Αθλητισμός

Κανένα θέμα με Χαραλαμπίδη

Ο ίδιος διαψεύδει ότι πρόκειται να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Νίκης

Ο Κ. Καρακώστας εμφανίζεται αισιόδοξος για τον αγώνα της Νίκης στην Κρανούλα

Ανακοινώθηκε ο Πεντρίνιο

Στο καθοριστικής σημασίας εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τη Δόξα Κρανούλας έχουν στρέψει την προσοχή τους στη Νίκη, παρά τις εκ νέου φήμες που κυκλοφόρησαν ότι υπάρχει θέμα με την παραμονή του προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη, οι οποίες διαψεύστηκαν από τον ίδιο. Πάντως, χθες ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ η απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού Πεντρίνιο, ο οποίος αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα στον Βόλο.

Έντονη ήταν η φημολογία χθες ότι ο Απόστολος Χαραλαμπίδης πρόκειται να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Νίκης. Ωστόσο, ο ίδιος ξεκαθάρισε τα πράγματα μιλώντας στη «Θ», επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα: «Δεν μπορώ να καταλάβω από πού βγαίνουν αυτά τα πράγματα. Φυσικά και δεν σκέφτομαι να παραιτηθώ. Είμαι προπονητής της Νίκης και συνεχίζω μαζί με τους παίκτες την προσπάθεια για την άνοδο της ομάδας στην παραπάνω κατηγορία».

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές προετοιμάζονται και για το εκτός έδρας ματς με τη Δόξα Κρανούλας, που επιβάλλεται να είναι νικηφόρο, όπως τόνισε στη «Θ» ο Κώστας Καρακώστας.

«Η Καλλονή έχει ρεπό αυτή την Κυριακή και έτσι μας δίνεται μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να μειώσουμε την απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας. Όμως, για να το κάνουμε αυτό πρέπει πάση θυσία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς από το δικό μας παιχνίδι στην Κρανούλα. Εξάλλου, όσο υπάρχουν προπορευόμενες ομάδες, εμείς οφείλουμε να παίζουμε πάντα για το νικηφόρο αποτέλεσμα ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Ο αγώνας μας με την τοπική Δόξα δεν θα είναι εύκολος. Η ομάδα αυτή προέρχεται από δύο σερί ήττες και είναι λογικό να τα δώσει όλα για να επιστρέψει στις επιτυχίες, ενώ επιπλέον κίνητρο γι’ αυτούς είναι και το ότι παίζουν με τη Νίκη, δηλαδή με το μεγαλύτερο όνομα της κατηγορίας. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τη Νίκη και η δική μας δουλειά είναι να μην το επιτρέψουμε αυτό. Μάλιστα, όπως προείπα, δεν μας κάνει ούτε η ισοπαλία, καθώς έχουμε ανάγκη των τριών βαθμών στην προσπάθεια που συνεχίζουμε για την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία».

Όσο για το που θα κριθεί η κυριακάτικη συνάντηση, ο ικανός δεξιός οπισθοφύλακας τόνισε: «Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών αναμένεται να αγωνιστούμε σε βαρύ τερέν. Οπότε η τεχνική δεν θα παίξει τόσο μεγάλο ρόλο, όσο η δύναμη. Από την πλευρά μας πρέπει να μπούμε από την αρχή στο ματς αποφασισμένοι να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό και να δείξουμε στους αντιπάλους μας ότι θα έχουν πολύ δύσκολο απόγευμα. Από κει και πέρα, αν κερδίσουμε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες θα έχουμε τον πρώτο λόγο για το νικηφόρο αποτέλεσμα».

Πεντρίνιο και

με τη …βούλα

Με μία απογευματινή προπόνηση υπό τις οδηγίες του κ. Χαραλαμπίδη συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Νίκης για το κυριακάτικο παιχνίδι στην Κρανούλα.

Το θετικό για την τεχνική ηγεσία είναι ότι μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του νεοαποκτηθέντα Μακράκη και των Καρακώστα και Νάστου που εξέτισαν την ποινή τους, ενώ ο προερχόμενος από τραυματισμό Σωτρίνης κατάφερε και γυμνάστηκε κανονικά. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Αντίθετα, δύσκολα θα είναι σε αυτή ο Μπουσινάκης, που υποφέρει από ένα τράβηγμα, ενώ «νοκ άουτ» έχουν τεθεί ο Μαϊστρέλλης λόγω καρτών και ο Όλιβερ που είναι τραυματίας.

Φυσικά ούτε ο Βραζιλιάνος Πεντρίνιο θα παίξει την Κυριακή, αφού στο Βόλο αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα. Πάντως, χθες ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ Νίκη η απόκτησή του μια και έφτασε στα γραφεία της υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του. Η ανακοίνωση είναι η εξής: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό ποδοσφαιριστή Πεντρίνιο.

Ο Πεντρίνιο υπέγραψε συμβόλαιο 6 μηνών».

Οι εκδρομές των

οργανωμένων

Οι ποδοσφαιριστές της Νίκης δεν θα είναι μόνοι στην Κρανούλα, αφού οι οργανωμένοι σύνδεσμοι φιλάθλων ετοιμάζουν εκδρομές, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθειά τους. Από το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» ανακοινώνεται ότι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στα γραφεία του Συνδέσμου έως σήμερα το βράδυ.

Αντίστοιχα οι Blue Angels γνωστοποιούν ότι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι σήμερα τις ώρες 18.00-22.00 στα γραφεία τους, Αναπαύσεως 24, καθώς και ότι η τιμή συμμετοχής είναι 15 ευρώ το άτομο.

Ο χορός της

Ερασιτεχνικής

Από την Ερασιτεχνική Νίκη ανακοινώνεται πως την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, θα διοργανωθεί ο ετήσιος χορός του συλλόγου στο κέντρο διασκεδάσεως «See Yου». Προσκλήσεις διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» και από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Η τιμή της κάρτας είναι 25 ευρώ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το