Photo Gallery, Αθλητισμός

Πλούσιο θέαμα στο ΕΑΚ

Πλούσιο θέαμα προσέφεραν χθες ο Α.Σ. «Βόλος 2004» και η Εθνική Νεανιδων στον μεταξύ τους φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο ΕΑΚ στο πλαίσιο προγράμματος για την διάδοση του γυναικείου ποδοσφαίρου. Στο παιχνίδι αποδείχθηκε πως και τα κορίτσια κατέχουν καλά το άθλημα με τις «ερυθρόλευκες» να παίρνουν τη νίκη με 2-1. Γάτσιου και Τραΐκοβιτς σκόραραν για τον Α.Σ. «Βόλος 2004» και η Σακελλάρη για την Εθνική, με την οποία αγωνίστηκαν οι Βολιώτισσες Ζήγρα και Μεγαγιάννη.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Πέρυσι ήταν η Εθνική γυναικών που είχε έρθει στον Βόλο για να αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Α.Σ. «Βόλος 2004», ενώ φέτος ήταν η σειρά της Εθνικής Νεανίδων να αντιμετωπίσει το «ερυθρόλευκο» συγκρότημα σε έναν αγώνα φιλικού χαρακτήρα που έγινε στο πλαίσιο προγράμματος της ΟΥΕΦΑ και της ΕΠΟ για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν στο ΕΑΚ και προσέφεραν χορταστικό θέαμα με πολλές φάσεις, αλλά πιο εύστοχη αποδείχθηκε αυτή του Βόλου που έφτασε στη νίκη με 2-1.

Το σκορ άνοιξε στο 34ο λεπτό για τις «ερυθρόλευκες» όταν η Κατερίνα Τσιρδάνη έκανε μία βαθιά μπαλιά και «βρήκε» την Χρυσούλα Γάτσιου μέσα στην περιοχή, με την 13χρονη φορ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Η Εθνική ισοφάρισε στο 73’ με την Σακελλάρη που έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ παραβίασε την εστία της Κανιάκα, αλλά στο 80’ η Γιοβάνοβιτς εκτέλεσε κόρνερ και η Τραΐκοβιτς με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Σημειώνεται ότι στην αποστολή της Εθνικής Νεανίδων μετέχει και η Αναστασία Ζήγρα του Α.Σ. «Βόλος 2004», που χθες έπαιξε κατά της ομάδας της για 60 λεπτά, καθώς και η Γιώτα Μεγαγιάννη του Μαγνησιακού που χρησιμοποιήθηκε στο τελευταίο μισάωρο από τον ομοσπονδιακό τεχνικό κ. Βαγγέλη Κουτσάκη. Στη συνέχεια το πρόγραμμα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα περιλαμβάνει ταξίδι στη Λευκωσία για δύο φιλικά με το αντίστοιχο συγκρότημα της Κύπρου τη Δευτέρα 7/5 και την Τετάρτη 9/5.

ΒΟΛΟΣ 2004: Κανιάκα, Γουγούση, Κλόντζα, Τραΐκοβιτς, Γκαλ, Μαλισιώρα (60’ λ.τ. Σταμοπούλου), Δημητριάδη (70’ Αλεξοπούλου), Γιοβάνοβιτς, Οικονόμου, Γάτσιου, Τσιρδάνη.

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Παπακωνσταντίνου (70’ Χαρακοπούλου), Κυριαζή, Ζήγρα (60’ Βασιλακοπούλου), Μουρατίδου, Πάκου, Βαρδαλή, Μήτκου, Μάρκου (46’ Σακελλάρη), Ασημώνη (46’ Τράγου), Καλδαρίδου, Λυμπερακάκη (60’ Μεγαγιάννη).

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το