Photo Gallery, Τοπικά

Νέα συγκέντρωση «Αγανακτισμένων» το απόγευμα στην παραλία του Βόλου

Ικανοποίηση για τη συμμετοχή στην πορεία το μεσημέρι

 

Γύρω στις 7 το απόγευμα άρχισαν να συγκεντρώνονται στην παραλία «Αγανακτισμένοι»Γύρω στις 7 το απόγευμα άρχισαν να συγκεντρώνονται στην παραλία «Αγανακτισμένοι»

 

«Δεν μας εκφράζουν τα όσα έγιναν στο Δημαρχείο»

 

Από νωρίς χθες το απόγευμα άρχισαν να μαζεύονται για άλλη μία φορά μπροστά από το κτίριο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας «Αγανακτισμένοι» πολίτες. Η συνάντησή τους αυτή γινόταν μετά τη συγκέντρωση και την πορεία που είχαν πραγματοποιήσει το μεσημέρι.

Βασικό ζήτημα το τι θα κάνουν την επόμενη ημέρα. Φυσικά, όλους τους απασχολούσε τι έλεγε ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά του. Όμως, θέμα συζήτησης αποτελούσε και η συγκέντρωση, όπως και η πορεία που είχε γίνει το πρωί. Ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι όσον αφορά «τη μεγάλη συμμετοχή» όπως έλεγαν.

Όμως, όπως παρατήρησε ο κ. Αλέκος Μεϊκόπουλος, «θα θέλαμε να πούμε για τα γεγονότα του Δημαρχείου Βόλου και τα διάφορα συνθήματα που ανεγράφησαν στους τοίχους και στις αίθουσές του». Πρόσθεσε ότι «πολλά από τα συνθήματα αυτά δεν μας εκφράζουν ούτε εμάς, αλλά ούτε και το σύνολο των ανθρώπων που πήραν μέρος στην κινητοποίηση που έγινε το πρωί».

Πάντως, όπως σημείωνε ο κ. Θανάσης Ριζόπουλος, «από τις κινητοποιήσεις που έγιναν σήμερα (χθες), νομίζω ότι τρομοκρατήθηκε το πολιτικό σύστημα και γι’ αυτό οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα».

Πάντως, συμπλήρωσε ο κ. Μεϊκόπουλος «στόχος πλέον είναι η συμμετοχή του κόσμου να αυξηθεί το επόμενο διάστημα, ενώ μέσα από τη συνέλευση που θα κάνουμε, στόχος είναι να εμπλουτίσουμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας στη συγκεκριμένη στιγμή».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το