Τοπικά

Επεισόδιο σε βάρος Λαρισαίων

Επεισόδιο σε βάρος παρέας Λαρισαίων, μεταξύ των οποίων κι ένας παρουσιαστής εκπομπής αθλητικού περιεχομένου, σημειώθηκε χθες στις 7.30 μ.μ. σε τσιπουράδικο, κοντά στον Άγ. Κωνσταντίνο, στην παραλία του Βόλου.

Η παρέα των επτά ατόμων, μεταξύ των οποίων και δύο Βολιώτες, την ώρα που έτρωγαν στο εστιατόριο, δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από ομάδα δεκαπέντε – είκοσι ατόμων που φορούσαν κουκούλες και κράνη και κρατούσαν ξύλα.

Όπως έγινε γνωστό, μόλις άρχισε η επίθεση των κουκουλοφόρων σε βάρος του τηλεπαρουσιαστή, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και σε ελάχιστο χρόνο, ομάδες της ΔΙΑΣ με έξι-επτά μοτοσικλέτες έφτασαν στο σημείο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πιθανότατα οι άγνωστοι χούλιγκαν ενημερώθηκαν από διερχόμενο άτομο για την παρουσία του Λαρισαίου και της παρέας του και έσπευσαν στο σημείο για να προκαλέσουν επεισόδιο σε βάρος του. Στη διάρκεια της συμπλοκής, προκάλεσαν σωματικές βλάβες στον παρουσιαστή και φθορές στο αυτοκίνητό του, όταν προσπάθησε να ξεφύγει.

Το περιστατικό προκαλεί το ενδιαφέρον της Αστυνομίας εν όψει του ποδοσφαιρικού αγώνα της Νίκης Βόλου με τη Λάρισα την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το