Photo Gallery, Αθλητισμός

Πρωταθλήτρια η 111 Π.Μ.

Στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» πραγματοποιήθηκε χθες ο τελικός του πρωταθλήματος βόλεϊ των μονάδων της πολεμικής αεροπορίας. Τον τίτλο κατέκτησε η 111 Πτέρυγα Μάχης της Νέας Αγχιάλου, που κέρδισε με 3-1 σετ την 116 Π.Μ. του Άραξου. Έτσι η 111 Π.Μ. επιβεβαίωσε την κυριαρχία της στο βόλεϊ κατακτώντας την πρώτη θέση για έκτη φορά την τελευταία δεκαετία, ενώ στο διάστημα αυτό έχει λάβει μέρος σε οκτώ τελικούς.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Μετά την περσινή ήττα στον τελικό από τα Χανιά, οι παίκτες της 111 Πτέρυγας Μάχης έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο το πρωτάθλημα από τους αντιπάλους τους της 116 Πτέρυγας Μάχης. Έτσι, παρότι έχασαν το πρώτο σετ, στη συνέχεια επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους και έφτασαν στην επιτυχία.

Στο πρώτο σετ ο Άραξος είχε από την αρχή ένα μικρό προβάδισμα το οποίο κατάφερε να το διατηρήσει ως το τέλος, φτάνοντας στο υπέρ του 25-23. Η απώλεια του σετ πείσμωσε τους παίκτες της μονάδας της Νέας Αγχιάλου και έτσι στο δεύτερο σετ έδειξαν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Κατάφεραν να ξεφύγουν ακόμη και με οκτώ πόντους διαφορά και τελικά έφεραν το ματς στα ίσα με 25-21.

Με την ψυχολογία με το μέρος της η 111 Π.Μ.  έδειξε στο τρίτο σετ ότι ήταν το απόλυτο «αφεντικό» της αναμέτρησης. Είναι χαρακτηριστικό ότι προηγήθηκε με 14-2 και στη συνέχεια με 15-6 και 18-9 για να φτάσει στο 25-13 και να προηγηθεί με 2-1 στα σετ. Το σκηνικό δεν άλλαξε στο τέταρτο σετ οι παίκτες της Νέας Αγχιάλου έφτασαν νωρίς στο +10 και με σκορ 25-20 διαμόρφωσαν το 3-1 στα σετ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Α. Στρούγγης και Π. Αβραμίδης, ενώ από τους ηττημένους ο Δ. Κατσίκης και ο Δ. Σιδερίδης.

Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί ένστολοι και μη που χειροκρότησαν και τις δύο ομάδες για την προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης στην κερκίδα βρέθηκαν και αντιπροσωπείες από την Αεροπορία Στρατού του Στεφανοβικείου, το στρατόπεδο «Γεωργούλα» και τη 2η ΜΚΣΕ.

Η οργάνωση του παιχνιδιού ήταν άψογη από το τμήμα αθλητισμού του ΓΕΑ με επικεφαλής τον κ. Φωτίου, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο του γραφείου αθλητισμού, μοίραρχο της ΜΕΕΠ κ. Θεόδωρο Νάκα.

Τον τελικό διηύθυναν μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Θεσσαλίας και συγκεκριμένα ο κ. Θ. Παρασκευάς και η κ. Αικ. Τόκα, ενώ σημειωτής ήταν η κ. Μαρία Ζαρογιάννη. 

Τα σετ: 23-25, 25-21, 25-13, 25-20.

111 Π.Μ.: Σ. Γεωργουλάς (αρχηγός), Δ. Τζήμος, Α. Καλέσης, Π. Αβραμίδης, Π. Μιχαλακόπουλος, Α. Στρούγγης, Κ. Αναστασίου.

116 Π.Μ.: Δ. Σιδερίδης (αρχηγός), Κ. Αναστασόπουλος, Δ. Κατσίκης, Γ. Δασκαλόπουλος, Α. Μπεκίρης, Σ. Στεργιάκης, Γ. Μανής, Γ. Χάστας. 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το