Photo Gallery, Αθλητισμός

Στους «8» του Κυπέλλου πόλο ο Ο.Υ.Κ.Β.

Την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο πανηγύρισε χθες ο Ο.Υ.Κ.Β. μετά τη χθεσινή νίκη του με 8-6 επί του Ν.Ο. Λάρισας στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος». Δύο ημέρες πριν την έναρξη της Α2 κατηγορίας και το συγκρότημα του Ζαφείρη Μαρινάγη πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση φτάνοντας δίκαια στην επιτυχία.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Τον πρώτο επίσημο αγώνα της για το 2012 έδωσε χθες η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ο.Υ.Κ. Βόλου. Αντιμετώπισε στη Νέα Ιωνία τον Ν.Ο. Λάρισας και νικώντας με 8-6 πήρε την πρόκριση για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Φυσικά, η βολιώτικη ομάδα δεν έχει βλέψεις στον συγκεκριμένο θεσμό, αλλά ήθελε τη νίκη στο χθεσινό παιχνίδι για ψυχολογικούς λόγους μια και θα βρει μπροστά του το συγκρότημα της Λάρισας και στο πρωτάθλημα της Α2 που ξεκινά αύριο Παρασκευή.

Μάλιστα η επιτυχία του Ο.Υ.Κ.Β. αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις αν αναλογιστεί κανείς ότι αγωνίστηκε χωρίς δύο βασικούς του παίκτες, τον Δημήτρη Μπλάνα που αισθανόταν ενοχλήσεις στη μέση και τον Νίκο Γλύκα που βρίσκεται στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους.

Παράλληλα οι Βολιώτες είχαν να αντιμετωπίσουν και τη διαιτησία. Και αν ο κ. Σπανούδης ήταν αντικειμενικός, δεν φάνηκε να συμβαίνει το ίδιο με τον κ. Σκαλοχωρίτη που σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ο.Υ.Κ.Β. ανακάλυπτε συνεχώς επιθετικά φάουλ στις δικές τους επιθέσεις, ενώ καταλόγισε και αρκετές αποβολές υπέρ του ΝΟΛ. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλο το ματς δόθηκαν 17 επιθετικά φάουλ σε βάρος των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 4-2 στο ημίχρονο, αλλά οι παίκτες του Ο.Υ.Κ.Β. έδειξαν χαρακτήρα και στην τρίτη περίοδο έφεραν το σκορ στα ίσα (4-4). Στο τέταρτο οκτάλεπτο έγινε μάχη με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες 6-6 στα μισά του. Ωστόσο, η πλάστιγγα έγειρε υπέρ της ομάδας του Βόλου στο τέλος, όταν ο Γιώργος Βαμβουνάκης έγραψε το 7-6 και ο Μάριος Χατζηγούλας διαμόρφωσε το τελικό 8-6.

Τον χθεσινό αγώνα στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας παρακολούθησε και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Διαιτητές: Σκαλοχωρίτης-Σπανούδης.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-2, 2-0, 4-2.

Ο.Υ.Κ.Β. (Ζ. Μαρινάγης): Τουριόγλου, Γ. Βαμβουνάκης 3, Γεωργακόπουλος 2, Μυκονιάτης 1, Κοκκάλας 1, Χατζηγούλας 1, Β. Βαμβουνάκης, Μανώλης, Χρ. Μαρινάγης, Ευαγγελός, Γ. Μαρινάγης, Μαρασλής, Θέος, Χατζόπουλος, Κολημήτρας.

Ν.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ (Γαλανόπουλος): Νούσιος, Γαλανός 1, Γκρεμίλας 1, Λύκαρης 1, Α. Μερκουριάδης 1, Κουλουκτσής 1, Παπαδόπουλος 1, Ν. Μερκουριάδης, Π. Μερκουριάδης, Οικονόμου, Θεοδωρόπουλος, Στεργίου, Ιωακείμ.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το