Photo Gallery, Αθλητισμός

Κοντά σε συμφωνία Νίκη-Α. Πάτσης

Πολύ κοντά σε συμφωνία φαίνεται να βρίσκεται η νυν διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη με τον υποψήφιο αγοραστή του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών κ. Ανδρέα Πάτση που χθες βρέθηκε στο Βόλο. Μετά από διαδοχικές επαφές των δύο πλευρών έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο Δημήτρη Ιωαννίδη το θέμα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Πάντως, χθες ανακοινώθηκε ότι νέος γενικός διευθυντής αναλαμβάνει ο κ. Πέτρος Τσιτσιμπής, που είναι το «δεξί χέρι» του κ. Πάτση, ενώ ο τελευταίος θα παρακολουθήσει την Κυριακή από τις κερκίδες του «Παντελής Μαγουλάς» το παιχνίδι των «κυανολεύκων» κόντρα στον Τηλυκράτη.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στη Νίκη κατά τη χθεσινή ημέρα. Ο υποψήφιος να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών κ. Ανδρέας Πάτσης βρέθηκε στον Βόλο και είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Ιωαννίδη και παράγοντες της ομάδας. Ενημερώθηκε για τα οικονομικά της εταιρείας και στη συνέχεια παρακολούθησε την προπόνηση, ενώ μίλησε και στους ποδοσφαιριστές σχετικά για το ενδιαφέρον του να αγοράσει τη Νίκη.

Αν μη τι άλλο οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο, όπως τόνισε στη «Θ» και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Δημήτρης Ιωαννίδης: «Οι συζητήσεις με τον κ. Πάτση είναι σε πολύ καλό κλίμα και προσωπικά είμαι αισιόδοξος. Πάντως, επειδή υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες θεωρώ ότι χρειάζονται λίγες ημέρες ακόμη για να κλείσει η συμφωνία. Μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη θα ξέρουμε την κατάληξη του όλου θέματος». Τα λόγια του επιβεβαιώνονται και από την τοποθέτηση του κ. Πέτρου Τσιτσιμπή, στενού συνεργάτη του κ. Πάτση, στη θέση του γενικού διευθυντή της «κυανόλευκης» εταιρείας.

Μάλιστα από την ΠΑΕ εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Οι διαπραγματεύσεις της προσωρινής διοίκησης και των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Νίκη βόλου, με τον υποψήφιο αγοραστή δικηγόρο Αθηνών, κ. Ανδρέα Πάτση, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και η έκβασή τους πιθανολογείται αίσια. Στα πλαίσια αυτά ορίστηκε νέος γενικός διευθυντής της ομάδας ο συνεργάτης του κ. Πάτση, κ. Πέτρος Τσιτσιμπής, ο οποίος και θα «τρέξει» την ομάδα έως και το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ήτοι στις 30/6/2012, οπότε και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία».

Ο κ. Πάτσης με τον κ. Ιωαννίδη πρόκειται να παρακολουθήσουν μαζί την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» το παιχνίδι της Νίκης με τον Τηλυκράτη Λευκάδας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το συγκεκριμένο ματς είναι καθοριστικής σημασίας για τους «κυανόλευκους» που σε περίπτωση νίκης θα αναρριχηθούν στη 2η θέση του βορείου ομίλου, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την υλοποίηση του στόχου της ανόδου.

Γι’ αυτό και οι διοικούντες την ΠΑΕ, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές περιμένουν από τον κόσμο της ομάδας να κατακλύσει τις κερκίδες και να τη βοηθήσει με τις εκδηλώσεις του να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μάλιστα η διοίκηση ανακοίνωσε και τέσσερα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων για τη διευκόλυνση των φιλάθλων. Αυτά είναι τα κάτωθι:

1. Τα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη.

2. Το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών του κ. Ιωαννίδη.

3. Το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ του κ. Στράτου Μαντζανά.

4. Τα γραφεία του Ο.Φ. Νίκης.

Ο Ανδρονικίδης

«σφυρίζει» την Κυριακή

Τον κυριακάτικο αγώνα της Νίκης με τον Τηλυκράτη Λευκάδας για την 17η ημέρα του βορείου ομίλου της Γ’ Εθνικής ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Χρήστος Ανδρονικίδης της ΕΠΣ Πειραιώς με βοηθούς του κ.κ. Δημήτρη Ζησιμόπουλο και Μάριο Σταμάτη, της ίδιας Ένωσης. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Χαράλαμπος Σελεμίδης από την Πέλλα και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Κωνσταντίνος Βλάχος από τα Γρεβενά.

Σήμερα η Γ.Σ. του Blue Club

Γενική Συνέλευση συγκαλεί το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης». Αυτή θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή στις 19.00 στα γραφεία του συνδέσμου στο «Παντελής Μαγουλάς». Θα υπάρξει ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα του συνδέσμου και της Νίκης, ενώ θα ληφθούν αποφάσεις για τις περαιτέρω ενέργειες. Από τη διοίκηση του Blue Club ανακοινώνεται ότι η συμμετοχή όλων των μελών του είναι επιβεβλημένη.

 

Την Κυριακή οι εκλογές

στη Λέσχη Φίλων

Από τη Λέσχη Φίλων Νίκης ανακοινώθηκε ότι εκλέχθηκε τριμελής εφορευτική επιτροπή, η οποία θα οδηγήσει τη Λέσχη σε Γενική Συνέλευση και εκλογές για την σύσταση Δ.Σ. την Κυριακή 22/4 στα γραφεία της Ερασιτεχνικής από τις 09.00 έως τις 13.00. Τα μέλη που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στις εκλογές, οφείλουν να το δηλώσουν στην εφορευτική επιτροπή έως αύριο Σάββατο 21/4 και ώρα 19.00.

Συνέλευση και εκλογές

στον Ο.Φ. Νίκης

Ο Όμιλος Φιλάθλων Νίκης καλεί τα μέλη του σε γενική συνέλευση την Τετάρτη 25 Απριλίου και ώρα 18.00 με θέματα την ενημέρωση των μελών του και εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 30 Απριλίου, ημέρα Δευτέρα.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το