Photo Gallery, Αθλητισμός

Πήρε τον Χ. Μπαταβάνη η Νίκη

Η Νίκη ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές τις κινήσεις προχωρώντας στην απόκτηση του 20χρονου Χρήστου Μπαταβάνη. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο τερματοφύλακα που θεωρείται επένδυση για το μέλλον. Στο Βόλο βρίσκονται από χθες και οι Ιβάν Τάσιτς και Κονσταντίν Βίκτορας Γιάκομπ. Γνωρίστηκαν με τους νέους τους συμπαίκτες και έκαναν την πρώτη προπόνηση με τη Νίκη. Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Football League κατέθεσε χθες ο κ. Ανδρέας Πάτσης.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Τελευταία ημέρα των μεταγραφών ήταν η χθεσινή και Νίκη πήρε ακόμη έναν παίκτη. Ο λόγος για τον Χρήστο Μπαταβάνη, έναν υψηλόσωμο τερματοφύλακα που την περσινή χρονιά υπερασπίστηκε την εστία του Πυργετού Λάρισας στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, παίζοντας με υποσχετική από την ΑΕΛ. Το συμβόλαιό του έχει χρονική διάρκεια δύο ετών.

Με την απόκτηση του 20χρονου Λαρισαίου η Νίκη έχει πλέον τέσσερις τερματοφύλακες. Οι άλλοι είναι οι Βούρας και Καρακούτσης που λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας θα έχουν τον πρώτο λόγο για τη βασική ενδεκάδα, ενώ υπάρχει και ο νεαρός Κεφαλάς, ένα παιδί από τα «σπλάχνα» της Νίκης, που μαζί με τον Μπαταβάνη, θεωρούνται επένδυση για το μέλλον.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ είναι η κάτωθι: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα, Χρήστου Μπαταβάνη. Ο Μπαταβάνης έχει γεννηθεί στις 23 Ιουνίου του 1992 και πέρυσι αγωνίστηκε στον Πυργετό, δανεικός από την ΑΕΛ. Υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας». 

Στο μεταξύ, οι Ιβάν Τάσιτς και Κονσταντίν Βίκτορας Γιάκομπ, που υπέγραψαν την Πέμπτη, χθες βρέθηκαν στο Βόλο και αφού γνωρίστηκαν με τους νέους τους συμπαίκτες έλαβαν μέρος στην απογευματινή προπόνηση. Με την απόκτησή τους η Νίκη δυναμώνει ιδιαίτερα και πλέον θεωρείται πλήρης σε όλες τις της γραμμές.

Υποψήφιος πρόεδρος

της Football League

ο Α. Πάτσης

Την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της Ένωσης Football League- Football League 2 κατέθεσε χθες ο πρόεδρος της Νίκης κ. Ανδρέας Πάτσης. Αντίπαλός του στις εκλογές που θα γίνουν στις 4 Σεπτεμβρίου θα είναι ο νυν πρόεδρος της Ένωσης κ. Σπύρος Καλογιάννης.

Ο κ. Πάτσης έκανε σχετική δήλωση στην ιστοσελίδα SoccerPlus επισημαίνοντας τα εξής: «Ο λόγος που κατάθεσα την υποψηφιότητα μου για την προεδρία ήταν για να βοηθήσω το Ελληνικό ποδόσφαιρο το βρίσκεται σε ώρα μηδέν. Θεωρώ ότι οι θεσμικοί φορείς, έχουν απαξιώσει το προϊόν και για αυτό το λόγο βλέπουμε αυτές τις εικόνες με τα άδεια γήπεδα, αλλά την συνολική υποτίμηση που δέχεται το άθλημα.
Σε ερώτηση για το ποίον θέλει δίπλα του, τόνισε: «Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας παράγοντας του ποδοσφαίρου για αυτό το λόγο θα συγκρουστώ με το κατεστημένο. Καλώ οποίον συμφωνεί με τις απόψεις μου να συμπορευτούμε μαζί».
Όσον αφορά το θέμα του Ηρακλή, Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας σχολίασε: «Για το θέμα του Ηρακλή έχω σχολιάσει και θεωρώ ότι έχουν γίνει διοικητικά λάθη. Σχετικά με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα πιστεύω πως αφού λύθηκε το θέμα με την ΕΕΑ πρέπει να συμμετάσχουν στην Σούπερ Λίγκα και πουθενά αλλού».

Στο μεταξύ, για χθες ήταν προγραμματισμένη και η συνάντηση του κ. Πάτση με τους Οργανωμένους φιλάθλους, αλλά αναβλήθηκε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προέδρου της Νίκης. Αναμένεται να οριστεί νέα ημερομηνία

Τα εισιτήρια διαρκείας

Μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου θα μπορούν οι φίλαθλοι της Νίκης να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2012-2013 στη Football League. Η ΠΑΕ Νίκη αποφάσισε να δώσει μια μικρή παράταση στην περίοδο διάθεσης των διαρκείας λόγω και της μετάθεσης της ημερομηνίας έναρξης του νέου πρωταθλήματος.  

Σημειώνεται ότι τα νέα μπλοκ είναι τα Gold στα 400 ευρώ, τα Silver στα 250 ευρώ, τα Basic στα 200 ευρώ, τα Blue στα 120 ευρώ και τα Economy που ορίστηκαν στα 80 και 50 ευρώ κατά περίπτωση. Επίσης θα υπάρχουν 56 δωρεάν θέσεις για ΑμεΑ και Οικογενειακό εισιτήριο.

Αιτήσεις για εισιτήρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν στα γραφεία του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» καθημερινά 09.00-15.00 και 18.-21.00, καθώς και το Σάββατο από 09.00-14.00. Υπεύθυνος ορίστηκε ο κ. Μ. Κουρίδης.

Αναλυτικά οι τιμές και οι θύρες:

-400 ευρώ (Gold) για τις θύρες 21, 22 (VIP), ενώ προβλέπεται και δωρεάν πάρκινγκ.

-250 ευρώ (Silver) για τις θύρες 18, 19 και 24, 25.

-200 ευρώ (Basic) για τις θύρες 13-16 και 27-30.

-120 ευρώ (Blue) για τις θύρες 43-56.

-80 ευρώ για φοιτητές, στρατιώτες, άνεργους και συνταξιούχους για τις θύρες 1-12.

-50 ευρώ για μαθητές από 12 έως 18 ετών για τις θύρες 1-12.

Οι 56 δωρεάν θέσεις για ΑμεΑ θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας για τις θύρες 13-16, 18, 19, 24, 25, 27-30.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το