Αθλητισμός

Ετοιμάζει προσφυγή και ο Μαϊστρέλλης

Ενώ ο Στουρνάρας δηλώνει ότι θα περιμένει τη Νίκη μέχρι την ύστατη στιγμή

 

 

Η αβεβαιότητα για το μέλλον της Νίκης εξακολουθεί να υφίσταται, ιδιαίτερα από τη στιγμή που στην ΠΑΕ δεν υπάρχει διοίκηση, αφού οι μέτοχοι δεν έχουν καταφέρει να βάλουν σε μία τάξη τα πράγματα. Έτσι, ένας-ένας οι παίκτες σκέφτονται την αποχώρηση με τον Στέλιο Μαϊστρέλλη να δηλώνει στη «Θ» ότι προτίθεται να καταθέσει προσφυγή, όπως και οι Διγκόζης, Σωτρίνης, Πετράς, ενώ ο Βαγγέλης Στουρνάρας τόνισε ότι θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, πριν συζητήσει με άλλες ομάδες.

 

 

 

Στις 30 Ιουνίου λήγουν τα συμβόλαια των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών της Νίκης, αλλά κανείς από την ΠΑΕ δεν επικοινώνησε μαζί τους για να τους προτείνει ανανέωση της συνεργασίας. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει διοίκηση οι ίδιοι δεν ξέρουν με ποιον θα μιλήσουν και είναι λογικό να εξετάζουν άλλες λύσεις για το ποδοσφαιρικό τους μέλλον.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής ελεύθεροι στο τέλος του μήνα μένουν οι Φλάμος, Τσικνίδης, Στουρνάρας, Μαϊστρέλλης, Σωτρίνης, Πετράς, Τάσσος, Καρακώστας, Βλάχος, Νάστος, Μπουσινάκης, Τσερκέζος, Ναβαρέτε, Τσάγγαρης, Όλιβερ και Μακράκης ενώ οι δανεικοί Καλαμιώτης και Παπαδήμας επιστρέφουν σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Βέβαια από τους παραπάνω αποτελούν παρελθόν εδώ και καιρό οι Αργεντινοί Όλιβερ και Ναβαρέτε, που βρίσκονται στην πατρίδα τους, ο Σωτρίνης που κατέθεσε προσφυγή, όπως και ο Διγκόζης (που από τον περασμένο Ιανουάριο ανήκει στον Οικονόμο Τσαριτσάνης), ενώ ο τελευταίος που ζήτησε από τα αρμόδια όργανα την ελευθερία του μαζί με τα δεδουλευμένα της περιόδου ήταν ο Πετράς.

Τον ίδιο δρόμο σκοπεύει να ακολουθήσει και ο Στέλιος Μαϊστρέλλης, όπως δήλωσε στη «Θ»: «Κανείς από τη Νίκη δεν με έχει πάρει έστω ένα τηλέφωνο για να μιλήσουμε για τη νέα χρονιά. Είναι κρίμα γι’ αυτή την ιστορική ομάδα να μην φαίνεται να ενδιαφέρεται κανείς πλην των φιλάθλων της. Οι προσωπικές μου αντοχές έχουν τελειώσει και προτίθεμαι να καταθέσω και εγώ προσφυγή τις επόμενες ημέρες».

Μία τέτοια προοπτική αφήνει ως έσχατη λύση ο Βαγγέλης Στουρνάρας, που από την πλευρά του δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στη Νίκη: «Σεβόμενος μία μεγάλη μερίδα του κόσμου της Νίκης που πιστεύω πως με έχει αγαπήσει, θέλω να δηλώσω ότι θα περιμένω τις εξελίξεις στα διοικητικά του συλλόγου. Δεν έχω μιλήσει με τον κ. Γιδόπουλο ή άλλο παράγοντα και μάλιστα έχω και προτάσεις τόσο από συλλόγους Β’, όσο και Γ’ Εθνικής. Όμως θέλω να μείνω στη Νίκη. Αν βέβαια καταλάβω πως δεν πάει άλλο τότε θα ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο και θα κοιτάξω και εγώ το επαγγελματικό μου συμφέρον. Μακάρι, όλοι όσοι νοιάζονται για τη Νίκη να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να βγάλουν μία ισχυρή διοίκηση».

Στο μεταξύ και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έχουν προτάσεις από άλλους συλλόγους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ομάδα της Κύπρου έχει προσεγγίσει τον Καρακώστα, ενώ για τον Μπουσινάκη φέρονται να έχουν δείξει ενδιαφέρον Τύρναβος και Τρίκαλα.

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

1 Comment

Μοιραστείτε το