Photo Gallery, Αθλητισμός

Σήμερα τα σπουδαία για τη Νίκη

Πολύ σημαντική είναι η σημερινή ημέρα για τη Νίκη, αφού στην ΕΠΟ θα εκδικαστούν οι τρεις εφέσεις που εκκρεμούν και έχουν να κάνουν με υποθέσεις του βορείου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Από το αποτέλεσμά τους θα εξαρτηθεί αν η Νίκη θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια και θα ανέβει απ’ ευθείας στη Β’ Εθνική ή αν θα πάρει τη δεύτερη θέση και θα υποχρεωθεί να παίξει στα πλέι άουτ για να διεκδικήσει την άνοδο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Η προσοχή όλων στη Νίκη στρέφεται σήμερα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την Επιτροπή Εφέσεών της, καθώς είναι προγραμματισμένες να εκδικαστούν οι εφέσεις του Τυρνάβου, του Μ. Αλεξάνδρου και του Απόλλωνα Καλαμαριάς για τα παιχνίδια με Εθνικό Γαζώρου, Νίκη και Αετό Σκύδρας αντίστοιχα.

Όσον αφορά την υπόθεση του Μ. Αλεξάνδρου κατά της Νίκης οι «κυανόλευκοι» θεωρούν ότι δεν συντρέχει ο παραμικρός λόγος ανησυχίας. Ως γνωστόν ο σύλλογος της Ηράκλειας Σερρών θέλει να πάρει το ματς στα «χαρτιά», υποστηρίζοντας ότι λόγω χρεών της Νίκης, κακώς ορίστηκε από την διοργανώτρια αρχή. Ωστόσο, τα χρέη αυτά ήταν ρυθμισμένα και γι’ αυτό η Ένωση της Football League-Football League 2 άναψε το «πράσινο φως» για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Λίγες πιθανότητες έχει και ο Απόλλων Καλαμαριάς να πάρει στα «χαρτιά» το ματς με τον Αετό Σκύδρας και έτσι το μεγάλο ενδιαφέρον αφορά την υπόθεση του Εθνικού Γαζώρου με τον Τύρναβο. Ως γνωστόν η αποστολή του Τυρνάβου είχε δεχθεί επίθεση έξω από το γήπεδο και τρεις ποδοσφαιριστές της τραυματίστηκαν. Όμως η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Football League-Football League 2 πήρε μία ακατανόητη απόφαση και όχι μόνο δεν τιμώρησε τον Εθνικό Γαζώρου (κάτι που θα έφερνε στην 1η θέση τη Νίκη), αλλά κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ του. Μηδένισε τον Τύρναβο, επιβάλλοντάς του και πρόστιμο 10.000 ευρώ επειδή δεν παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Στο μεταξύ, χθες ολοκληρώθηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Σερρών και η δίκη των συλληφθέντων για τα επεισόδια στον αγώνα αυτό. Πρώτα κατέθεσαν οι μάρτυρες υπεράσπισης και στη συνέχεια πήραν το λόγο οι δικηγόροι των δύο πλευρών. Το δικαστήριο, τελικά αθώωσε τον βασικό κατηγορούμενο λόγω αμφιβολιών, ενώ από τους υπόλοιπους κατηγορούμενους ένας κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 16 μηνών, για σωματική βλάβη και εξύβριση και σε άλλους δύο επιβλήθηκε ποινή 6 μηνών για εξύβριση. Όλες οι ποινές είναι εφέσιμες. Το γεγονός ότι υπήρξε μία καταδίκη για σωματική βλάβη ίσως αποτελέσει «όπλο» του Τυρνάβου στη σημερινή εκδίκαση της έφεσής του στην ΕΠΟ.

Σημειώνεται ότι όλες οι αποφάσεις για τις εφέσεις αναμένονται αυθημερόν διότι για αύριο Πέμπτη έχει οριστεί να γίνει η κλήρωση των πλέι άουτ. 

Ετοιμοπόλεμη η Νίκη

Η Νίκη είναι ετοιμοπόλεμη και για την περίπτωση να παίξει στα πλέι οφ. Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά και ο μοναδικός «πονοκέφαλος» για τον τεχνικό Περικλή Αμανατίδη ακούει στο όνομα Απόστολος Αναστασίου που δεν γυμνάζεται λόγω τραυματισμού. Να θυμίσουμε ότι αν η Νίκη κληθεί να λάβει μέρος σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με μπόνους δύο βαθμών, μαζί με τον Πανηλειακό, ενώ ο Οικονόμος Τσαριτσάνης και η Ζάκυνθος θα ξεκινήσουν από μηδενική βάση.

Σε απολογία η ΠΑΕ

Η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Football League-Football League 2 κάλεσε σε απολογία για σήμερα Τετάρτη 13/6 και ώρα 10.30 π.μ. την ΠΑΕ Νίκη για παράβαση των άρθρων 1, 3, 5, 14, 15 του πειθαρχικού κώδικα στον εντός έδρας αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας που διεξήχθη στις 27 Μαΐου.

Ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Νίκης

Από τη Λέσχη Φίλων της Νίκης Βόλου λάβαμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος και τα μέλη της Λέσχης Φίλων Νίκης Βόλου συνεδρίασαν και ομόφωνα κατέληξαν στα παρακάτω τα οποία και κοινοποιούν:

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Σερρών αποφάσισε την καταδίκη των υπαιτίων των επεισοδίων που είχαν ως αποτέλεσμα τη μη διεξαγωγή του αγώνα Εθνικός Γαζώρου-Τύρναβος. Αναμένουμε και την Αθλητική Δικαιοσύνη να αποφασίσει, προστατεύοντας το Ποδόσφαιρο αλλά και τον Αθλητισμό από κάθε πράξη βίας ή παρανομίας, που θα οδηγήσει σε δεδικασμένο με καταστροφικές συνέπειες για όλους εμάς που υπηρετούμε το «ευ αγωνίζεσθαι». Είμαστε βέβαιοι ότι έστω και τώρα την ύστατη στιγμή η Αθλητική Δικαιοσύνη θα αποκαταστήσει το αίσθημα δικαίου προλαμβάνοντας την εκδήλωση αναλόγων βίαιων συμπεριφορών στο μέλλον.

Καλοκαιρινό καμπ διοργανώνει η Ερασιτεχνική

Η Ερασιτεχνική Νίκη διοργανώνει καλοκαιρινό καμπ για αγόρια και κορίτσια από 7 έως 17 ετών στα αθλήματα του στίβου, της κολύμβησης και του βόλεϊ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν μαθήματα ατομικής τεχνικής και τακτική, ομιλίες προπονητών-αθλητών, διάφορα αθλητικά τεστ, αερόμπικ, περίπατος στο βουνό, παιδαγωγικά παιχνίδια, ενώ θα χρησιμοποιηθούν το Πανθεσσαλικό στάδιο για τον στίβο και το κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας για την κολύμβηση. Το καλοκαιρινό καμπ θα διαρκέσει τρία πενθήμερα και συγκεκριμένα από 25-29 Ιουνίου, 2-6 Ιουλίου και 9-13 Ιουλίου.

Όπως ανακοινώθηκε από την Ερασιτεχνική Νίκη θα υπάρχουν οι κάτωθι παροχές: Ιατρική περίθαλψη, ναυαγοσώστης, ημιδιατροφή, πισίνα , μεταφορά, γήπεδα, μπλουζάκια, προπονητές, καθώς και τα εξής προπονητικά μέσα: λάστιχο, medicine balls, βάρη, thera-band, togu, agility ladders, μπάλες. Το κόστος συμμετοχής για κάθε πενθήμερο θα είναι 50 ευρώ και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.  Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 24210-60320.

 Η συνέλευση του Blue Club

Το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» καλεί τα μέλη του στην τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συνδέσμου, την Δευτέρα 18/6 και ώρα 7.30 το απόγευμα.

* Ένα ακόμη μέλος απέκτησε η «κυανόλευκη» οικογένεια όπως τονίζεται στην κοινή ανακοίνωση του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» και της Θύρας 3-Volos Club, που έχει ως εξής: «Οι διοικήσεις και τα μέλη του Blue Club «Π. Ντοκούζης» και Θύρα 3-Volos Club, θα θέλαμε να υποδεχθούμε με τις καλύτερες ευχές μας ένα ακόμα αγγελούδι στην οικογένειά μας. Ένα ζευγάρι Νικιωτών, ο αδερφός μας Γιάννης Καραγιάννης (πιστός συνδεσμίτης και η ψυχή της κερκίδας) και η σύζυγός του Βαρβάρα (επί σειρά ετών φυσιοθεραπεύτρια στην ομάδα της Νίκης), έγιναν οι ευτυχισμένοι γονείς ενός πανέμορφου μωρού. Σύσσωμη η Νικιώτικη οικογένεια καλωσορίζει το νέο μέλος της και εύχεται υγεία ευτυχία και πάντα με τη Νικάρα στην καρδιά».   

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το