Τοπικά

Κινητοποίηση του ΠΑΜΕ κατά των απολύσεων στην Αυτοδιοίκηση

Σ5-Φ3-ΠΑΜΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σε ενιαία πάλη, καλεί τους πολίτες του ΠΑΜΕ για τις απολύσεις που μεθοδεύονται στον Δημόσιο τομέα, ενώ οργανώνει κινητοποίηση με συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας, αύριο Πέμπτη, στις 7.30 το απόγευμα.

Σύμφωνα με το ΠΑΜΕ, η πάλη ενάντια στις απολύσεις, στις ιδιωτικοποιήσεις συνολικά στις αναδιαρθρώσεις που υλοποιούνται στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα δεν αφορούν μόνο τους εργαζόμενους στην δημόσια διοίκηση αλλά το σύνολο του εργατικού λαϊκού κινήματος. Απαιτείται ενιαίος – συντονισμένος αγώνας, σύγκρουση με το αστικό κράτος και την κυβερνητική πολιτική, ενάντια στις απολύσεις και τις αντιδραστικές αλλαγές.

Το ΠΑΜΕ ζητά να γίνει καμία απόλυση και διαθεσιμότητα, να μην κλείσει κανένας παιδικός σταθμός και να μη μείνει κανένα παιδί εκτός, απρόσκοπτη λειτουργία του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», κάλυψη όλων των κενών σε όλες τις Υπηρεσίες με νέες προσλήψεις εργαζομένων, με σταθερή και μόνιμη δουλειά και αυξήσεις στους μισθούς που να καλύπτουν ένα μέρος από τις τεράστιες απώλειες. Ακόμη ζητά να γίνει αγώνας για την κατάργηση την Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και άμεση κρατική χρηματοδότηση για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών στην Υγεία, στην Παιδεία, στην Πρόνοια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το