Αθλητισμός

Με ακμαίο ηθικό η Νίκη απέναντι στη Δόξα Κρανούλας

Με καλή ψυχολογία η Νίκη αντιμετωπίζει σήμερα στην Κρανούλα τη Δόξα. Οι ενέργειες στις οποίες προέβη τις προηγούμενες ημέρες ο νέος επενδυτής Ανδρέας Πάτσης έχουν ανεβάσει το ηθικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα και κοινή είναι η πεποίθηση στο «κυανόλευκο στρατόπεδο» ότι σήμερα η ομάδα θα πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Τη Δόξα στην Κρανούλα αντιμετωπίζει σήμερα η Νίκη και το κλίμα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο, τηρουμένων πάντα των αναλογιών. Την περασμένη Κυριακή η ισοφάριση στο 89’ από τον Τηλυκράτη αποτέλεσε μεγάλο «σοκ», που δεν επέτρεψε στο βολιώτικο συγκρότημα να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στον Βόρειο όμιλο της Football League 2.

Αυτό το άτυχο αποτέλεσμα, όμως, δεν πτόησε τον Ανδρέα Πάτση, ο οποίος μάλιστα προέβη και σε ορισμένες ενέργειες αποδεικνύοντας ότι θέλει να επενδύσει πραγματικά στη Νίκη. Πιο συγκεκριμένα πλήρωσε δόσεις για παλιές προσφυγές, κατέβαλε χρήματα στο προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές της τωρινής ομάδας, ενώ τακτοποίησε και κάποια λειτουργικά ζητήματα που αφορούσαν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Μάλιστα η περίπτωση του Αντώνη Σωτρίνη ήταν και η πιο δύσκολη, αφού ζητούσε επιτακτικά να εξοφληθεί την Παρασκευή αλλιώς θα μπλόκαρε τη σημερινή αναμέτρηση, με τον κ. Πάτση τελικά να δίνει το ποσό που απαιτούταν και η ομάδα να παίζει σήμερα κανονικά.

Όλα αυτά έχουν ανεβάσει ψηλά την ψυχολογία στην ομάδα και όλοι είναι αισιόδοξοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Απομένουν ακόμη πέντε αγωνιστικές και υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να πάρει η Νίκη το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Για να γίνει αυτό, όμως, πραγματικότητα η αρχή πρέπει να γίνει σήμερα στην Κρανούλα. Στις 5 το απόγευμα η Νίκη «μονομαχεί» με την τοπική Δόξα, σ’ ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες θέλουν τους τρεις βαθμούς. Οι μεν «κυανόλευκοι» επιθυμούν να ρεφάρουν τη βαθμολογική απώλεια της προηγούμενης αγωνιστικής όταν παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στον Τηλυκράτη. Η δε ομάδα της Κρανούλας επιδιώκει να πάρει το «τρίποντο» στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Επομένως σήμερα προμηνύεται μεγάλη «μάχη» με τη Νίκη να μην έχει καλή παράδοση εκεί. Μάλιστα πέρσι γνώρισε οδυνηρή ήττα με 1-0, που «ψαλίδισε» τις ελπίδες της για άνοδο, προκαλώντας και την παραίτηση του τότε προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη. Φέτος οι φίλοι της Νίκης ελπίζουν τα πράγματα να εξελιχθούν τελείως διαφορετικά και η αγαπημένη τους ομάδα να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Παρά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Τηλυκράτη ο Περικλής Αμανατίδης έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του. Επομένως δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά πράγματα στην αρχική ενδεκάδα, χωρίς όμως τίποτα να είναι σίγουρο.

Αυτό που πρέπει να θεωρείται βέβαιο είναι το σύστημα της ομάδας. Ο 42χρονος προπονητής θα επιμείνει στο 4-5-1 σε διάταξη 4-2-3-1. Από κει και πέρα ίσως να υπάρξουν μία ή δύο αλλαγές. Ο Σάββας Κυριακίδης διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα αντί του Γιώργου Λαζαρίδη. Εάν συμβεί αυτό, τότε ο Χρήστος Κοντοχρήστος θα παίξει αριστερός οπισθοφύλακας και ο Ιωσήφ Λαμπρόπουλος θα καθίσει στον πάγκο, προκειμένου να βρίσκονται τρεις παίκτες κάτω των 21 ετών στην ενδεκάδα. Ωστόσο υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παραταχθεί η Νίκη με την ίδια σύνθεση, όπως την προηγούμενη Κυριακή.

Η πιθανή σύνθεση της Νίκης θα έχει την εξής μορφή: Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μιχάλης Ψωμιάδης ή ο Ηλίας Βούρας, ενώ στα μετόπισθεν θα τοποθετηθούν οι Βαγγέλης Στουρνάρας (δεξιά), Ιωσήφ Λαμπρόπουλος (αριστερά), Ανδρέας Μκρτσιαν, Γιώργος Δεληζήσης (σέντερ μπακ). Στο χώρο του κέντρου θα παίξουν οι Παντελής Ριζογιάννης και Γιάννης Πεχλιβανόπουλος στον άξονα, στις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Γιώργος Λαζαρίδης (δεξιά) και Χαράλαμπος Παυλίδης (αριστερά), με τον Κώστα Διαμαντίδη να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο με τον Γιώργο Πουλάκο, ο οποίος θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Επίσης στην αποστολή μετέχουν και οι Βούρας, Χολέβας, Παπατζίκος, Κοντοχρήστος, Χατζητρακόσιας, Κάσιο, Κυριακίδης, Λουκίνας. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Αναστασίου, Μουδούρογλου και ο Κυπτίου για λόγους τακτικής.

 

Η Δόξα Κρανούλας

Μέτρια πορεία διαγράφει η Δόξα Κρανούλας που δεν έχει καμία σχέση με την αντίστοιχη της περσινής περιόδου. Για το λόγο αυτό βασικό σκοπό έχει την παραμονή στην κατηγορία. Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά, αλλά οι άνθρωποί της είχαν πολλά παράπονα από τον διαιτητή Μπουμαρσόπουλο για το πέναλτι που έδωσε σε βάρος της Δόξας στο 25’ αφήνοντάς την και με δέκα παίκτες.

Όσον αφορά τη σημερινή αναμέτρηση ο προπονητής Ανέστης Ζώης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Τσακτάνη, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

 

Στις 4/5 οι εκλογές

στον ΟΦ Νίκης

Για την Παρασκευή 4 Μαΐου μετατέθηκαν οι εκλογές στον Όμιλο Φιλάθλων Νίκης. Από την εφορευτική επιτροπή καλούνται όσοι επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου στον ΟΦ Νίκης να προσέλθουν στα γραφεία του ομίλου από τις 18.00 ως τις 21.00 μέχρι την Πέμπτη 3 Μαΐου.

 

 

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΓΗΠΕΔΟ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ

Ώρα 17.00

 

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝ.

12. Καραθανάσης

16. Κοτσίνας

27. Βαρτζιώτης

66. Ρόβας

2. Χατζηλιάδης

20. Νάνος

14. Παπαβασιλείου

45. Γήττας

77. Παππάς

9. Γαϊδαρτζής

Προπονητής:

Α. Ζώης

 

ΝΙΚΗ Β.

1. Ψωμιάδης

72. Στουρνάρας

31. Λαμπρόπουλος

13. Μκρτσιαν

40. Δεληζήσης

3. Ριζογιάννης

6. Πεχλιβανόπουλος

22. Λαζαρίδης

32. Παυλίδης

85. Διαμαντίδης

7. Πουλάκος

Προπονητής:

Π. Αμανατίδης

 

Διαιτητής: Κούλης (Ηλείας)

Βοηθοί: Δεμερτζής (Πέλλας), Τσικνάς (Αιτωλοακαρνανίας)

4ος διαιτητής: Διότης (Αιτωλοακαρνανίας)

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το