Photo Gallery, Τοπικά

Ομιλία Λοβέρδου απόψε στο «Ξενία» Βόλου

Η προεκλογική κίνηση των κομμάτων

Στις 8 σήμερα το βράδυ πραγματοποιείται η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία, στο «Ξενία» Βόλου, με ομιλητή τον πρώην υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας ανακοινώθηκε ότι «συνεχίστηκαν και χθες  με μεγάλη επιτυχία οι περιοδείες στελεχών  και υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στη  Μαγνησία.  Συγκεκριμένα ένα κλιμάκιο επισκέφτηκε  τη Μηλίνα, το Χόρτο και το Λαύκο, ενώ άλλο κλιμάκιο επισκέφθηκε το Ριζόμυλο, τα Κανάλια και το Στεφανοβίκειο».

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστεί ως εξής:

Σήμερα πρωί λαϊκή αγορά, υπηρεσίες, τράπεζες Ν. Ιωνίας. Απόγευμα Ν. Ιωνία, Κουφόβουνο, Τουριστικό περίπτερο. Ανοιχτή συνέλευση-συζήτηση στην Αγ. Παρασκευή, εκκλησία στις 8.30’ μ.μ.

Αύριο Τρίτη πρωί ΟΑΕΔ, Δημαρχέιο Βόλου, ΙΚΑ, ΟΣΕ, απόγευμα Ν. Ιωνία Τζαμαλιώτικα, Γερμανικά, Μαιάνδρου, Αναπαύσεως, Βόλος Ν. Δημητριάδα.

Εξάλλου σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, η Ν.Ε. Μαγνησίας της Δημοκρατικής Αριστεράς, θα παρουσιάσει, σε συνέντευξη Τύπου, στην αίθουσα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, το πρόγραμμα των άμεσων οικονομικών μέτρων που θα πρέπει να υλοποιηθούν αμέσως μετά τις εκλογές, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι απώλειες των εισοδημάτων. Εισηγητής θα είναι ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Μιχάλης Ζουμπουλάκης.

Περιοδείες κλιμακίων των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Στο πλαίσιο των περιοδειών των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Νομό Μαγνησίας, κλιμάκιο αποτελούμενο από υποψήφιους βουλευτές και στελέχη του κινήματος επισκέφθηκε χθες τις περιοχές της Ανάβρας και του Ανθότοπου το πρωί, ενώ το απόγευμα τις περιοχές Κισσός, Μακρυράχη, Ζαγορά, Τσαγκαράδα, Αγ. Δημήτριος και Αγ. Ιωάννης.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το