Photo Gallery, Αθλητισμός

Ξεκαθαρίζει για επενδυτή

Σήμερα το κρίσιμο ραντεβού, αύριο η συνέντευξη Τύπου του προέδρου του Ολυμπιακού Β.

 

 

 

Αύριο Μ. Πέμπτη θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, όσον αφορά τις διοικητικές εξελίξεις στον σύλλογο. Θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου εφ όλης της ύλης, στην οποία θα αναφερθεί στη συνάντηση που θα έχει σήμερα με τον ενδιαφερόμενο επενδυτή, στο θέμα των κασετών, στα «ύποπτα» παιχνίδια της ΟΥΕΦΑ, καθώς και όσα συνέβησαν πριν και μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω της επίσης ιστοσελίδας αναφέρει τα εξής:

«Λόγω του επικείμενου, αυριανού (σημ. σημερινού) ραντεβού του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με έναν από τους υποψήφιους επενδυτές για την αγορά της ομάδας, ο πρόεδρός μας, κ. Αχιλλέας Μπέος, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, την Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου στις 17.0, στο ξενοδοχείο «Valis», στην Αγριά Βόλου.

Τη συνέντευξη μπορούν να παρακολουθήσουν ελεύθερα και όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος θα τοποθετηθεί για τις εξελίξεις μετά τη  συζήτηση με τον ενδιαφερόμενο επενδυτή, για τις κατασκευασμένες κασέτες, για τα ανύπαρκτα, υποτιθέμενα «ύποπτα» παιχνίδια της ΟΥΕΦΑ καθώς και για τις άδικες επιθέσεις και κριτικές, με αφορμή τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός.

Eπίσης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει τους φιλάθλους όλων των ομάδων ότι οι ανακοινώσεις που εκδίδονται κατά καιρούς, αφορούν καθαρά και μόνο τις ΠΑΕ καθώς και τα πρόσωπα που τις διοικούν και σε καμία περίπτωση δεν αφορούν την ιστορία και τους φιλάθλους των ομάδων αυτών, τους οποίους σεβόμαστε πάντα και εκτιμούμε για τα φίλαθλα συναισθήματά τους».

Το σημερινό ραντεβού που θα έχει ο κ. Μπέος με τον ενδιαφερόμενο επενδυτή θα καθορίσει και τις εξελίξεις στην ΠΑΕ. Στην περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια συμφωνία, όπως ο ίδιος ο κ. Μπέος είχε τονίσει σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, η παρούσα διοίκηση θα συνεχίσει το έργο της, με στόχο να οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Τα πάντα, λοιπόν, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σήμερα, με την αγωνία των φιλάθλων της ομάδας να έχει φτάσει στο κατακόρυφο.

Μαρτίν: Θέλουμε

να διακριθούμε

και στα πλέι οφ

Στον αγωνιστικό τομέα, οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη μεγάλη επιτυχία να συμμετάσχουν στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, καλούνται να προετοιμαστούν κατάλληλα, προκειμένου να διεκδικήσουν μια όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στο «μίνι» πρωτάθλημα που ακολουθεί.

Όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα εξακολουθούν να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, Χουάν Μαρτίν ο οποίος σημείωσε το νικητήριο τέρμα των «ερυθρολεύκων», με δηλώσεις του τόνισε για το ματς με τους «πράσινους»:

«Είχα χρόνια να ζήσω τόσο έντονα ένα παιχνίδι. Στη φάση που σημείωσα το 3-2 δεν με χωρούσε το γήπεδο. Ήθελα να τρέξω σε όλο το μήκος και το πλάτος του για να πανηγυρίσω. Ήταν σίγουρα μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες τις καριέρας μου.

Το γκολ που σημείωσα ήταν οι κόποι μιας χρονιάς για την ομάδα. Μας σφράγισε το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ».

Ο Αργεντινός φορ αναφέρθηκε και στο καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και την πρόκληση των πλέι οφ: «Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό. Είμαστε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά κάτι που φαίνεται και μέσα στο γήπεδο. Το γεγονός ότι η ομάδα έπαιζε πέρσι στη Β’ Εθνική και φέτος θα αγωνιστεί στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, ενώ έφτασε ψηλά και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, τα λέει όλα. Η υπέρβαση αποτελεί γεγονός. Ας μην είμαστε άπληστοι. Το δέλεαρ, ωστόσο, της διάκρισης μέσω των πλέι οφ, κεντρίζει το ενδιαφέρον κάθε παίκτη».

Μετά το ρεπό που είχαν οι ποδοσφαιριστές την Δευτέρα, από χθες οι «ερυθρόλευκοι» επανήλθαν στις προπονήσεις. Ο Μάκης Κατσαβάκης είδε με ικανοποίηση τον Βιθέντε Μόνχε να ανεβάζει ρυθμούς και μέχρι τις 8 Μαΐου που αρχίζουν τα πλέι οφ, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Λέαντρο Άλβαρεζ θα είναι απόλυτα έτοιμος (επανήλθε στο ματς με τον Παναθηναϊκό), ενώ εξέτισαν την ποινή τους οι Χαλίφα Σανκαρέ, Γιάννης Ζαραδούκας και Έλντιν Γιακούποβιτς. Σε δέκα περίπου μέρες θα έχει αποθεραπευτεί και ο Μανουέλ Ρόκα, ο οποίος έχει ράγισμα στο χέρι.

Σε θεραπεία υποβάλλεται ο Χαβιέ Ουμπίντες, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στο ματς με τον ΠΑΟ (ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου). Ο Αργεντινός μέσος αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από ένα μήνα, γεγονός που σημαίνει πως δύσκολα θα προλάβει να παίξει σε κάποιο από τα παιχνίδια των πλέι οφ.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι αύριο Μ. Πέμπτη και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν άδεια, προκειμένου να περάσουν το Πάσχα μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την τρίτη μέρα του Πάσχα.

 

Παρελθόν

ο Ροντρίγκεζ

Ο Γκάμπριελ Ροντρίγκεζ ήρθε φέτος τον Ιανουάριο στον Ολυμπιακό Βόλου, ως δανεικός από την Μπόκα Τζούνιορς, με στόχο να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» στην επίθεση. Μετά από δυόμισι μήνες παρουσίας στο βολιώτικο συγκρότημα, χωρίς να καταφέρει να μπει στο κλίμα της ομάδας, ο Αργεντινός φορ αποτελεί παρελθόν. Ήδη, βρίσκεται στην Αργεντινή, αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό. Είχε συμμετοχή σε μόλις τρία ματς (με Λάρισα, Ξάνθη και Άρη), παίζοντας συνολικά οκτώ λεπτά.

 

Ανακοίνωση

των παλαιμάχων

του Ολυμπιακού Β.

Από την Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ο σύλλογός μας απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου για τη φετινή μεγαλειώδη πορεία μας στη Σούπερ Λιγκ και την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους πολυάριθμους φιλάθλους μας που έδωσαν το «παρών» σε κάθε εκδήλωση της αγαπημένης μας ομάδας. Απευθύνουμε ευχαριστήρια και στον τοπικό Τύπο (γραπτό και ηλεκτρονικό) για την αμέριστη συμπαράσταση στην ομάδα μας όλη τη χρονιά.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση με υγεία στους ποδοσφαιριστές και στη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, τους φιλάθλους της Μαγνησίας και τους δημοσιογράφους του τοπικού Τύπου».

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το