Photo Gallery, Αθλητισμός

Περαιτέρω ενίσχυση για Ρήγα Φεραίο

Ο Μ. Τσουκάλης σε προσπάθειά του στον περσινό αγώνα Μαγνησιακός-Ρήγας

Δύο νέες μεταγραφές πραγματοποίησε ο Ρήγας Φεραίος που προχώρησε στην απόκτηση των Μιχάλη Τσουκάλη και Θόδωρου Κολημήτρα. Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί ο Κώστας Τσιαντής που παραχωρήθηκε στον Άρη Μελισσατίκων, ενώ αποχωρεί και ο Νίκος Ντόντος. Σήμερα στις 6 μ.μ. οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό αγώνα στο στάδιο του Βελεστίνου τον Εθνικό Βόλου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Οι Μιχάλης Τσουκάλης και Θόδωρος Κολημήτρας ανήκουν και επίσημα στην «οικογένεια» του Ρήγα Φεραίου. Οι δύο νεαροί μεσοεπιθετικοί θα συνεχίσουν τη νέα χρονιά στην ομάδα του Βελεστίνου και θα την ενισχύσουν στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Τσουκάλης αγωνίζεται κυρίως στα άκρα και πέρυσι έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα με τα χρώματα του Μαγνησιακού, ενώ ο Κολημήτρας ξεκίνησε στην Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου και όταν αυτή διαλύθηκε μεταπήδησε στον Θησέα Αγριάς. Και οι δύο ποδοσφαιριστές ανήκουν στην κατηγορία των κάτω των 20 ετών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και αρκετές ημέρες μετείχαν στην προετοιμασία του Ρήγα δίνοντας το «παρών» και στα φιλικά παιχνίδια της ομάδας. Με την απόδοσή τους, αλλά και την όρεξη που δείχνουν στις προπονήσεις ικανοποίησαν τον τεχνικό Λάκη Μπακάλη, που άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτησή τους.

Έτσι, τα νέα πρόσωπα στην ομάδα σε σχέση με το ρόστερ που τελείωσε την περσινή χρονιά είναι πέντε στον αριθμό. Θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες είχαν υπογράψει ο ακραίος επιθετικός Μάριος Γκοντόλος, ο αμυντικός Φίλιππος Ρουκάς, ενώ επέστρεψε μετά τον δανεισμό του στον Αστέρα και ο σέντερ φορ Βαλάντης Ντόντος.

Στον αντίποδα, υπάρχουν και δύο αποχωρήσεις από τον Ρήγα. Ο νεαρός Νίκος Ντόντος θα παίξει τη νέα χρονιά στη Β’ ΠΑΕ του Ολυμπιακού, ενώ παρελθόν αποτελεί μετά από οκτώ χρόνια ο Κώστας Τσιαντής. Ο έμπειρος αμυντικός χαφ έλυσε τη συνεργασία του με τους Βελεστινιώτες και θα φορέσει τη φανέλα του  Άρη Μελισσατίκων. Η διοίκηση του Ρήγα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια, ενώ του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η προετοιμασία του Ρήγα Φεραίου με καθημερινές προπονήσεις. Σε αυτή ενσωματώθηκαν ο τερματοφύλακας Βαγγέλης Σφυρής και ο μεσοεπιθετικός Χάρης Μπίκας που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον ιστορικό σύλλογο. Έτσι, οι μόνοι που είναι εκτός αυτή τη στιγμή είναι οι Θανάσης Μπλέτσας και Δημήτρης Βογιατζής που προέρχονται από τραυματισμό και βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Για σήμερα Σάββατο προγραμματίστηκε φιλικό παιχνίδι στο στάδιο του Βελεστίνου με αντίπαλο τον Εθνικό Βόλου. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα και η τεχνική ηγεσία θα έχει μία ακόμη ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και συστήματα. Επίσης κλείστηκε ένα ακόμη φιλικό με αντίπαλο τον Άρη Μελισσατίκων που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, επίσης στο Βελεστίνο με ώρα έναρξης τις 6 μ.μ.

Τέλος, για το ερχόμενο Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί η ετήσια χοροεσπερίδα του Ρήγα Φεραίου. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση η διοίκηση του συλλόγου θα τιμήσει παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν τις δεκαετίες του ’70 και του ’80 και είναι και δημότες Ρήγα Φεραίου. Επίσης τόσο η διοίκηση, όσο και ο Δήμος θα τιμήσουν τον επίτιμο πρόεδρο του συλλόγου και πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κ. Αχιλλέα Μακρόπουλο για την μεγάλη του προσφορά στην ομάδα της γενέτειράς του.

* Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ρήγα ευχαριστεί την Ποτοεμπορική Βελεστίνου για την προσφορά της σε νερά για την περίοδο της προετοιμασίας της ομάδας.

Εγγραφές στην Ακαδημία

Μεγάλο βάρος στην υποδομή δίνει τα τελευταία χρόνια ο Ρήγας Φεραίος και αυτό θα συνεχιστεί και φέτος. Όπως έγινε γνωστό η Ακαδημία του συλλόγου ξεκινά τη λειτουργία της για τη σεζόν 2012-13 με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου κ. Γιάννη Μαυροκέφαλο και τον κ. Γιώργο Καρτσώνα να είναι οι υπεύθυνοι από την πλευρά της διοίκησης, ενώ γυμναστές θα είναι οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας Γιώργος Χατζής και Δημήτρης Ρηγίνος. Τη γενική εποπτεία θα έχει ο προπονητής Λάκης Μπακάλης στον οποίο μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι για εγγραφές (τηλ. 24250-23232).  

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το