστρέψει στις νίκες θα επιδιώξει σήμερα ο Πύρασος απέναντι στην ομάδα των Καμένων Βούρλων. Οι Αγχιαλίτες θέλουν να αποδείξουν ότι άδικα υποβιβάζονται και είναι αποφασισμένοι όχι μόνο να κερδίσουν τον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και να κάνουν μία καλή εμφάνιση που θα ικανοποιήσει τους φιλάθλους τους. 

Ο τεχνικός του Πυράσου Νίκος Χατζηκυριακίδης είναι πιθανό να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ σε προηγούμενα ματς, ενώ  δεν υπολογίζει για τον σημερινό αγώνα τους τραυματίες Τανάγια, Αργύρη, Διαμαντή και Π. Κοντοβά. Θα στηριχθεί στους Γκιούρκη, Κιλμπασάνη, Σπύρου, Ι. Κοντοβά, Μπούτλα, Λ. Γκάγκα, Χάνο, Κυριάκο, Κίτσο, Σπ. Γκάγκα, Βητόπουλο, Κόκκα, Ασλάνογλου, Μπασδάνη, Ράπτη, Αρσένο, Τσάγγαρη, Σατελιάν και Πετρίδη.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Καρδιτσιώτης κ. Δημοσθένης Αναστασίου με βοηθούς τους συντοπίτες του κ.κ. Χαρίλαο Κυρίτση και Θεόδωρο Πούπη, ενώ παρατηρητής τους θα είναι ο Λαρισαίος κ. Ιωάννης Κωστής.

 

Αμπελωνιακός-ΓΣΑ

Ο Γ.Σ. Αλμυρού θα προσπαθήσει να κοντράρει όσο γίνεται περισσότερο τον Αμπελωνιακό, που πάντως είναι το φαβορί για τη νίκη, αφού παίζει στην έδρα του, ενώ έχει και βαθμολογικό κίνητρο μια και διεκδικεί τον τίτλο. Φυσικά παίζοντας χωρίς άγχος οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να του κάνουν τη …ζημιά αν και γνωρίζουν ότι αυτό είναι δύσκολη υπόθεση.

Απόντες από την σημερινή συνάντηση θα είναι ο τιμωρημένος Βαγγελάκος (θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινή του) και ο τραυματίας Αλ. Παναγιώτου.  Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι οι: Χαλάτσης, Θεοδωρίδης, Γιαννόπουλος, Κατσιώτης, Δημητριάδης, Νικογιάννης, Ελευθερίου, Ι. Παναγιώτου, Καράτσαλος, Φαράντος, Κρανάς, Κακλιάς, Καψιώτης, Λέτσιος, Τσόγκας, Τσίπι και Βούλγαρης.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο κ. Αντώνης Παπαβασιλείου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου με συνεργάτες τους κ.κ. Κωνσταντίνο Τάτση και Αντώνη Χαραμπούρα της ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Γιώργος Στάθας από της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής είναι το κάτωθι:

Μουζάκι-Πυργετός
Πύρασος-Καμ. Βούρλα
Ταυρωπός-Α.Ο. Καρδίτσας
Αναγέννηση Κ.-Βελούχι
Αμπελωνιακός-Γ.Σ. Αλμυρού
Αγρότης-Ελασσόνα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το