Αθλητισμός

Μένει ο Ριζογιάννης στη Νίκη Β.

Στη Νίκη θα παραμείνει ο Παντελής Ριζογιάννης. Ο ικανός μέσος συμφώνησε προφορικά με τον Ανδρέα Πάτση να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της βολιώτικης ομάδας, γεγονός που αποτελούσε και εισήγηση του Περικλή Αμανατίδη. Το όνομα του 30χρονου Σέρβου επιθετικού Ζόραν Λάζετιτς προστέθηκε στη λίστα των «κυανολεύκων».

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

Πλάνα με τον Παντελή Ριζογιάννη θα κάνει και τη νέα χρονιά η Νίκη. Η συνάντηση που είχαν ο Ανδρέας Πάτσης με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή απέδωσε καρπούς και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, κάτι που σίγουρα χαροποίησε και τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη που ήθελε την παραμονή του Ριζογιάννη.

Η συμφωνία είναι προφορική και δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να τα βρουν οι δύο άνδρες. Το μόνο που απομένει είναι η επισημοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας, η οποία μάλλον θα γίνει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και θα έχει διετή διάρκεια.

Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία της διοίκησης της ΠΑΕ Νίκη για τον εξής λόγο. Ο Παντελής Ριζογιάννης μετά το εξαιρετικό πρωτάθλημα που έκανε φέτος έγινε …ανάρπαστος. Αποτέλεσε τη «ραχοκοκαλιά» της ομάδας στη μεσαία γραμμή και ήταν ίσως ο καλύτερος μέσος της κατηγορίας.

Το γεγονός αυτό προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Άρη Θεσσαλονίκης. Οι «κίτρινοι», έχοντας αρκετά οικονομικά προβλήματα, έχουν στραφεί προς την ελληνική αγορά και πλησίασαν τον Ριζογιάννη, προκειμένου να τον πάρουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τελικά, όμως, μέτρηση η επιθυμία του 24χρονου ποδοσφαιριστή να παραμείνει στην ομάδα, όπου ουσιαστικά η καριέρα του πήρε νέα ώθηση. Ασφαλώς και πριν ήταν πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά μετά τη μέτρια χρονιά των Τρικάλων, ο Ριζογιάννης πήρε ξανά τα πάνω του και ήταν από τους πρωτεργάτες της ανόδου στη Football League.

Από κει και πέρα θα συνεχιστούν οι επαφές και για ανανεώσεις άλλων παικτών. Πάντως αρκετοί είναι εκείνοι που βολιδοσκοπούνται από άλλες ομάδες. Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Γιώργος Πουλάκος, ο οποίος δέχθηκε πρόταση από την Επισκοπή, που είναι νεοφώτιστη στη Football League 2. Ο ικανός σέντερ φορ φέτος σημείωσε οκτώ γκολ σε 21 συμμετοχές με τη φανέλα του βολιώτικου συγκροτήματος και είναι λογικό να τον θέλουν αρκετές ομάδες.

Όσον αφορά το μεταγραφικό παζάρι, το νέο όνομα που ακούστηκε για τη Νίκη είναι αυτό του Ζάρκο Λάζετιτς. Ο Σέρβος σέντερ φορ είναι 30 ετών και ξέρει καλά την κατηγορία, αφού έχει παίξει και στον Εθνικό Αστέρα. Επίσης έχει περάσει από Όμπιλιτς, Μπεζάνια, Παρτιζάν, Βοϊβοντίνα, ενώ έχει θητεία και στα πρωταθλήματα της Ινδονησίας και του Ντουμπάι.

Βέβαια ο παίκτης έχει προταθεί και σε άλλες ομάδες, όπως η Αναγέννηση Γιαννιτσών και η Δόξα Δράμας. Οι «κυανόλευκοι» εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών, όπως ο Πέτρος Ζουρούδης, ο οποίος θεωρείται αξιόπιστος στράικερ με έφεση στο σκοράρισμα. Μοναδικό μειονέκτημά του είναι η ηλικία του, καθώς έχει κλείσει τα 33 του χρόνια.

Στο μεταξύ στη Νίκη κοιτάζουν και τα της προετοιμασίας. Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στα τέλη του Ιουλίου, ενώ την περίοδο 1 με 13 Αυγούστου η βολιώτικη ομάδα θα μεταβεί στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Φέτος η διοίκηση της ΠΑΕ δεν θέλει να επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος. Δηλαδή αφενός μεν επιθυμεί να ξεκινήσει η προετοιμασία χωρίς χρονοτριβή, αφετέρου θα πρέπει να γίνει με σωστό τρόπο, μια και το πρωτάθλημα προγραμματίζεται να αρχίσει μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. Επομένως ο Περικλής Αμανατίδης θα χρειαστεί να έχει όσο γίνεται το συντομότερο το έμψυχο δυναμικό στη διάθεσή του για να γίνει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία.

Συγχαίρει τη Νίκη

ο Εμπορικός Σύλλογος

Τα θερμά του συγχαρητήρια για την άνοδο στη Β’ Εθνική εκφράζει στη Νίκη ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου. Η ανακοίνωση που εξέδωσε είναι η ακόλουθη:

«Ο εμπορικός κόσμος της πόλης μας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και την διοίκηση της ομάδας για την άνοδο της ιστορικής  Νίκης Βόλου στη Football League.

Η επιτυχία αυτή έδωσε ιδιαίτερη χαρά σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας. Η άνοδος της ομάδας είναι σίγουρο ότι θα σηματοδοτήσει και την άνοδο της πόλης γενικότερα σε μια τόσο κρίσιμη οικονομική περίοδο και  σας ευχαριστούμε θερμά για αυτό.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου σας  εύχεται ολόψυχα καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες στη συνέχεια».

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το