Photo Gallery, Τοπικά

Λιγότερο κράτος, περισσότερη ευθύνη στον ιδιωτικό τομέα

Το Βόλο επισκέφθηκε χθες ο ευρωβουλευτής της ΔΗΜ.ΣΥΜ. Θ. Σκυλακάκης

Το Βόλο επισκέφθηκε χθες ο ευρωβουλευτής και υπεύθυνος του τομέα της Οικονομίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης, για να συναντηθεί με τα στελέχη και τους υποψήφιους βουλευτές, που θα εκπροσωπήσουν τη Μαγνησία στις εκλογές. Ο ίδιος δήλωσε: «Το φλέγον ζήτημα των ημερών είναι η τροπολογία, που θέλουν να περάσουν τα δύο μεγάλα κόμματα, ώστε να «χαριστούν» οι δόσεις που χρωστούν στην Αγροτική Τράπεζα. Τα δύο κόμματα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, χρωστούν πάνω από 200 εκ. ευρώ στην Αγροτική Τράπεζα. Με την τροπολογία-σκάνδαλο που επιδιώκουν να ψηφίσουν αύριο Δευτέρα (σ.σ. σήμερα), η Αγροτική, στην οποία έχουν εκχωρήσει τις συγκεκριμένες επιχορηγήσεις έναντι των οφειλών τους, θα χάσει άμεσα πάνω από 15 εκ. ευρώ, τα οποία θα κληθούν να πληρώσουν με υψηλότερα επιτόκια και κατασχέσεις οι Έλληνες αγρότες. Καλούμε τους βουλευτές του Νομού Μαγνησίας, που ανήκουν στα δύο κόμματα, να μην ψηφίσουν την… «ντροπολογία» αυτή, με την οποία τα δύο κόμματα συνεργάζονται, για να χαρίσουν στον εαυτό τους, τα δάνεια που χρωστούν εις βάρος των Ελλήνων αγροτών και των Ελλήνων φορολογούμενων».
Ανοιχτό σε μετεκλογική κυβερνητική συνεργασία είναι το κόμμα της κ. Μπακογιάννη, καθώς  όπως ανέφερε ο κ. Σκυλακάκης, «πιστεύουμε πως χρειάζεται υπεύθυνος, ρεαλιστικός, ήρεμος λόγος, διότι υπάρχει πολλή οργή και δικαιολογημένη αγανάκτηση στην κοινωνία. Είναι διάχυτη μία ομίχλη θυμού, που καλύπτει ολόκληρη τη χώρα, όμως η χώρα πρέπει να βρει έναν τρόπο, για να πορευθεί προς το μέλλον και η Δημοκρατική Συμμαχία δίνει εναλλακτική πρόταση, που θα στηρίζεται σε λιγότερο κράτος, περισσότερη ευθύνη στον ιδιωτικό και τον πρωτογενή τομέα, αλλά και στην επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό, τη βιομηχανία», επεσήμανε ο κ. Σκυλακάκης.
Ο ίδιος, για όσους σήμερα δίνουν υποσχέσεις, σημείωσε πως «λένε εξοργιστικά ψέματα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να μειώσουμε τις δαπάνες του κράτους, να «ρίξουμε» περισσότερη χρηματοδότηση στον ιδιωτικό τομέα, τους αγρότες και τις επιχειρήσεις», κατέληξε.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το