Photo Gallery, Αθλητισμός

Ανανέωσε ο Χατζηκυριακίδης στον Πύρασο

Ο Πύρασος δεν κατάφερε να παραμείνει στη Δ’ Εθνική, αλλά η διοίκηση του συλλόγου ξεκίνησε ήδη τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά ώστε η ομάδα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και φυσικά να διεκδικήσει την επάνοδό της στη Δ’ Εθνική.

Πρώτη της κίνηση ήταν να έλθει σε συμφωνία με τον Νίκο Χατζηκυριακίδη, που θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα με τον Αγχιαλίτη προπονητή να μην κρύβει την ικανοποίησή του μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου (www.pyrasos.gr):

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδος που έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο και τη δουλειά μου. Ολοκληρώθηκε για τον Πύρασο μία σεζόν που δεν ήταν καλή καθώς δεν μπορέσαμε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής στη Δ’ Εθνική. Ωστόσο, με βάση την άρτια οργάνωση και το σωστό προγραμματισμό που έχει η ομάδα, θα δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο με ανανεωμένο έμψυχο δυναμικό που θα έχει μοναδική επιδίωξη την άμεση επάνοδο στη Δ’ Εθνική. Εύχομαι στους παίκτες μας καλό καλοκαίρι και τους μεταφέρω τις ευχαριστίες μου για τη συνεργασία που είχαμε καθώς όλοι έδωσαν ότι μπορούσαν καλύτερο».

Ο Νίκος Χατζηκυριακίδης γεννήθηκε το 1962 και θεωρείται γέννημα θρέμμα του Πυράσου στον οποίον υπήρξε επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής αλλά και προπονητής σε τρεις διαφορετικές θητείες.

Αγωνίστηκε σε Πύρασο, Κένταυρο, Σχηματάρι και Αυλώνα, ενώ ως προπονητής, έχει εργαστεί σε πολλούς συλλόγους και συγκεκριμένα σε Πύρασο, Νίκη Βόλου που οδήγησε σε δύο ανόδους από τη Δ’ στη Β’ Εθνική, Ολυμπιακό Βόλου, Τρίκαλα με τα οποία πανηγύρισε τον τίτλο της Δ’ Εθνικής και την άνοδο στη Γ’, Στυλίδα, Παλατιακό τον οποίο ανέβασε από τη Γ’ στη Β’ ΕΠΣΘ, Χλόη, Διμήνι, Εθνικό Βόλου, καθώς και στους Θησέα και Ρήγα Φεραίο που κατέκτησαν τον τίτλο της Α’ ΕΠΣΘ και ανήλθαν στη Δ’ Εθνική.

Στον Πύρασο εργάστηκε στη δεκαετία του 1990 για πρώτη φορά, τη σεζόν 2008-09 για δεύτερη (παρέμεινε για 27 αγωνιστικές θέτοντας τις βάσεις της παραμονής πριν αναλάβει τα Τρίκαλα που οδήγησε στην άνοδο), ενώ επέστρεψε στους «κυανόλευκους» στα μέσα του Δεκεμβρίου 2011.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το