Photo Gallery, Αθλητισμός

Πίστη για το «διπλό» στη Νίκη

 

Με «όπλο» την άριστη ψυχολογία, απόρροια των τελευταίων της επιτυχιών, η Νίκη προετοιμάζεται για το καθοριστικής σημασίας εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΠ Ηρακλής, που θα διεξαχθεί την Κυριακή για την 21η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που είναι η προτελευταία του πρωταθλήματος. Στις τάξεις των «κυανολεύκων» επικρατεί πίστη για το «διπλό», που αν έλθει τότε θα «κλειδώσει» η θέση της ομάδας στα πλέι οφ της ανόδου, ενώ θα υπάρχουν ελπίδες ακόμη και για τον τίτλο, αν και αυτό θα εξαρτηθεί και από τα αποτελέσματα του πρωτοπόρου Εθνικού Γαζώρου.

 

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

 

Η Νίκη έχει πάρει φόρα στις τελευταίες αγωνιστικές και δείχνει ασταμάτητη. Μετά το «διπλό» επί της Δόξας Κρανούλας, στη συνέχεια κέρδισε και τα δύο ντέρμπι που έδωσε στο «Παντελής Μαγουλάς» με αντιπάλους τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον Εθνικό Γαζώρου. Έτσι, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε στον βόρειο όμιλο της Γ’ Εθνικής ανέβηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου, ενώ μείωσε και την απόσταση από την κορυφή στους τρεις βαθμούς. Θεωρητικά, λοιπόν, έχει ελπίδες ακόμη και για την απ’ ευθείας άνοδο στη Β’ Εθνική, αν και για αν συμβεί αυτό θα πρέπει να «στραβοπατήσει» ο πρωτοπόρος Εθνικός Γαζώρου, που έχει να δώσει δύο αγώνες στην έδρα του με τον Τύρναβο και την ΑΕΠ Ηρακλής.

Αυτή τη στιγμή πιο ρεαλιστικός θεωρείται ο στόχος της 2ης θέσης και η Νίκη θα βρεθεί «αγκαλιά» με αυτή αν καταφέρει να κερδίσει την Κυριακή στο «Καυταντζόγλειο» την ΑΕΠ Ηρακλής, αφού την τελευταία αγωνιστική θα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τους τρεις βαθμούς υποδεχόμενη τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας.

Γίνεται κατανοητό ότι η κυριακάτικη αναμέτρηση είναι καθοριστικής σημασίας για τη Νίκη και αυτός είναι και ο λόγος που οι φίλαθλοί της επιθυμούν διακαώς να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη, παρά τη σχετική απαγόρευση της Αστυνομίας. Μάλιστα ολοένα και περισσότεροι θέλουν να ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδα και στις τάξεις τους επικρατεί ενθουσιασμός. Φυσικά, αν οι οπαδοί ταξιδέψουν μεμονωμένα και δεν φέρουν διακριτικά, τότε θα είναι πολύ δύσκολο να εμποδιστούν στο να βρεθούν τις κερκίδες του «Καυταντζογλείου». 

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές του βολιώτικου συγκροτήματος είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να πανηγυρίσουν μία σπουδαία νίκη. Το ηθικό τους βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα μετά τις συνεχόμενες νίκες και όλοι εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι οι επιτυχίες θα συνεχιστούν ως το τέλος.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, χθες πραγματοποιήθηκε μία προπόνηση υπό τις οδηγίες του Περικλή Αμανατίδη, ο οποίος μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Διαμαντίδη που στον αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί, λόγω της αποβολής του στο ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Αντίθετα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Παντελή Ριζογιάννη, που στην αναμέτρηση με τους «Πόντιους» συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες, κάτι που επισύρει ποινή δύο αγωνιστικών. Ο ικανός χαφ προτιμήθηκε να παίξει την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπι κορυφής με τον Εθνικό Γαζώρου και έτσι θα χάσει τόσο το κυριακάτικο ματς στο «Καυταντζόγλειο», όσο και την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΠ Ηρακλής υπάρχουν και τρεις ποδοσφαιριστές που είναι αμφίβολοι να αγωνιστούν λόγω τραυματισμού. Ο λόγος για τους Αποστόλη Αναστασίου, Σάββα Κυριακίδη και Σάββα Μουδούρογλου. Αν πάντως σήμερα αισθανθούν καλύτερα τότε είναι πιθανό να συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Στο μεταξύ, σήμερα στη 1.30 το μεσημέρι, ο τεχνικός της Νίκης κ. Αμανατίδης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του «Παντελής Μαγουλάς» σχετικά με το κυριακάτικο κρίσιμο ματς που έχει να δώσει η ομάδα του.

 

Ο Ιωσηφίδης διαιτητής

στο «Καυταντζόγλειο»

Ο Αθηναίος κ. Σταύρος Ιωσηφίδης ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΠ Ηρακλής με τη Νίκη στο «Καυταντζόγλειο» στάδιο της Θεσσαλονίκης την Κυριακή, με βοηθούς τους συντοπίτες του κ.κ. Ηλία Νάρη και Ανδρέα Μεϊντανά. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς, που επίσης ανήκει στην ΕΠΣ Αθηνών, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Φώτιος Κωδωνάς της ΕΠΣ Ξάνθης.

 

Απαλλάχθηκαν Νίκη

και Λαμπρόπουλος

Η πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League – Football League 2 απήλλαξε την ΠΑΕ Νίκη και τον ποδοσφαιριστή Ιωσήφ Λαμπρόπουλο από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση στον εκτός έδρας αγώνα των «κυανολεύκων» με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας που διεξήχθη στις 4 Μαρτίου 2012. Αντίθετα, η εκδίκαση της υπόθεσης για τις αποδιδόμενες στη Νίκη ευθύνες για το εντός έδρας παιχνίδι της με τον Τηλυκράτη Λευκάδας, που πραγματοποιήθηκε στις 23 Απριλίου, αναβλήθηκε για την Πέμπτη 31 Μαΐου και ώρα 10.30 το πρωί. 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το