Photo Gallery, Πρώτο Θέμα (old)

Θύμα τροχαίου 26χρονος από το Βελεστίνο

Τραυματίστηκε θανάσιμα κοντά στη Νέα Αγχίαλο

 


 

Την τελευταία του πνοή άφησε στο δωμάτιο του αξονικού τομογράφου του Νοσοκομείου Βόλου, υποκύπτοντας στα πολύ σοβαρά τραύματά του, ο 26χρονος Δημήτρης Ιωαννίδης, από το Βελεστίνο. Ο άτυχος νέος, περίπου τρεις ώρες πριν, είχε πέσει θύμα φοβερού τροχαίου δυστυχήματος, στο 16ο χιλιόμετρο του δρόμου Βόλου-Φαρσάλων. Το 26χρονο παλικάρι επέστρεφε, όπως έγινε γνωστό, με τη δίκυκλη μοτοσικλέτα του από τον Καντήραγα με κατεύθυνση προς το Βόλο και από κει για το Βελεστίνο. Η μοίρα όμως του είχε παίξει άσχημο παιχνίδι.

Η μοτοσικλέτα, μεγάλου κυβισμού, που οδηγούσε, συγκρούστηκε με προπορευόμενο ΙΧ αυτοκίνητο, η 43χρονη οδηγός του οποίου είχε σταματήσει στη μέση του δρόμου και περίμενε να στρίψει αριστερά προκειμένου να εισέλθει σε χωματόδρομο και να πάει στο σπίτι της. Η πρόσκρουση στο πίσω αριστερό σημείο του αυτοκινήτου ήταν σφοδρή. Ο νεαρός δικυκλιστής εκσφενδονίστηκε από τη μοτοσικλέτα και έπεσε στο οδόστρωμα, ενώ το όχημά του σύρθηκε σε παρακείμενο χαντάκι. Την ώρα που ο άτυχος νέος ήταν πεσμένος στο οδόστρωμα ένα άλλο ΙΧ αυτοκίνητο, που οδηγούσε 56χρονος, με κατεύθυνση προς το Βόλο, τον κτύπησε.

Ο τραυματισμός του ήταν πολύ σοβαρός. Κυρίως στα άκρα. Ο 26χρονος φορούσε κράνος και φαίνεται να υπέστη κακώσεις στο κεφάλι. Όμως το υπόλοιπα μέλη του σώματός του συνθλίφτηκαν. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου όσο πιο γρήγορα γινόταν. Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί διαπίστωσαν την κρισιμότητα της κατάστασης. Ο Δημήτρης Ιωαννίδης άφησε την τελευταία του πνοή τρεις περίπου ώρες αργότερα στην αίθουσα του αξονικού τομογράφου του Νοσοκομείου.

Η είδηση του θανάτου μεταδόθηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα στο Βελεστίνο. Η οικογένειά του και φίλοι του έσπευσαν στο Νοσοκομείο από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκαν για το ατύχημα. Η αγωνία τους όμως για την κατάσταση του 26χρονου εξελίχθηκε σε οδύνη και θλίψη όταν οι γιατροί τους πληροφόρησαν πως το άτυχο παλικάρι δεν άντεξε στα πολύ σοβαρά τραύματά του.

Στην πλατεία του Βελεστίνου, στον πεζόδρομο, χθες αργά το βράδυ, οι θαμώνες των καταστημάτων του κέντρου της πόλης μιλούσαν συγκλονισμένοι για το θάνατο του άτυχου νέου. Γέννημα – θρέμμα του Βελεστίνου. Ο πατέρας του διατηρεί καφετέρια στο κέντρο του Βελεστίνου.

Η ζωή δεν ήταν εύκολη και ευχάριστη για τον Δημήτρη Ιωαννίδη. Όπως έγινε γνωστό, από 10 ετών έμεινε ορφανός, αφού η μητέρα του έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών. Ο μικρός Δημήτρης και ο 14χρονος – τότε – αδελφός του – μεγάλωσαν με τον πατέρα τους.

Ο 26χρονος εργαζόταν σε εργοστάσιο της βιομηχανικής ζώνης. Ήταν πολύ αγαπητό παιδί στο Βελεστίνο. Αγαπούσε τη ζωή, είχε φίλους και ο θάνατός του συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.

Θα διενεργηθεί σήμερα νεκροψία για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Έως αργά χθες δεν είχε γνωστοποιηθεί η ώρα και ο τόπος της νεκρώσιμης ακολουθίας.

Τούλα Κεκάτου

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

2 Comments

Μοιραστείτε το