Ματιές & Γνώμες

Ματιές 14/05/13

Μέρα μεσημέρι

Αναμμένος και στη διάρκεια της ημέρας ήταν προχθές Κυριακή ο δημοτικός φωτισμός στην οδό Μακρινίτσης από το ύψος της Ανθ. Γαζή μέχρι και την  Κωνσταντά. Αναγνώστες καυτηρίασαν το γεγονός, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ακόμη και βλάβη να υπήρχε, θα έπρεπε να αποκατασταθεί σύντομα και όχι να λειτουργούν οι λάμπες μέρα μεσημέρι». Οι αρμόδιοι άραγε τι έχουν να απαντήσουν, τη στιγμή που στον ίδιο δρόμο λίγο πιο κάτω υπάρχουν καμένες λάμπες;

Γ.Ξ.

 

Κάδοι στο πεζοδρόμιο

Για μία ακόμη φορά κάτοικοι της οδού Ζάχου μάς τηλεφώνησαν για να διαμαρτυρηθούν επειδή οι κάδοι των απορριμμάτων είναι τοποθετημένοι πάνω στα πεζοδρόμια. «Δεν μπορεί κανείς να προχωρήσει πάνω στο πεζοδρόμιο και αναγκάζεται να κατεβαίνει στο οδόστρωμα. Πρέπει να γίνει κάποιο ατύχημα για να ενδιαφερθούν οι αρμόδιοι και να αναζητήσουν μια λύση στο πρόβλημα;», αναρωτήθηκε αναγνώστης μας.

Γ. Τσ.

 

«Κρυμμένες» πινακίδες

«Κρυμμένες» πίσω τις φυλλωσιές, τα δέντρα και άλλα αντικείμενα είναι πολλές πινακίδες είτε του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας είτε των Δήμων σε διάφορα σημεία εντός και εκτός της πόλης, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να δυσκολεύονται να προσανατολιστούν. Λόγω μάλιστα της βλάστησης της άνοιξης υπάρχουν πινακίδες που δεν φαίνονται καθόλου, καθώς μπροστά τους βρίσκεται ένα δέντρο. Οι αρμόδιοι φορείς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, καθώς και για τις πινακίδες, την προμήθεια και την τοποθέτησή τους ξοδεύτηκαν χρήματα του Κράτους.

Φ.Σ.

 

Τρία τα ΚΤΕΟ για δίκυκλα

Ακόμη ένα ιδιωτικό ΚΤΕΟ, αυτό του Βόλου, εγκατέστησε γραμμή τεχνικού ελέγχου οχημάτων και πλέον οι δικυκλιστές έχουν τη δυνατότητα να απευθύνονται σε τρία συνολικά, για να εξυπηρετηθούν. Αρκεί φυσικά να τηρούν τις σχετικές προθεσμίες και να μην αφήνουν τον τεχνικό έλεγχο των δικύκλων τους για την τελευταία στιγμή ή να ζητούν παράταση της προθεσμίας, προκαλώντας κομφούζιο και ταλαιπωρία τόσο στους εαυτούς τους όσο και στους αρμόδιους των ΚΤΕΟ.

ΔΗΜΟ.Σ.

 

Σκουπιδότοπος

Σε σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί ο χώρος γύρω από τον κάδο απορριμμάτων που βρίσκεται στην οδό Πουρίου με Επισκοπής. Τα συνεργεία αποκομιδής αδειάζουν τους κάδους, όμως τα σκουπίδια που έχουν πέσει στο πεζοδρόμιο δεν τα μαζεύει κανείς. Άλλωστε, στην περιοχή έχουν πολύ καιρό να δουν οδοκαθαριστή, οπότε το πρόβλημα έχει σχεδόν μονιμοποιηθεί. Η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου δεν μπορεί να φροντίσει και ανά διαστήματα κάποιοι από τους οδοκαθαριστές να αναλαμβάνουν το έργο της περισυλλογής των απορριμμάτων γύρω-γύρω από τους κάδους;

Γ. Τσ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το