Τοπικά

Βασίλης Καρράς: Ποιοι επώνυμοι έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του – Δηλώσεις Αχ.Μπέου

Χιλιάδες κόσμου αποχαιρετούν σήμερα τον Βασίλη Καρρά στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, όπου από τις 10 το πρωί η σορός του έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Αρκετοί συνάδελφοι του μεγάλου τραγουδιστή και δημιουργού, βρίσκονται από το πρωί στην Θεσσαλονίκη και θα συνεχίσουν να δίνουν το «παρών» για να τιμήσουν έναν μεγάλο καλλιτέχνη.

Η Άντζελα Δημητρίου εμφανίστηκε συντετριμμένη: «Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος και η καλύτερη ψυχή, θα τον θυμάμαι για πάντα, του αφιερώνω το τραγούδι που είπαμε μαζί “θα σε νοιάζομαι”».

Η Άντζελα Δημητρίου για τον Βασίλη Καρρά
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ταξίδεψε επίσης στην Θεσσαλονίκη για να τιμήσει τον Βασίλη Καρρά. Αφήσε λουλούδια για τον μεγάλο τραγουδιστή, χαιρέτησε την οικογένειά του και στη συνέχεια αποχώρησε από την πίσω είσοδο της εκκλησίας.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αφήνει λουλούδια για τον Βασίλη Καρρά

To «παρών» έδωσε και ο Πέτρος Ιακωβίδης: «Αγαπούσε όλους τους νέους καλλιτέχνες, έδινε συμβουλές, θα τον θυμόμαστε για πάντα».

 

«Ευχομαι μέσα από την καρδιά μου όλοι οι άνθρωποι να ισορροπήσουν στη ζωή τους έτσι όπως ισορρόπησε ο εξαιρετικός συνάδελφος Βασίλης Καρράς», είπε, μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ζουγανέλης ο οποίος είναι επίσης στην Θεσσαλονίκη για να τιμήσει τον Βασίλη Καρρά.

Από τη μεριά του, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος δήλωσε: «Δεν υπάρχουν λόγια. Όλες οι ηλικίες κλαίνε. Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος που έβαλε επί δεκαετίες τη νεολαία στο τραγούδι. Θα τον θυμόμαστε για πάντα».

Ο Αχιλλέας Μπέος για τον Βασίλη Καρρά
Το «παρών» δίνει και ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Πηγή:protothema

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το