Αθλητισμός

Εκστρατεία για τη σωτηρία της Νίκης

Οι Οργανωμένοι του Blue Club διοργανώνουν ανοικτή συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη

Την κατάσταση στα χέρια τους παίρνουν οι οργανωμένοι της Νίκης

 

 

 

Ανησυχητική ηρεμία επικρατεί στη Νίκη μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος από τον κατασκευαστή από τη Νέα Ιωνία για να αναλάβει τα «ηνία» της ΠΑΕ. Έτσι, τα πάντα παραμένουν στον «αέρα» και μόνο οι φίλαθλοι δείχνουν να αγωνιούν για το μέλλον της ιστορικής ομάδας. Πάντως, οι οργανωμένοι δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» διοργανώνει ανοιχτή συγκέντρωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Νέα «καμπάνα» στην ΠΑΕ Νίκη λόγω του χρέους στον Σούλη Κατσικαδάμο.

 

 

 

Η αγωνία μεγαλώνει στον κόσμο της Νίκης που βλέπει να περνούν οι ημέρες χωρίς να υπάρχει αποτέλεσμα στο διοικητικό πρόβλημα της ομάδας. Αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ είναι ουσιαστικά «ακέφαλη» από τη στιγμή που ο μεγαλομέτοχος Στράτος Γιδόπουλος κήρυξε παύση πληρωμών, ενώ οι υπόλοιποι μέτοχοι απλώς έχουν εκφράσει την πρόθεση να παραχωρήσουν δωρεάν τα μερίδιά τους για μεγάλο χρονικό διάστημα εφόσον βρεθεί ενδιαφερόμενος.

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε λόγος για έναν κατασκευαστή από τη Νέα Ιωνία, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε. Έτσι η Νίκη βρίσκεται ξανά στο σημείο «μηδέν» σε μία εποχή που θα έρεπε να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι μόνοι που φαίνεται να κινούνται προς την εξεύρεση λύσης είναι τα μέλη του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» που την ερχόμενη Τετάρτη στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Νέας Ιωνίας θα διοργανώσουν μεγάλη συγκέντρωση, ανοιχτή για όλους τους φίλους της Νίκης. Σε αυτή καλούνται να λάβουν μέρος οι τοπικοί φορείς, οι μέτοχοι και τα μέλη της Ερασιτεχνικής. Επίσης, όποιος ενδιαφέρεται να γίνει το νέο αφεντικό της ΠΑΕ, αλλά και απλοί φίλαθλοι.

Το Blue Club εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Αδέρφια Νικιώτες. Όπως όλοι βλέπουμε, η αδιαφορία, η απαξίωση και η εγκατάλειψη της αγαπημένης μας ομάδας από αυτούς που αυτοαποκαλούνται «μέτοχοι» συνεχίζεται. Προφανώς έχουν πάλι σκοπό να φτάσουμε στο τέλος του Αυγούστου, να μας στείλουν πάλι «από μηχανής θεούς» και διορισμένους «σωτήρες», ώστε η Νίκη να κατέβει πάλι πρόχειρα και ανοργάνωτα στην Γ’ Εθνική και να συνεχιστεί ο εξευτελισμός και το διοικητικό της αδιέξοδο.

Παράλληλα οργιάζουν καθημερινώς οι φήμες περί επενδυτών, αγοραστών,

διαχειριστών κ.τ.λ. με μόνο σκοπό να μας βάλουν σε μία ανούσια αναμονή

και να παγώσουν τις αντιδράσεις μας. Όλοι εμείς, που πλέον έχουμε καταδικάσει στην συνείδησή μας όλους αυτούς που μας έφεραν σε αυτό το κατάντημα,  καλούμαστε με την παρουσία μας την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2011 και ώρα 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Νέας Ιωνίας, να δείξουμε το μεγάλο μας όπλο που είναι η αγάπη του κόσμου για την ομάδα μας.

Το Blue Club «Π. Ντοκούζης» επίσης καλεί στην συγκέντρωση αυτή (και μέσω της

παρούσας ανακοίνωσης, αλλά και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας και επιστολών που θα γίνουν τις προσεχείς ημέρες): Πολιτικούς, δημάρχους, δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους, παράγοντες, πρώην και νυν μετόχους, παλαίμαχους, την Ερασιτεχνική Νίκη, τα μέλη της Λέσχης Φίλων, Οργανωμένους οπαδούς, παλαιούς προέδρους, καθώς επίσης και όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται για να αγοράσει μετοχές και να αναλάβει την ομάδα μας.

Να τα πούμε όλα με διαφάνεια, ενώπιον του πληγωμένου Νικιώτικου λαού. Η παρουσία όλων είναι ιερή υποχρέωση απέναντι στην ιστορία και τα σύμβολα της

Νίκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ονόματα όσων από τους ανωτέρω καλεσμένους αρνηθούν να παραβρεθούν θα δημοσιοποιηθούν για να γνωρίζει ο κόσμος

ποιοι γυρίζουν την πλάτη στην ομάδα μας».

 

Νέα «καμπάνα»

στη Νίκη

Από τη στιγμή που κανείς δεν πληρώνει πλέον στη Νίκη είναι επόμενο να συνεχιστούν οι τιμωρίες της από την ΕΠΟ. Χθες το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας έκανε δεκτή την αίτηση του Σούλη Κατσικαδάμου κατά της ΠΑΕ και επιβάλει σε αυτήν την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών και κατακύρωσης αγώνα υπέρ της αντιπάλου ομάδας (φυσικά η ποινή ισχύει για την ερχόμενη περίοδο) μέχρι να εξοφληθεί ο Βολιώτης προπονητής. Το ποσό που του επιδικάστηκε είναι 6.100 ευρώ, ενώ η Νίκη καλείται να καταβάλει και τα δικαστικά έξοδα, ήτοι 600 ευρώ.

 

Ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής

Από τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου ανακοινώνεται πως η τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Ιουνίου. Για το λόγο αυτό το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης καλεί τα μέλη του συλλόγου να ενημερωθούν για τις συνδρομές τους, όπως και να τις τακτοποιήσουν. Επίσης, το Δ.Σ. καλεί όλους τους φίλους της Νίκης που δεν είναι μέλη της Ερασιτεχνικής να ενημερωθούν για τη διαδικασία εγγραφής τους.  Υπενθυμίζεται ότι η μηνιαία συνδρομή είναι 2 ευρώ και η εγγραφή των νέων μελών 10 ευρώ. Για πληροφορίες και εγγραφές μελών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης, στην οδό Μαιάνδρου 14 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» στις ώρες 11.00-13.00 και 19.00-21.00.

Ο Ο.Φ. Νίκης συγχαίρει

Ο Όμιλος Φιλάθλων Νίκης εξέδωσε ανακοίνωση όπου συγχαίρει την ομάδα καλαθοσφαίρισης της Νίκης για την κατάκτηση του τίτλου στη Γ’ Εθνική και την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία. Επίσης συγχαίρει την ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή Βόλου που εξασφάλισε την επάνοδό της στην Α’ τοπική κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια. Τέλος, ευχαριστεί το metal design για την προσφορά του στον Όμιλο.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το