Αθλητισμός

Υπέγραψε για 1+1 χρόνο στη Νίκη ο Ισπανός μέσος Αντόνιο Ανιέτε

aniete_2

Τη μεταγραφή του Ανιέτε ολοκλήρωσε χθες η Νίκη, με τον 28χρονο μέσο να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας 1+1 έτους. Φιλικό με τον Πύρασο στις 18 Σεπτεμβρίου στη Ν. Αγχίαλο έκλεισαν οι «κυανόλευκοι».

Ο αντικαταστάτης του Νιέγκος Γκολόσεβατς βρέθηκε και ακούει στο όνομα του Αντόνιο Σάλας Κουίντα Ανιέτε. Ο Ισπανός μέσος είχε χθες συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκη Ανδρέα Πάτση και οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ουσιαστικά η συμφωνία είχε επιτευχθεί από την Κυριακή και αυτός ήταν ο λόγος που ο Ισπανός χαφ ήρθε στην Ελλάδα προχθές. Ωστόσο απέμεναν μόνο κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίοι διευθετήθηκαν στη χθεσινή συνάντηση. Έτσι ο Ανιέτε έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 έτους, το οποίο του πρότεινε η βολιώτικη ομάδα.

Αμέσως μετά η «κυανόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Antonio Salas Quinta Anete ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνο. Ο Ισπανός μέσος (01/10/1985) πέρυσι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει για λογαριασμό της AD Ceuta, της Real Jaen και της CD San Roque».

Όπως προαναφέραμε ο Ανιέτε προορίζεται για αντικαταστάτης του Νιέγκος Γκολόσεβατς. Ο Σέρβος δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στα όσα ζητούσε απ’ αυτόν ο Παναγιώτης Τζαναβάρας. Έτσι κρίθηκε σκόπιμο να αντικατασταθεί με το «χρίσμα» να δίνεται στον Αντόνιο Ανιέτε.

Ο Ισπανός μέσος μπορεί να παίξει με άνεση και στις τρεις θέσεις των επιθετικών χαφ στο 4-2-3-1 που φαίνεται να επιλέγει για βασικό σχήμα ο Παναγιώτης Τζαναβάρας. Είναι αριστεροπόδαρος αλλά χρησιμοποιεί με την ίδια ευχέρεια και τα δύο πόδια. Είναι εξαιρετικός στις εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ, ενώ διαθέτει άψογη τεχνική κατάρτιση. Επίσης πέρσι στον Ολυμπιακό Βόλου απέδειξε ότι έχει και εκτελεστική δεινότητα, αφού αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των «ερυθρολεύκων» στη Football League με οκτώ τέρματα.

Χθες ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος, αλλά δόθηκε παράταση για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου. Επομένως δεν πρέπει να αποκλείσουμε το γεγονός να υπάρξει ακόμη μια προσθήκη στο ρόστερ της Νίκης Βόλου, αν και με τα τωρινά δεδομένα αυτό δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Τέλος, όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα ρεπό έδωσε χθες στους παίκτες του ο Παναγιώτης Τζαναβάρας προκειμένου να ξεκουραστούν μετά το φιλικό στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση. Οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν σήμερα στο γήπεδο και θα προπονηθούν δύο φορές, πρωί και απόγευμα.

 

Συνεργασία και φιλικό

Νίκης-Πυράσου

Φιλικό αγώνα με τον Πύρασο θα δώσει η Νίκη στις 18 Σεπτεμβρίου στη Ν. Αγχίαλο. Αυτό αποφασίστηκε μεταξύ άλλων στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Ανδρέας Πάτσης με τον ομόλογό του στον Πύρασο Θεόδωρο Στάμο.

Οι δύο άνδρες τα είπαν σε άριστο κλίμα και μάλιστα δείπνησαν μαζί σε εστιατόριο της Ν. Αγχιάλου. Παρόντες ήταν κι άλλοι παράγοντες των δύο συλλόγων, ενώ συζητήθηκαν διάφορα θέματα που τους απασχολούν.

Το θετικό ήταν ότι παρατηρήθηκε ταύτιση απόψεων ανάμεσα στις δύο πλευρές ιδίως πάνω σε ζητήματα που αφορούν το επαγγελματικό και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Έτσι αποφασίστηκε να υπάρξει συνεργασία ανάμεσα σε Νίκη και Πύρασο σε όλα τα επίπεδα. Η αρχή αυτή θα γίνει την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου με τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου.

 

Ανακοίνωση της ΠΑΕ

για τα διαρκείας

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη, όπου υπογραμμίζει τα κάτωθι:

«Για τους «πιστούς» φιλάθλους της ομάδας 8 μέρες έμειναν. Μη χάσεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις όλους τους αγώνες της ομάδας μας με χαμηλή μέση τιμή ανά αγώνα και να εκμεταλλευτείς τα προνόμια που σου προσφέρει το εισιτήριο διαρκείας.

Μέση Τιμή ανά κατηγορία (22 αγώνες πρωταθλήματος, πλέι οφ, κύπελλο): Gold 18,1€, Silver 9,09€, Blue 6,81€, Συν/κό 4,09€, Ανέργων 3,6€, Μαθητικό 0,90€».

 

Έδωσε Καρακώστα

στην Α.Ε. Διμηνίου

Τον Θανάση Καρακώστα παραχώρησε η Νίκη στην Αθλητική Ένωση Διμηνίου. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είναι 17 ετών και πέρσι έπαιξε στη Β’ ομάδα της Νίκης αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Την ολοκλήρωση της μεταγραφής γνωστοποίησε η Α.Ε. Διμηνίου μέσω ανακοίνωσής της, η οποία αναφέρει τα εξής: «Η Α.Ε. Διμηνίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 17χρονου πολυσύνθετου ποδοσφαιριστή Καρακώστα Αθανάσιου από τη Νίκη Βόλου. Με την απόκτηση του Καρακώστα οι ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών στην ομάδα μας έφτασαν τους 14».

 

ς.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το