Photo Gallery, Αθλητισμός

Εκτός με Μετέωρα ο Μαγνησιακός

Με τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής, που είναι και η προτελευταία του πρωταθλήματος, συνεχίζεται σήμερα ο βόρειος όμιλος της Β’ Εθνικής γυναικών.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Ο Μαγνησιακός θα αναμετρηθεί στο γήπεδο της Καλαμπάκας με την τοπική ομάδα των Μετεώρων και θα προσπαθήσει να σημειώσει μία νίκη γοήτρου μια και ο στόχος της παραμονής έχει επιτευχθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Ωστόσο, η αποστολή των «κυανολεύκων» δεν θα είναι εύκολη. Οι γηπεδούχες «καίγονται» για τη νίκη διότι μόνο σε αυτή την περίπτωση θα έχουν ελπίδες για τη σωτηρία τους. Όμως αυτό δεν απασχολεί τον Μαγνησιακό, όπως δήλωσε στη «Θ» και ο προπονητής του Θόδωρος Κατσαμόρας: «Αν η αντίπαλοι είναι καλύτεροι ας μας κερδίσουν. Αν όμως νικήσουμε εμείς δεν θα φταίμε που θα υποβιβαστούν. Ο Μαγνησιακός θα παίξει για την ιστορία του και θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όπως κάνει πάντα».

Για τον Μαγνησιακό απούσες θα είναι για διαφόρους λόγους οι: Κατσαβριά, Φέγγερ, Κουλοχέρη και Κατσιώτη, ενώ η 18άδα θα απαρτίζεται από τις: Μαργαρίτη, Μακρή, Μεγαγιάννη, Καλαπαναγιώτου, Ε. Παπασακελλαρίου, Ζ. Παπασακελλαρίου, Χατζηλιόντα, Γαγάρα, Κέκου, Λιάκου, Μήτα, Χαραλάμπου, Κοσμοπούλου, Χαρίση, Σιδεροπούλου, Κουτσαδημούδη, Κοντούλη και Καλουδάκη. 

Το σημερινό παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Βαγγέλης Δροβατζήκας από τα Γρεβενά με συνεργάτες τους συντοπίτες του κ.κ. Ευθύμη Στεργιόπουλο και Κωνσταντίνο Ράτζα.

* Εκτός από τον αγώνα Μετέωρα-Μαγνησιακός, σήμερα θα διεξαχθούν και οι αναμετρήσεις Πιερίδες Μούσες-Πανσερραϊκή και Αμαζόνες Μεγ. Καλυβίων-Φιλυριακός, ενώ οι Αμαζόνες Δράμας θα κάνουν το ρεπό τους.

Η βαθμολογία

(12η αγωνιστική)

1. Αμαζόνες Δρ. 60-8 31

2. Πιερ. Μούσες 23-13 24

3. Φιλυριακός 21-29 16

4. Μαγνησιακός 15-13 14

5. Πανσερραϊκή 14-27 11

6. Μετέωρα 10-31 6

7. Αμαζόνες Μεγ. Καλ. 9-35 3

* Στον β’ γύρο δεν έκαναν ρεπό οι Αμαζόνες Δράμας και Πιερίδες Μούσες.  

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το