Αθλητισμός

Ικανοποίηση στη Νίκη για την πορεία και τις εμφανίσεις της ομάδας

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κλίμα ευφορίας επικρατεί στο στρατόπεδο της Νίκης μετά το «διπλό» στην Καβάλα και τη μείωση της διαφοράς στους δύο πόντους από την πρωτοπόρο του βορείου ομίλου της Football League ομάδα της Κέρκυρας. Μάλιστα οι «κυανόλευκοι» ευελπιστούν ότι σύντομα τα «πατήσουν» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μένοντας εκεί ως το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Η φετινή Νίκη δείχνει ικανή όσο ποτέ άλλοτε να κάνει το όνειρο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ πραγματικότητα. Συνδυάζει θέαμα και ουσία και με έξι νίκες, μία ισοπαλία και μόνο μία ήττα βρίσκεται στη 2η θέση του βορείου ομίλου της Football League, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την Κέρκυρα.

Η Καβάλα δεν στάθηκε ικανή να «φρενάρει» το σύνολο του Παναγιώτη Τζαναβάρα, που χρειάστηκε μόνο ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο για να φτάσει στο εμφατικό 0-3. Όπως είναι λογικό στις τάξεις των «κυανολεύκων» η ικανοποίηση είναι μεγάλη, ενώ διάχυτη είναι η αισιοδοξία και για ανάλογη συνέχεια.

Μάλιστα δεν αποκλείεται την ερχόμενη Κυριακή η Νίκη να βρεθεί και στην κορυφή. Αρκεί να κερδίσει στο Πανθεσσαλικό στάδιο τον Εθνικό Γαζώρου και να μην καταφέρει να πάρει το «τρίποντο» η Κέρκυρα στο «Καυταντζόγλειο» από τον Ηρακλή. Βέβαια, στην περίπτωση που ο «Γηραιός» δείξει την ίδια κάκιστη εικόνα όπως στο ματς με τον Τύρναβο, τότε το πιθανότερο είναι να χάσει και από τους «Φαίακες».

Όμως ακόμη και αν δοθεί μία μικρή αναβολή στην παρουσία της Νίκης στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας, αυτό μπορεί να συμβεί τις επόμενες εβδομάδες μια και οι «κυανόλευκοι» του Βόλου έχουν σχετικά βατό πρόγραμμα. Θυμίζουμε, ότι μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου, θα ταξιδέψουν στην Κατερίνη για την αναμέτρηση με τον Πιερικό, θα υποδεχθούν την Αναγέννηση Γιαννιτσών και θα ξαναβρεθούν στην Κατερίνη για να παίξουν με τον ουραγό Βατανιακό.

Φυσικά, στη Νίκη βλέπουν ένα-ένα τα παιχνίδια και όπως είναι λογικό στη σκέψη τους υπάρχει μόνο ο Εθνικός Γαζώρου. Η προετοιμασία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ουσιαστικά αρχίζει από σήμερα μια και χθες οι παίκτες έκαναν το προγραμματισμένο τους ρεπό. Το ραντεβού τους είναι για σήμερα το πρωί στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα θα κάνουν ασκήσεις τακτικής και τεχνικής.


Με Απόλλωνα

το ερχόμενο

Σάββατο οι Νέοι

Ανακοινώθηκε από τη Football League το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων. Για τον βόρειο όμιλο η Νίκη θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Καλαμαριάς το Σάββατο στις 15.00 στο γήπεδο της Κερασιάς.

 

Φιλική επιτυχία

για την Κ15

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι του τμήματος Κ15 της Ακαδημίας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Οι νεαροί αθλητές της Νίκης επικράτησαν της αντίστοιχης ομάδας του Σαρακηνού με 3-0. Η αναμέτρηση διεξήχθη την Κυριακή στο γήπεδο του Σαρακηνού, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της έντονης βροχόπτωσης που είχε προηγηθεί και που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των αθλητών.

Όλα τα τέρματα της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Για τους «κυανόλευκους» δύο τέρματα πέτυχε ο Αποστόλης Κουτσαρνάκης και ένα ο Γιάννης Κουτσούκης.

Οι μικροί αθλητές της Νίκης αν και είναι πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην ομάδα, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, κάτι που φανερώνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον προπονητή Νίκο Χονδροδίνη και τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας Κώστα Κεχαγιά.

Εκτός από το ταλέντο και την τεχνική κατάρτιση που σίγουρα αποτελούν την πρώτη ύλη για την μελλοντική τους εξέλιξη τους, οι μικροί αθλητές με τη βοήθεια των προπονητών τους, αναπτύσσουν και την προσωπικότητά τους, ώστε μελλοντικά να εξελιχθούν σε άριστους επαγγελματίες.

Η σύνθεση της Νίκης ήταν η εξής: Καψάλας, Αναστασόπουλος, Χονδροδίνης, Κουκουτής, Δώσας, Κουτσαρνάκης, Κουτσούκης, Καραλευτέρης, Π. Λεφάκης, Γ. Βασιλείου, Ρωμανός. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Στ. Λεφάκης, Αλεξάνογλου, Κατσαρός, Στύλας.

* Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Σαρακηνού και ιδιαιτέρως τον προπονητή των Ακαδημιών του Σαρακηνού κ. Διαμαντάρα Σπύρο, για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στους νεαρούς αθλητές της.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το