Αθλητισμός

Ο Π. Τζαναβάρας «κατασκόπευσε» τον Πιερικό

ΤΖΑΝΑΒΑΡΑΣ

Τον επόμενο αντίπαλο της Νίκης, Πιερικό, «κατασκόπευσε» ο Παναγιώτης Τζαναβάρας στον αγώνα του με τον Βατανιακό. Ανασυγκρότηση δυνάμεων στο βολιώτικο συγκρότημα με στόχο το «διπλό» στην Κατερίνη.

Τον επόμενο αγώνα βλέπουν πλέον στη Νίκη. Η εντός έδρας ισοπαλία με τον Εθνικό Γαζώρου πίκρανε άπαντες στο «κυανόλευκο στρατόπεδο» αλλά δεν προκάλεσε απογοήτευση. Κι αυτό γιατί κοινή είναι η πεποίθηση ότι η ομάδα μπορεί να πάρει το «διπλό» στην Κατερίνη καλύπτοντας το έδαφος που έχασε την περασμένη Κυριακή.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τον Πιερικό στην αναμέτρηση με τον Βατανιακό. Ο 49χρονος τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του και τον τεχνικό διευθυντή Σέρτζιαν Τσέροβιτς είδαν το παιχνίδι από την τηλεόραση και είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για τις δυνατότητες του Πιερικού.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση ο Πιερικός αξιοποίησε τις δύο καλύτερες ευκαιρίες που δημιούργησε και πήρε το «τρίποντο» εκμεταλλευόμενος κυρίως ατομικά λάθη του αντιπάλου. Ταυτόχρονα στηρίχθηκε στην πολύ καλή του άμυνα, που μέχρι τώρα του έχει χαρίσει βαθμούς. Επομένως ο κ. Τζαναβάρας αντιλήφθηκε ότι σ’ ένα ακόμη παιχνίδι η Νίκη καλείται να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο με μαζική άμυνα, την οποία θα πρέπει να «ξεκλειδώσει», ώστε να μην επαναληφθεί το φαινόμενο με τον Εθνικό Γαζώρου.

Η κυριακάτικη αναμέτρηση θα αρχίσει στις 15.00 και δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη. Ουσιαστικά η προετοιμασία για τον συγκεκριμένο αγώνα θα αρχίσει από σήμερα με διπλή προπόνηση. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν ασκήσεις με βάρη και το απόγευμα θα προπονηθούν στο γήπεδο. Υπενθυμίζεται ότι για το παιχνίδι με τον Πιερικό δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Κώστας Γιώτας και ο τραυματίας Άρης Σοϊλέδης. Αντίθετα αναμένεται να επιστρέψει ο Θανάσης Ρεπετσάς, ο οποίος δείχνει να ξεπερνά τον τραυματισμό του.

Χθες η τεχνική ηγεσία έδωσε ρεπό, αφού τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν την Κυριακή έκαναν αποφόρτιση. Οι υπόλοιποι έδωσαν φιλικό με την ομάδα Νέων της ΠΑΕ, προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι νικητές αναδείχθηκαν οι επαγγελματίες με σκορ 3-0. Δύο τέρματα σημείωσε ο Αντώνης Πιτταράς και ένα ο Αλφόνσο Ριβέρα.

 

Ο Χ. Κουκοράβας

τυχερός της κλήρωσης

Ο Χαράλαμπος Κουκοράβας ήταν ο τυχερός της κλήρωσης για τη νέα συλλεκτική φανέλα της Νίκης Βόλου, η οποία έγινε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου του αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου στο Πανθεσσαλικό. Ο κ. Κουκοράβας παρέλαβε το δώρο του από το νεαρό μέσο της βολιώτικης ομάδας Κώστα Γεωργατζή. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη:

«Ο κ. Κουκοράβας Χαράλαμπος ήταν ο τυχερός της κλήρωσης, που πραγματοποιήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα Νίκη Βόλου -Εθνικός Γαζώρου. Ο κ. Κουκοράβας αγόρασε μόλις με 2 ευρώ τον τυχερό λαχνό, απο τα ειδικά διαμορφωμένα σταντ με τα προϊόντα της ΠΑΕ και κέρδισε την αυθεντική συλλεκτική φανέλα της Νίκης Βόλου, την οποία και παρέλαβε από τα χέρια του ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου, Κωνσταντίνου Γεωργατζή.

Σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας γίνεται και μια διαφορετική κλήρωση με τον τυχερό να κερδίζει ένα σημαντικό δώρο.

Αγοράζοντας τρεις διαφορετικούς λαχνούς, από τρεις διαφορετικές κληρώσεις, μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση, για ένα ρολόι «Buler» αξίας 400 ευρώ, προσφορά του καταστήματος «Κόσμημα-Ηλιάδης Κωνσταντίνος» (28ης Οκτωβρίου108). Η κλήρωση για το ρολόι θα πραγματοποιηθεί στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, με την Αναγέννηση Γιαννιτσών».

 

Δικαιώθηκε ο Ισαάκ,

πληρώνει ο Ηρακλής

Υπέρ του Ισαάκ Χοβέ ολοκληρώθηκε η δικαστική διαμάχη με την ΠΑΕ Ηρακλής. Ο νυν ποδοσφαιριστής της Νίκης προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για χρήματα που του οφείλονταν από την περσινή σεζόν, όταν έπαιξε στον «Γηραιό».

Το εν λόγω δικαστήριο δικαίωσε τον Ισπανό επιθετικό χαφ και τώρα η θεσσαλονικιώτικη ΠΑΕ οφείλει να πληρώσει όχι μόνο το χρέος της προς τον ποδοσφαιριστή αλλά και επιπλέον 5% για τους τόκους. Σημειώνεται ότι το πόσο θα πρέπει να καταβληθεί από τον Ηρακλή σε διάστημα ενός μήνα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα του αφαιρεθούν βαθμοί από το φετινό πρωτάθλημα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το