Photo Gallery, Τοπικά

Κηδεύτηκε ο 25χρονος αστυνομικός

Η τελευταία πράξη του έργου της ζωής του βολιώτη ηθοποιού Δημήτρη Βογιατζή παίχθηκε χθες το μεσημέρι στο Κοιμητήριο «Κούκος»

 

Αντίο σε δύο νέους ανθρώπους, οι οποίοι έφυγαν τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή, είπαν χθες συγγενείς και φίλοι. Συγκλονίζει ο θάνατος του 25χρονου αστυνομικού της ομάδας Δίας Αλέξανδρου Στύλα, από τη Νέα Δημητριάδα, καθώς και ο θάνατος του 42χρονου ηθοποιού Δημήτρη Βογιατζή.

Στις 11 το πρωί, στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στη Νέα Δημητριάδα, εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Αλέξανδρο Στύλα. Ο ναός ήταν γεμάτος από κόσμο για τον τελευταίο αποχαιρετισμό. Συντετριμμένοι οι γονείς και τα αδέλφια του. Περίμεναν να τον δουν και να τον χαρούν την Πρωτοχρονιά. Ο άτυχος Αλέξανδρος, ο οποίος υπηρετούσε στην ομάδα Δίας στην Αθήνα, σχεδίαζε να έρθει στο Βόλο την Πρωτοχρονιά. Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για εκείνον…

Ο 25χρονος αστυνομικός σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, στη συνοικία Μοσχάτο Αττικής, την περασμένη Παρασκευή. Το τροχαίο σημειώθηκε σε ώρα που ο 25χρονος δεν βρισκόταν σε υπηρεσία. Σημειώθηκε στη γέφυρα Μοσχάτου, όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε έπεσε πάνω σε ΙΧ αυτοκίνητο, που έκανε ελιγμό για να εισέλθει στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας. Προφανώς, ο 25χρονος δεν πρόλαβε να αντιδράσει και καρφώθηκε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαία το θάνατο.

Η είδηση βύθισε σε βαρύ πένθος την οικογένειά του. Κανείς τους δεν μπορεί να πιστέψει και να συνειδητοποιήσει τον απροσδόκητο θάνατό του. Εκτός από συγγενείς και φίλους, αρκετοί συνάδελφοί του, αστυνομικοί από το Βόλο, τον αποχαιρέτισαν και του ευχήθηκαν «Καλό ταξίδι…».

Έπεσε η αυλαία

Η τελευταία πράξη του έργου της ζωής του βολιώτη ηθοποιού Δημήτρη Βογιατζή παίχθηκε χθες το μεσημέρι στο Κοιμητήριο «Κούκος». Ο αγέρωχος ίκαρος από τις «Αέρινες Σιωπές» (σίριαλ του Μega, όπου έπαιξε με μεγάλη επιτυχία) δεν υπάρχει πια. Έβαλε τέλος στη ζωή του, τρεις μέρες πριν το νέο έτος, στο πατρικό του σπίτι, στη Νέα Ιωνία. Βρέθηκε κρεμασμένος από το φωτιστικό της κρεβατοκάμαρας του πατρικού του σπιτιού από τη μητέρα του. Όπως έγινε γνωστό από άτομα που τον γνώριζαν, ο 42χρονος ηθοποιός είχε έντονο στρες, καθώς ήταν άνεργος εδώ και μήνες.

Ο Δημήτρης Βογιατζής είχε παίξει στην παράσταση «Έμπορος της Βενετίας» που είχε ανεβάσει το ΔΗΠΕΘΕ Βόλου. Εκεί γνώρισε και την πρωταγωνίστρια της παράστασης, που λίγο αργότερα παντρεύτηκε. Μήνες μετά χώρισαν. Από τότε, όπως αναφέρουν άτομα που τον γνώρισαν, η ψυχολογία του άλλαξε. Η ανεργία επιβάρυνε την ψυχολογία του και το μεσημέρι του Σαββάτου έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του.

Πρόσφατα είχε γίνει πρόταση στο Δ. Βογιατζή να συνεργαστεί σε παιδική παράσταση του τοπικού θεάτρου.

Χθες πολλοί ηθοποιοί, φίλοι και γνωστοί του, ήρθαν στο Βόλο για να τον αποχαιρετίσουν…

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το