Τοπικά

Η καρδιά πρόδωσε νεαρή πολύτεκνη γυναίκα – Απεβίωσε και ο μαθηματικός Νίκος Κουκουσέλης

ΚΕΡΙΑ

Μία νέα γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, πέθανε ξαφνικά προχθές το βράδυ, την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι της. Η άτυχη γυναίκα έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις της και σωριάστηκε. Οι γιατροί στο Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε, διαπίστωσαν δυστυχώς τον θάνατό της. Νεκρή είναι η Αικατερίνη Καραλιά-Πατίδου 41 ετών. Διέμενε με την οικογένειά της στη Δράκεια. Ο αιφνίδιος θάνατός της βύθισε στη θλίψη την οικογένειά της. Όλα δείχνουν πως η καρδιά την πρόδωσε σε τόσο νεαρή ηλικία.

Στο χωριό όλοι μιλούν για μία ήσυχη γυναίκα, η οποία φρόντιζε με αγάπη και στοργή την οικογένειά της και είχε αφιερωθεί σε αυτή. Αφήνει ορφανά τα τρία της παιδιά, δύο κορίτσια και ένα αγόρι.

Το στερνό αντίο θα πούν στην άτυχη γυναίκα συγγενείς και συγχωριανοί σήμερα στις 11 το πρωί, στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου, στη Δράκεια.

 

Απεβίωσε και ο μαθηματικός Νίκος Κουκουσέλης

Στο πένθος βυθίστηκε η εκπαιδευτική κοινότητα του Νομού Μαγνησίας από την απρόσμενη απώλεια του 60χρονου καθηγητή μαθηματικών Νίκου Κουκουσέλη, ο οποίος χθες το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη στη σχολική κοινότητα του 2ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας, όπου εργάστηκε για πολλά χρόνια, αλλά και σύσσωμη στην κοινότητα των καθηγητών, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Ο Νίκος Κουκουσέλης άφησε την τελευταία του πνοή χθες νωρίς το πρωί και ενώ βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τη γυναίκα και τα δίδυμα αγοράκια τους τριών ετών. Ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως η σύζυγός του που βρισκόταν στο σπίτι, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε πολύ γρήγορα, αλλά, δυστυχώς, παρά τις επίπονες προσπάθειες να τον σώσουν, απεβίωσε.

Καθηγητές και μαθητές στο 2ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας βούρκωσαν από την αναγγελία του θανάτου του, καθώς όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για τον καθηγητή.

Ο Νίκος Κουκουσέλης είχε αντιμετωπίσει πέρυσι πρόβλημα με την υγεία του, το οποίο μετά από την απαραίτητη ιατρική επέμβαση φαίνεται πως είχε ξεπεράσει. Λίγους μήνες μετά συνταξιοδοτήθηκε και αφοσιώθηκε ακόμη περισσότερο στην οικογένειά του.

Το όνομά του ως καθηγητή έχει ουσιαστικά συνδεθεί με την ιστορία του Πολυκλαδικού σχολείου. Από τη διδασκαλία του έχουν περάσει γενιές και γενιές μαθητών. Μάλιστα λόγω του ευδιάθετου και καλόκαρδου χαρακτήρα του οι μαθητές τον αγαπούσαν ιδιαίτερα. Γι’ αυτούς ήταν ένας αιώνιος έφηβος. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως τμήματα με μαθητές προσπαθούσαν να τον έχουν ως μαθηματικό στην τάξη, τόσο για την ποιότητα της διδασκαλίας που έκανε, όσο και για το χαρακτήρα του.

Ο Νίκος Κουκουσέλης διετέλεσε για χρόνια διευθυντής στα Επαγγελματικά Λύκεια, πρώτα στο 3ο ΕΠΑΛ Βόλου, όπου επί των ημερών του εγκαινιάστηκε το σημερινό διδακτήριο, όσο και στο 2ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας, απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Ο νυν διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας κ. Σωκράτης Σαβελίδης τόνισε πως «ο Νίκος Κουκουσέλης, ο διευθυντής, ο συνάδελφος, ο άνθρωπος δεν είναι πια κοντά μας, αλλά το παράδειγμά του ως άνθρωπος και επιστήμονας είναι βέβαιο ότι βρίσκεται για πάντα μαζί μας. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στη σύζυγό του και στα τρία παιδιά του».

Μάλιστα το 2ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας, το σχολείο που τον κέρδισε τόσο πολύ,  ετοιμαζόταν στις 26 Οκτωβρίου να του απονείμει τιμητική πλακέτα, αναγνωρίζοντας την προσφορά του. Ο Νίκος Κουκουσέλης ήταν πατέρας τριών παιδιών.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το