Αθλητισμός

Ολυμπιακός Βόλου: Θα κάνει το «μπαμ» με Νάτσο Νόβο;

novo

Επιθετικό κλάσης και ταυτόχρονα αναγνωρισμένο θέλει να αποκτήσει ο Ολυμπιακός Βόλου για να ισχυροποιηθεί περισσότερο ενόψει της νέας σεζόν και να προσθέσει στο παζλ του ρόστερ, παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στη Football League. H διοίκηση των «ερυθρολεύκων» βρέθηκε προ απροόπτου με την ξαφνική αποχώρηση του Ντάγιαν λίγες ημέρες μόνο μετά την υπογραφή του συμβολαίου συνεργασίας με τον Ισραηλινό και πλέον, εξετάζει προτάσεις από μάνατζερ για σέντερ φορ περιοχής από το εξωτερικό.

Το «παλεύει» για Νάτσο Νόβο
Tον Νάτσο Νόβο έχει προσεγγίσει ο Ολυμπιακός Βόλου προκειμένου να φέρει στο Βόλο τον Ισπανό που τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε σε τοπ επίπεδο και είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από την παρουσία του στην Ρέιντζερς Γλασκώβης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα flnews.gr. Ο 34χρονος πλέον επιθετικός, έπαιξε στη χώρα του στη Φερόλ και την Ουέσκα μέχρι το 2001, στη συνέχεια πήγε στη Σκωτία για τις Ρέιθ Ρόβερς, Νταντί, Ρέιντζερς (2004-2010, με 179 συμμετοχές και 47 γκολ) και τα τελευταία χρόνια ήταν σε Χιχόν (2010-12), Λέγκια Βαρσοβίας και Ουέσκα. Ο Νόβο είναι ελεύθερος, οπότε ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δικαίωμα μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου να τον αποκτήσει, εφόσον έρθει σε τελική συμφωνία με τον Ισπανό παίκτη.

Θυμίζουμε πως το απόγευμα του Σαββάτου οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του Μιχάλη Παπανικόλα με μεταγραφή από την Προοδευτική, με τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών. Ο Παπανικόλας προέρχεται από δύο πολύ καλές χρονιές με την Προοδευτική και έρχεται στον Ολυμπιακό με όρεξη να δουλέψει και να διακριθεί μέσα από την ομάδα. Σίγουρα, στη παρούσα φάση ο Γιώργος Βαζάκας θα στηριχθεί στους έμπειρους Μελίσση, Κωστούλα και Αρβανίτη, ωστόσο, δεν αποκλείεται να δούμε τον Παπανικόλα να αγωνίζεται στην ομάδα στο άμεσο μέλλον, εφόσον πείσει την τεχνική ηγεσία με τα προσόντα και την ποδοσφαιρική αξία που διαθέτει.

 

Επιστροφή

στις προπονήσεις

Μετά από δύο διπλές προπονήσεις (Παρασκευή-Σάββατο), ο Γιώργος Βαζάκας φρόντισε χθες να δώσει ρεπό στους παίκτες του για να ξεκουραστούν και να επανέλθουν σήμερα το απόγευμα ανανεωμένοι στην προετοιμασία της ομάδας. Το «παρών» στην προπόνηση αναμένεται να δώσει και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων», ο νεαρός Πανανικόλας.

Στην 6η εβδομάδα μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Ολυμπιακού και η τεχνική ηγεσία διαφοροποιεί το πρόγραμμα των προπονήσεων, από τη στιγμή που μειώνονται σημαντικά οι διπλές προπονήσεις. Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν μόνο μία μέρα την εβδομάδα δύο φορές, καθώς αρχίζει το φρεσκάρισμα της ομάδας και το μοντάρισμα της ενδεκάδας.

Ο Ολυμπιακός μέσα στην εβδομάδα που αρχίζει σήμερα θα δώσει δύο πολύ δυνατά φιλικά, το πρώτο με τον Λεβαδειακό την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στο ΕΑΚ και το δεύτερο με τον Άρη στις 8/9 στο Πανθεσσαλικό. Στα δύο αυτά φιλικά ο Γιώργος Βαζάκας θα αρχίσει να δοκιμάζει την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, καθώς πλέον έχει πλήρη εικόνα για τις δυνατότητες του κάθε ποδοσφαιριστή.

 

Στο ΕΑΚ από

σήμερα τα

γραφεία της ΠΑΕ

Στο ΕΑΚ Βόλου θα λειτουργούν από σήμερα Δευτέρα τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Η μεταφορά των γραφείων από το Πανθεσσαλικό στάδιο ολοκληρώθηκε προχθές και έτσι από σήμερα όλες οι υπηρεσίες της ΠΑΕ θα λειτουργούν στη φυσική έδρα της ομάδας.
Η είσοδος των νέων γραφείων της ΠΑΕ είναι στη Θύρα 4 του ΕΑΚ Βόλου, ενώ οι τηλεφωνικές γραμμές παραμένουν ίδιες.

 

Επιστημονική δουλειά

στις Ακαδημίες

Τμήμα εξειδικευμένης προπόνησης τερματοφυλάκων δημιουργείται στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου. Για τον σκοπό αυτό η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστο Κοντοβά, που έχει διατελέσει και προπονητής τερματοφυλάκων στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, να αναλάβει την εκγυμνάσει όλων των τερματοφυλάκων της Ακαδημίας.

Σε συμφωνία για την νέα αγωνιστική περίοδο έχει έλθει η διοίκηση και με τον  καθηγητή ΤΕΦAΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο Χατζάκο Δημήτριο  και τον προπονητή ποδοσφαίρου UEFA B, Γάτο Γεώργιο, που έχουν εργαστεί ειδικά σε τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου και έχουν μεγάλη εμπειρία για την οργάνωση και την εκγύμναση νέων αθλητών.

Αποφασίστηκε επίσης ο Αγιασμός και η έναρξη της αγωνιστικής περιόδου να γίνει το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.30 πμ στις νέες ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Βόλου στην Άλλη Μεριά.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από 14 Σεπτεμβρίου 2013 έως και 14 Ιουνίου 2014 και θα περιλαμβάνει προπονήσεις Τρίτη-Πέμπτη απόγευμα και Σάββατο πρωί.

Κάθε Δευτέρα θα γίνεται και τέταρτη εξειδικευμένη προπόνηση τεχνικής για τα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας.

Οι ακριβείς ώρες για κάθε ηλικιακό τμήμα θα ανακοινωθούν έγκαιρα και πριν την έναρξη των προπονήσεων, προκειμένου οι γονείς και οι μικροί αθλητές να διευκολυνθούν στην κατάρτιση του προγράμματος των σχολικών τους υποχρεώσεων.

Η διοίκηση καλεί όσους επιθυμούν να εγγραφούν στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου να προσέλθουν έγκαιρα στα γραφεία του συλλόγου, Εργατικού Κέντρου 7 με Δημητριάδος 2Ος όροφος, κάθε μέρα εκτός Σαββάτου και Κυριακής 18.00 μμ έως 21.00 μμ.

Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του συλλόγου ή στο τηλέφωνο 6944207820.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το