Photo Gallery, Τοπικά

Η ανέχεια θηλιά για 57χρονο στη Χλόη Βελεστίνου

Πατέρας δυο κοριτσιών και γνωστός επαγγελματίας στην περιοχή

Τέλος στη ζωή του με απαγχονισμό, έδωσε χθες τα μεσάνυχτα σε αγροτική περιοχή της Χλόης Βελεστίνου 57χρονος οικογενειάρχης, πατέρας δύο κοριτσιών, αφήνοντας μάλιστα σημείωμα για τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 57χρονος, γνωστός επαγγελματίας στην περιοχή, έφυγε από το σπίτι του το απόγευμα και καθώς καθυστερούσε να επιστρέψει και δεν έδινε σημεία ζωής, προκάλεσε ανησυχία στην οικογένειά του που απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου, δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

Αστυνομικοί του ΑΤ Βελεστίνου, άρχισαν τις έρευνες στην περιοχή, αναζητώντας το ΙΧ αυτοκίνητο του 57χρονου και τελικά το εντόπισαν στις 03.30 τα ξημερώματα κοντά στον αρχαιολογικό χώρο στη Χλόη.

Μέσα στο αυτοκίνητο του 57χρονου, οι αστυνομικοί εντόπισαν χειρόγραφο σημείωμα, με το οποίο ο αυτόχειρας απευθυνόταν στην οικογένειά του εξηγώντας τους οικονομικούς λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Στον επίλογο, ζητούσε από τη σύζυγο και τις κόρες του να προσέχουν και γενικά το σημείωμα κατέληγε με έκφραση συναισθημάτων του 57χρονου προς την οικογένειά του.

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια άρχισαν την έρευνα στη γύρω περιοχή και λίγο αργότερα, σε απόσταση 200-300 μέτρων από το αυτοκίνητο, σε μια έκταση με δενδρώδεις καλλιέργειες, εντόπισαν κρεμασμένο από δέντρο τον 57χρονο.

Εκτιμάται πως ο 57χρονος, είχε βάλει τέλος στη ζωή του, περίπου δύο – τρεις ώρες, πριν τον εντοπισμό του.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου, ενώ ζητήθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια θανάτου και να αποκλειστεί εγκληματική ενέργεια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το