Photo Gallery, Αθλητισμός

Ηττήθηκε στη Φλώρινα ο Μαγνησιακός

Άτυχος στάθηκε ο Μαγνησιακός στο χθεσινό εξ αναβολής παιχνίδι του με τον Φιλυριακό στο «Ποζατσίδειο» στάδιο της Φλώρινας. Αν και ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, γνώρισε την ήττα με 3-2 και έτσι υποχώρησε στην 4η θέση του βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών. Χατ τρικ για τις γηπεδούχες σημείωσε η Μάινου, ενώ τα γκολ της ομάδας του Βόλου πέτυχαν η Χατζηλιόντα και η Γαγάρα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Έχοντας ήδη εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία Φιλυριακός και Μαγνησιακός διεκδίκησαν μία νίκη γοήτρου στο χθεσινό μεταξύ τους εξ αναβολής αγώνα της Β’ Εθνικής. Οι «κυανόλευκες» του Βόλου είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, αλλά η ακριτική ομάδα αποδείχθηκε πιο ουσιαστική, κατακτώντας το «τρίποντο».

Ο προπονητής του Μαγνησιακού Θόδωρος Κατσαμόρας επέλεξε σχήμα με τρεις παίκτριες στην άμυνα μια και οι γηπεδούχες παρατάχθηκαν χωρίς «καθαρόαιμο» σέντερ φορ. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε η Φέγγερ και η τριάδα της αμυντικής γραμμής από τα δεξιά προς τα αριστερά αποτελούνταν από τις Μακρή, Μεγαγιάννη και Καλαπαναγιώτου.

Αμυντικά χαφ ήταν οι Ε. Παπασακελλαρίου και Ζ. Παπασακελλαρίου, ενώ μπροστά τους στον άξονα έπαιξε η Χατζηλιόντα. Από τη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής κινούταν η Γαγάρα, με τη Λιάκου να έχει τον αντίστοιχο ρόλο από τα αριστερά. Τέλος, το επιθετικό δίδυμο συνέθεταν η Μήτα με την Κέκου.

Ο Μαγνησιακός μπήκε πιο δυνατά στο ματς. Έλεγξε το χώρο του κέντρου και προσπάθησε να πιέσει για να πετύχει πρώτος γκολ, κάτι που κατάφερε στο 21ο λεπτό με ένα θαυμάσιο σε εκτέλεση τέρμα της Χατζηλιόντα, που δοκίμασε το πόδι της έξω από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Στο 29’ η Μάινου κέρδισε πέναλτι από τη Μεγαγιάννη και η ίδια το αξιοποίησε ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ο Μαγνησιακός ανέκτησε το προβάδισμα στο σκορ στο 41’, όταν η Γαγάρα έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με σουτ παραβίασε την εστία της Σιώμου, κάνοντας το 1-2. Όμως η εκ νέου «απάντηση» του Φιλυριακού ήταν άμεση, αφού στο 44’ η Μάινου εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της «κυανόλευκης» άμυνας και έφερε ξανά το ματς στα ίσα (2-2).

Στην επανάληψη η βολιώτικη ομάδα είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή της, αλλά αυτό αποδείχθηκε πως δεν ήταν αρκετό. Σε μία αντεπίθεση των γηπεδούχων στο 80’ η Μάινου κατάφερε να αποφύγει την προσωπική της αντίπαλο και να πλασάρει εύστοχα τη Φέγγερ, διαμορφώνοντας το 3-2.

Ο Μαγνησιακός θα μπορούσε τουλάχιστον να σώσει τον πόντο της ισοπαλίας χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η Χατζηλιόντα εκτέλεσε φάουλ και η Καλαπαναγιώτου πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καστοριανός κ. Ντούκας με βοηθούς τους συντοπίτες τους κ.κ. Μερκούρη και Μπιντή.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τα κορίτσια του Μαγνησιακού στο πρωτάθλημα θα είναι την ερχόμενη Κυριακή στις 5 μ.μ. όταν θα αντιμετωπίσουν την Πανσερραϊκή στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος.

ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ: Σιώμου, Ζήκου, Κατή, Τσαμπάζη (89’ Παπούλια), Μπασούρη, Μήσιου, Μάινου, Βασιλείου (70’ Πάντου), Καρατζά, Λιπύτκα, Πέικου (90’ Παππά).

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Φέγγερ, Μεγαγιάννη, Μακρή, Καλαπαναγιώτου, Ε. Παπασακελλαρίου (46’ Μαργαρίτη, 68’ λ.τ. Χαρίση), Ζ. Παπασακελλαρίου, Χατζηλιόντα, Γαγάρα, Λιάκου, Μήτα (78’ λ.τ. Χαραλάμπου), Κέκου.

Η βαθμολογία

(11η αγωνιστική)

1. Αμαζόνες Δρ. 55-8 28

2. Πιερ. Μούσες 23-8 24

3. Φιλυριακός 21-29 16

4. Μαγνησιακός 15-13 13

5. Πανσερραϊκή 14-27 10

6. Μετέωρα 8-30 3

7. Αμαζόνες Μεγ. Καλ. 8-33 3

* Στον β’ γύρο ρεπό έκαναν οι Αμαζόνες Μεγ. Καλυβίων, Μαγνησιακός, Πανσερραϊκή και Μετέωρα. 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το