Κατηγορίες: Photo GalleryΤοπικά

Μιλούν στη «Θ» οι πέντε βουλευτές του Ν. Μαγνησίας

Μιλούν σήμερα στη «Θ» οι πέντε βουλευτές του Νομού Μαγνησίας

Για το αποτέλεσμα των προχθεσινών επαναληπτικών εθνικών εκλογών, τις προοπτικές οι οποίες δημιουργούνται, καθώς και τους στόχους που τίθενται προς επίτευξη μιλούν σήμερα στη «Θ» οι πέντε βουλευτές του Νομού Μαγνησίας, τους οποίους ανέδειξαν οι πολίτες με την ψήφο τους. Παράλληλα, οι εκπρόσωποι του Νομού στο Ελληνικό Κοινοβούλιο αναφέρονται στις κυρίαρχες προτεραιότητές τους για τη Μαγνησία και τους πολίτες της.

Θανάσης Νάκος (Νέα Δημοκρατία)

Οι πολίτες με την ψήφο τους επέλεξαν ισχυρή Ελλάδα με σταθερή συμμετοχή στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης είναι η τοποθέτηση του βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ) κ. Θανάση Νάκου.

«Οι Έλληνες πολίτες ψήφισαν προχθές υπεύθυνα και θετικά. Έκλεισαν τα αυτιά στις σειρήνες του λαϊκισμού και της δημαγωγίας και επέλεξαν ισχυρή Ελλάδα με σταθερή συμμετοχή στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης. Ανέδειξαν καθαρά πρώτο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία και έδωσαν εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας από όλες τις φιλοευρωπαικές δυνάμεις, που θέλουν την Ελλάδα και πάλι στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης. Το πρόγραμμά μας είναι οδηγός προς αυτή την κατεύθυνση. Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης. Τώρα είναι η ώρα της σκληρής δουλειάς με στόχο ανάπτυξη, νέες θέσεις εργασίας, δικαιοσύνη και ασφάλεια για όλους τους πολίτες. Στην προσπάθεια αυτή όλοι πρέπει να δώσουμε τη μάχη από την πρώτη γραμμή. Όλοι μαζί οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να εξασφαλίσουμε ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει» τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Θαν. Νάκος.

Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ)

Ο ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά αναδεικνύει βουλευτή στη Μαγνησία και στις προχθεσινές επαναληπτικές εθνικές εκλογές εξέλεξε τον κ. Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο.

Σε δήλωσή του ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται ότι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων όσοι των εμπιστεύτηκαν, καθώς και γενικότερα στις αντίστοιχες του συνόλου των πολιτών του Νομού.

«Είναι μια ιστορική στιγμή για τη Μαγνησία και προσωπικά ευχαριστώ το λαό του Νομού που έδωσε στο ΣΥΡΙΖΑ την πρωτιά και τον ανέδειξε σε πρώτη δύναμη. Ευχαριστώ που έδωσε και σε μένα τη δυνατότητα να δουλέψω από τη συγκεκριμένη θέση για τα προβλήματα των απλών ανθρώπων που έχουν ανάγκες και η ζωή τους έχει ανατραπεί από το μνημόνιο. Θα δουλέψω για όλο τον κόσμο και θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες του. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους φίλους, τους συντρόφους και τους συναγωνιστές μου για την υποστήριξη» είναι η δήλωση του κ. Αλ. Μεϊκόπουλου.

Μαρίνα Χρυσοβελώνη (Ανεξάρτητοι Έλληνες)

Η έξοδος της Ελλάδας από το μνημόνιο και την οικονομική κρίση είναι οι κυρίαρχες προτεραιότητες των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπως τις εκφράζει η βουλευτής Μαγνησίας του κόμματος κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά σειρά επισκέψεων στο Νομό, προκειμένου να δρομολογήσει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών και της Μαγνησίας γενικότερα, αλλά και να ησυχάσει τον κόσμο, όπως χαρακτηριστικά τονίζει στη δήλωσή της.

«Θέλω να ευχαριστήσω το λαό του Νομού Μαγνησίας για την εμπιστοσύνη που έδειξε με την ψήφο του στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω όλα τα πρόσωπα του ψηφοδελτίου που έδωσαν έναν καλό αγώνα, με αποτέλεσμα στο Νομό Μαγνησίας να διατηρήσουμε τις δυνάμεις μας και να εκλέξουμε έδρα. Κάποια μείωση του ποσοστού μας ήταν απολύτως αναμενόμενη λόγω της μεγάλης πόλωσης, του φόβου και της τρομοκρατίας, αλλά και των συνθηκών που διάγει ο κάθε πολίτης, που δεν έχει τη δύναμη να δει κάποια πράγματα και να αποφασίσει σωστά. Έτσι δικαιολογούνται τα ποσοστά που έδωσαν οι ψηφοφόροι στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Ας ελπίσουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική και τα δύο προαναφερόμενα κόμματα θα καταλάβουν επιτέλους πού έβαλαν την υπογραφή τους για την καταδίκη της Ελλάδας και θα την πάρουν πίσω. Εμείς, ως Ανεξάρτητοι Έλληνες, παραμένουμε αδιαπραγμάτευτοι για το μνημόνιο. Θέση μας είναι ότι η Ελλάδα πρέπει να βγει από το μνημόνιο. Σύμφωνα και με νέα δήλωση του κ. Σόιμπλε, διαπραγμάτευση δεν πρόκειται να υπάρξει, μόνο επιμήκυνση. Από την πλευρά του ο κ. Σαμαράς δήλωσε ότι θα τηρηθούν όλα όσα προβλέπονται στο μνημόνιο. Σε ό,τι με αφορά για το Νομό, θα είμαι εδώ, δυνατή, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την επίλυση των προβλημάτων της Μαγνησίας και των πολιτών της. Η πόρτα του γραφείου μου θα είναι πάντα ανοιχτή. Θα δέχομαι όλο τον κόσμο. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα επισκεφτώ όλες τις περιοχές του Νομού Μαγνησίας, θα συναντηθώ με τους πολίτες και θα προσπαθήσω να ηρεμήσω τον κόσμο, ο οποίος φοβάται. Η ανάδειξη έδρας για τους Ανεξάρτητους Έλληνες στο Νομό Μαγνησίας είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας να έρθουμε σε επαφή με όλο τον κόσμο και να τον ενημερώνουμε πόρτα – πόρτα» υπογραμμίζει στη δήλωσή της η κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος (Χρυσή Αυγή)

Τη δέσμευσή του ότι θα αγωνιστεί για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ο Νομός και οι πολίτες του εκφράζει σε δήλωσή του ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής κ. Παναγιώτης Ηλιόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του και τα στελέχη του κόμματος θα βρίσκονται κάθε μέρα στους δρόμους και τις γειτονιές για να ακούν τα προβλήματα του κόσμου και να δρομολογούν λύσεις.

«Η Χρυσή Αυγή, παρά το σφοδρό πόλεμο, τη λάσπη, τη συκοφαντία και την προβοκάτσια που δέχτηκε, κατάφερε να αντέξει και να βγει ακόμη πιο δυνατή από την προχθεσινή επαναληπτική διαδικασία των εθνικών εκλογών. Στη Μαγνησία καταφέραμε να αυξήσουμε τις δυνάμεις μας και με την εμπιστοσύνη, την οποία μας έδειξε ο κόσμος, δεσμευόμαστε ότι θα αγωνιστούμε για την επίλυση των προβλημάτων του Νομού και των πολιτών του. Θα είμαστε κάθε μέρα στους δρόμους και τις γειτονιές του Νομού, προκειμένου να ακούμε από κοντά τα προβλήματα της Μαγνησίας γενικότερα και των ίδιων των πολιτών. Θα είμαστε πάντα μαζί με τον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά και συναγωνιστικά όλους τους ελεύθερους

Έλληνες που έκλεισαν τα αφτιά τους στις σειρήνες του πολιτικού

κατεστημένου που επιδίωξε με κάθε τρόπο να πολώσει το κλίμα, ώστε να

δώσει περισσότερες έδρες στη Νέα Δημοκρατία για να μπορέσει παρέα με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ να συνεχίσουν το καταστροφικό για τη χώρα έργο τους.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πανίσχυρο σύστημα και τελικά το νικήσαμε.

Ήταν όλοι εναντίον μας και εμείς εναντίον όλων.

Δώσαμε έναν όμορφο αγώνα όλοι μαζί, για περισσότερους από δύο μήνες και

μαζί θα δουλέψουμε τώρα για το καλό του Νομού μας και της πατρίδας μας.

Δεν υποσχόμαστε τίποτα άλλο, παρά μόνο αγώνα για μια νέα Ελλάδα, για μια

νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Αυτές οι εκλογές ήταν μόνο η αρχή. Βάλαμε τις βάσεις για να χτίσουμε την Ελλάδα των ονείρων μας. Κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί» είναι η τοποθέτηση του κ. Παν. Ηλιόπουλου.

Πάρις Μουτσινάς (Δημοκρατική Αριστερά)

Κεφαλαιοποίηση της πολύ καλής δουλειάς που έγινε αθόρυβα τα δύο τελευταία χρόνια θεωρεί την ανάδειξη έδρας στο Νόμο ο βουλευτής Μαγνησίας της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) κ. Πάρις Μουτσινάς, σημειώνοντας παράλληλα ότι το κόμμα είναι πανέτοιμο να συμμετάσχει σε κυβέρνηση προοδευτικής κατεύθυνσης.

«Σε συνθήκες ιδιαίτερης πόλωσης που δημιούργησαν η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ καταφέραμε να διατηρήσουμε τις δυνάμεις μας και σε ορισμένες περιπτώσεις να τις αυξήσουμε. Είμαστε πανέτοιμοι να συμμετάσχουμε στο σχηματισμό κυβέρνησης με προοδευτική κατεύθυνση, με άφθαρτα πρόσωπα. Κυρίαρχες προτεραιότητές μας είναι να προχωρήσουμε στην ανατροπή των αποφάσεων για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας και τη μετενέργεια, τη σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο σε βάθος πενταετίας, στην πάταξη της φοροδιαφυγής, της παραοικονομίας και της διαφθοράς, προκειμένου να εξασφαλίσουμε έσοδα για το κράτος. Στη Μαγνησία, με την ανάδειξη της έδρας, κεφαλαιοποιήσαμε μια ουσιαστική δουλειά που κάναμε αθόρυβα τα δύο τελευταία χρόνια με Δήμους, φορείς και συλλογικότητες του Νομού. Θα συνεχίσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που στήριξε τη ΔΗΜΑΡ σε συνθήκες ιδιαίτερης πόλωσης» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Π. Μουτσινάς.

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Μαίρη Κόντζογλου:Η αγάπη του κόσμου μεγάλη πηγή ανατροφοδότησης

Η Μαίρη Κόντζογλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει…

25 Φεβρουαρίου 2024

Μάρκου Μπόλαρη «Πολιτική του τόπου, ποιητική του τρόπου», Εκδόσεις Αρμός

  Του Παναγιώτη Σωτηρόπουλου «Ο άναξ, ου το μαντειόν εστι το εν Δελφοίς, ούτε λέγει,…

25 Φεβρουαρίου 2024

Ο αγώνας του «μυρμηγκιού»

  Της Βαρβάρας Τσακουρίδου Ο Αγώνας του «μυρμηγκιού» / ατελεύτητος και νύχτα και ημέρα /…

25 Φεβρουαρίου 2024

Προσοχή στο «Σχολείο του Ρήγα» στη Ζαγορά

  Του Διογένη Καραγιαννακίδη, προέδρου ΔΣ Εταιρίας Γραμμάτων και Τεχνών Πηλίου Ποιο είναι το σύμβολο…

25 Φεβρουαρίου 2024

Παρουσιάστηκε το αφιερωμένο στον Νικήτα Γρύσπο Ημερολόγιο της Εταιρείας Θεσσαλικών Ερευνών

  Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου παρουσιάστηκε στην αίθουσα της Λαϊκής Βιβλιοθήκης Βόλου - κληροδότημα Δαμιανού…

25 Φεβρουαρίου 2024