Photo Gallery, Αθλητισμός

Ο Μ. Γαρμπής επιθυμεί να ηγηθεί της ΕΠΣΘ

Ο Μάκης Γαρμπής

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΣΘ εξεδήλωσε ο τ. πρόεδρος του Εθνικού Βόλου κ. Μάκης Γαρμπής με γραπτή του δήλωση που είναι η εξής:

«Η μέχρι τώρα συμμετοχή μου στο Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας (ΕΠΣΘ), με την παράλληλη θέληση και προσπάθεια απ’ την πλευρά μου για προσφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του τόπου μου, με δίδαξαν να λειτουργώ και να πορεύομαι με υπευθυνότητα, αντικειμενικότητα, διαφάνεια και συνέπεια προς όλους.

Μετά από πολλούς προβληματισμούς αλλά με ώριμη σκέψη και με γνώμονα πρωτίστως το καλύτερο για το ερασιτεχνικό και επαγγελματικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας, ανακοινώνω σήμερα την απόφασή μου να ηγηθώ ομάδας φίλων και συνεργατών και να διεκδικήσω το θεσμικό ρόλο του προέδρου της ΕΠΣΘ.

Οι ασταθείς αντιλήψεις και οι επιπόλαιοι χειρισμοί σε σοβαρά ζητήματα απ’ το σημερινό πρόεδρο της ΕΠΣΘ έχουν διχάσει την κοινή ποδοσφαι­ρική γνώμη, τοπικά και πανελλαδικά. Κυρίως όμως τραυμάτισαν το κύρος και την αξιοπρέπεια των λειτουρ­γιών και του ρόλου της Ένωσής μας.

Είμαι αναγκασμένος, να διαφωνήσω ριζικά και δημόσια, με την αυθαίρε­τη απόφαση και εμμονή του προέδρου να προσφέρει η ΕΠΣΘ στήριξη για την προεδρία της Ε.Π.Ο. στις εκλογές του Οκτωβρίου 2012, στο πρόσωπο του κ. Βασίλη Γκαγκάτση, έτσι όπως σχολιάστηκε σε δύο καταξιωμένες και με απήχηση ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές, χωρίς μέχρι σήμερα καμία διάψευση από τον κ. Μπατζιάκα έστω και ως πρόσωπο. Είναι επιλογή και απόφαση δική του και όχι συλλογική μέσω συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΠΣΘ.

Πιστεύω ότι, για την ύψιστη διοικητική βαθμίδα του ποδοσφαίρου, τη θέση του προέδρου της Ε.Π.Ο. και με γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου ποδοσφαίρου, δεν πρέπει να στηρίξουμε και να επαναφέρουμε πρόσωπα και μεθόδους του παρελθόντος, που δοκιμάστηκαν και αποδοκιμάστηκαν.

Παρά μόνο πρέπει να υποστηρίξουμε και να ενθαρρύνουμε νέους παράγοντες, με άφθαρτο παρελθόν, που διακατέχονται και εκφράζονται με ανανεωτικές αντιλήψεις και τάσεις. Αυτή τη διοικητική δομή διασφαλίζει η υποψηφιότητα του κ. Γ. Σαρρή  στον οποίο και εύχομαι καλή επιτυχία».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το